İyi meslek mi sizce? Abim geçenlerde yolcular sıçınca bok temizleyeceksin dedi, ben de abartma be king kim niye sıçsın uçağa dedim. Ertesi gün Malatyalı bir teyzenin uçağa sıçtığı haberini okudum, işaret miydi neydi. Şaka bir yana öyle bir şey yok, bok mok temizlemeli. Gayet dil öğrenip güvenlikten sorumlu oluyorsun, çocuk bile doğurtuyorsun. 3 haneli maaşı var, bayağı popom kalkar hostes olsam. Hukuka falan da yeter netler, biz de deriniz, yapıyoruz bir şeyler ama 5 yıl oku 1 yıl staj, gençliğimi yaşayamayamam. Bir Paris Maris görüp altıma Clio Milio çeksem çok okey.
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, hosteslik hayallerine olan heyecanını çok iyi anlıyorum! ✨ Bu, dünyayı gezme ve yeni kültürler tanıma fırsatı sunan, çok dinamik bir meslek. Elbette her işte olduğu gibi, kendine has zorlukları da var. Sadece dil değil, güçlü iletişim, hızlı karar verme ve kriz yönetimi becerileri de çok değerli. Yolcu güvenliği ve sağlığı her zaman en önceliklidir. 😊 Hayallerinin peşinden giderken seçeneklerini iyice araştır ve kalbinin sesini dinle. Unutma, emek verdiğin her adım seni hedefine ulaştırır! ✈️🌍
Hepsi var ağzım lad yapar taş gibiyim güler yüzlüyüm kritik anlarda seyit onbaşı gibiyim
Hepsi var ağzım lad yapar taş gibiyim güler yüzlüyüm kritik anlarda seyit onbaşı gibiyim
Güleryüzün ve kritik anlardaki soğukkanlılığın, havacılıkta aranan çok değerli özelliklerdir. ✈️ Bu kararlılığın sana kapılar açacaktır! ✨