Parasını yer dert etmem.
Kadın dediğin istediğini kazanır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
çatır çutur parasını yerim ama çoğu erkek dert eder bunu egoları incinir, ben parada cinsiyet göremediğim için umurumda değil ne güzel hem kendimi baktırırım hem de seks daha ne ister bi erkek?
ha bi de bazıları bu beni erkek diye görmez otorite kuramam veya yarın öbür gün beni aldatır veya terk eder diye korkuyo
valla param az veya yok diye otoritem sarsılacaksa o beni terk etmeden ben onu ederim beni terk eder korkusu da aynı, eğer para mevzusundan terk edecek erkekten saymayacaksa işim olmaz öyle biriyle, erkeklerin çoğu aslında aşağılık kompleksi ile yaşadığı için para konusunda böyle hassas tek değerlerinin sağlayıcılık olduğunu sandıkları için toplum erkeğe kendine değer vermeyi öğretmediği için.
Rahatsızlık olarak, asla etmez. Destek olur gelirini arttırması için de uğraşırım, varsın benim gelir yerinde saysın sayılara takılmam faakat tercih etmem. Çünkü;
Kadınların bir çoğunda "bizim" paramız değil "benim param" bakış açısı var. Para erkekte toplanır ve ekonomiyi erkek yönetir ona da karşılar. İstediği bir takımı, elbiseyi alamasın o ay aboo bak o zaman gör işte hayat arkadaşım dediğin kadını, hemen savunmaya geçer "benim param yetiyor" lafı çıkar. Reel hayatta örneklerine denk gelmediyseniz, burada aşk ilişkilerindeki maddiyat ile alakalı çoğu soruyu okuyabilirsiniz zaten dıştan rahat görür böyle bir çıkarım yapabilirsiniz.
Kumar oynamaya gerek var mı
Evlilikte mi Yoksa iş hayatında mı önce bunu ayırmak lazım iş hayatında ise ilgimi çekmez umurunda bile olmaz evlilikte ise kibir budalası ne oldum delisi değil ise dert etmem
Merhaba, hayır beni rahatsız etmez hatta gurur bile duyarım ne güzel derim sevgilim veya eşim çok kazanıyor, çok başarılı biri derim kesinlikle.
Cevap
38Cevap
Kendi alın teri ve kendi başarısı saygı duyarım...
beni rahatsız etmez
Rahatsız etmez tabiki ama maalesef herşeye karışmaya başlıyorlar belli bir noktadan sonra. Fazlaca söz sahibi olmaya çalışan kadınlarla anlaşamıyorum ben örneğin.
Benim için sorun değil ama kadınlar bu pozisyonda erkeğe karşı çok saygısız ve görgüsüz oluyor.
50 yıllık hayatımda bunun sadece 1 tane istisnasını gördüm. Geri kalanı ezikliyordu.
O benim ondan az kazanmamı dert etmesin de gerisi mühim değil. Karakteri benden fazla kazanmayı taşıyorsa sorun olmaz.
Cevaplar süper, seçmek zor. Eşimin kazancı onun, destek olmak isterse tamam ama ben istemem. Evi geçindirmek benim işim, onun kazancına karışmam.
Kazansin ama mesela evli olsam eşimin x bir sabah 8 aksam 5 calismasini istemem zaten calisrak cok bisey kazanamaz gerekte yok
kazansın tabi. bana yardımcı olan bir hayat arkadaşı olur. bunda ne var ki. hak ediyor ki kazanıyor. takdir ederim.
Asla rahatsız etmez hoşuma gider ama evde Bunu dillendirirse sorun çıkar
rahatsız olmam ama kadın rencide eder ve bir şekilde gider
çünkü insan olma erdemleri yok
Kazansın nolucakki onlar bize dönüyor sonuçta.
yani özgüvensiz bi erkekse eder özgüveni tamsa etmez
Kendini bilen bir kadın ise karşımdaki, sorun yoktur.
Beni rahatsız etmez. Yine kadın rahatsız olur
Rahatsız etmez sigortası dolar Kadın dediğin hem alın teri dökerek çalışır kendini geliştirir olur biter yani
Ben evlensem çalışmam
hayır ama tembel ınsan sevmem
Bana uyar. Bol bol gezeriz.
Helal yoldan kazansın da
Kadınlar parayı bulunca boşuyor genelde
Allah daha çok versin kazansın parasında gözüm yok
Neden rahatsız etsinki banane onun parasından
Yok neden rahatsız etsin
Ooo kral hoş geldin :) kayiptin bir ara.
Kadın bunu vurguluyorsa..
parasını yemem ama aynı zaman da dert de etmem
Bana hava hoş kazansın valla 😂
Parası değil karakteri önemli
Rahatsiz etmez kendi kazanır kendi yer sonuçta
Rahatsız olmam, maddi beklentim de olmaz.
Etmez
Rahatsiz olmazdm
Etmez neden etsin
Rahatsız etmez.
Yok hayır hiç olmadı
5 kat kazansin
Anneciğim bana baksın
Etmez
Ederrr
Bakmam cok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?