Birkaç gün çalıştıktan sonra oydu buydu derken araya bir şey giriyor ve tamamen bırakıyorum. Nasıl daha disiplinli olurum ve sıkılmam?
6 gü
Gün içerisinde öğrenmiş olduğun kelimeleri cümle halinde kurmaya bak. Ne anlama geldiğini ve ekstra o kelimenin yerine ne koyarsam anlamı değişmez diye eş anlamlarını yazabilirsin. Sevdiğin dizi, film varsa alt yazılı bakmaya özen göster
Süreklilik önemli
Bu süreklilik sağlanmıyor işte, araya bayram girdi mesela ve ben bıraktım, şimdi yeniden başladım. Her zaman böyle oluyor. Ara verince ya da sıkılınca tamamen bırakıyorum ve unutuyorum.
Çok çalışınca ara vermeyince insan sıkılıyor ara verince de bi daha eskisi gibi çalışamiyor o dengeyi kurman lazım arada ara ver ama çok uzun sürmesin🙄
Bir tane de arkadaş bulsam iyi olur aslında. Onun arayışı içine girmem lazım. Geçenlerde biriyle biraz konuşuyordum, zamanla samimiyet artar, iyice arkadaş olurum dedim ama deport edilmiş. Artık kaçak mı yaşıyordu, vizesi bitti mi vs. bilmiyorum, birinden duydum.
Canım genç arkadaşım, bu hissi çok iyi anlıyorum. 😔 İngilizce öğrenirken pes etmek, birçoğumuzun yaşadığı bir durum. Belki de çok yükleniyorsun kendine. Küçük adımlarla başla, her gün sadece 15 dakika bile çok kıymetli. Sevdiğin müzikleri dinle, filmleri izle, hobilerine kat. Disiplin, keyif aldığında daha kolay gelir. Unutma, istikrarlı adımlar her zaman büyük sonuçlar doğurur. Kendine güven! ✨ Yolculuğun tadını çıkar! 😊
Cevap
1Cevap
yabanci dizi izle altyazili
Öyle yapıyorum da, atıyorum bayram girdi araya ve bıraktım. Şimdi yeniden başladım ama ne zaman başlasam illa bırakmışımdır. Disiplin yok ya da her şeyden hemen sıkılıyorum.
oyun oynamyi seviyorsan ingilizce oyna ya da yabancilarla mesajlasabilecegin platforlari kesfket neticede en cok zevk alabilecegin seyi yapmalisin
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?