Seven değil çektiren kadın mı kazanır hep?

Sevgilimle sadece evde buluşuyoruz nadiren dışarı çıktık ve sıkılıp eve gitti bende tüm planlarımı iptal ettiğim için tek başıma kalmıştım bir şey diyemedim. Beni arıyor ama aramasının tek sebebi cin*ellik içerikli , asla bana karşı duygularını belli etmiyor nasılsın, iyi misin dediğimde hep geçiştiriyor. Beni değiştirmeye çalışıyor ve olduğum gibi kabul etmiyor bu da benim yeterli olan özgüvenimi diplere çekti artık dışarı çıkasım dahi gelmiyor. Sürekli kavga çıkaran her şeye trip atan, sürekli kendini haklı göstermeye çalışan biri değilim onu mutlu etmeye çalışıyorum zevklerine, hobilerine uygun şeyleri öğrenmeye onunla vakit geçirmeye çalışıyorum ama o benim zevklerim ve huylarımla dalga geçiyor, bu durumu ona açıkladığımda beni arayıp "böyle şeyler yazma çok güldüm ciddiye alamıyorum "diyip kahkaha attı , bu yaşananlar sanırım sevgi , aşk dan çok enayiliğe girmeye başladı. İşin sonunda ayrılığın göründüğü çok açık ama ben bir türlü anlayamıyorum neden seven , her haliyle kabul eden , mutlu etmeye çalışan kadınlar kaybediyor da sürekli trip atan telefonu yüzüne kapatan aşko kuşko davranan kadınlar kazanıyor? Karşılıklı sevgiye inancım kalmadı sevgimi vermeyi seven bir insandım umarım bir daha aşkık olmam.
Seven değil çektiren kadın mı kazanır hep?