Üreten , meşgalesi , hobisi olan kadın. Boş kalıp kafasında olmayan veya olmayacak şeyleri kuruntu eder derecede beni teste sokmayacak olan kadın, hayatı zorlaştıranın insan olduğunun bilincinde olan kadın, samimiyeti memnuniyeti tevazuyu ahlakı empatiyi unutamayan kadın, beklemeyi bildiği kadar yürümesini bilen kadın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
18 sa
İkiside olur yeterki saygılı kendisini bilen birisi olsjn
@siyahhbeeyazz erkekler karşılıksız çalışmıyor eve beş kuruş getiriyorsa en ufak kavgada evi ben gecindiriyorum diye kadına üstünlük sağlayıp onu eziyor ayrıca ben neden markete bile giderken eşimin önünde süklüp püklüm ondan para istiyim kendi cebimden parami hesapsız kitapsız alıp harcasam daha iyi değil mi ayrıca bu erkek çalışır kadın eve bakar yalanını kim uydurdu? yer degistirelim kadın çalışsın erkek temizlik yapsın yemek yapsın çocuk baksın? ne dersin şu an birçok evli kadın sizin gibi dışarda çalışıyor zaten ama erkeklerden bir farklı var kadınlar hem dışarda çalışıyor hem evde çalışıyor erkekler sadece dışarda calisiyor
@siyahhbeeyazz onu git hemcinslerine anlat Türkiye'de erkekler ataerkil sistemde yetiştirildiği için aşırı ego yüklüler bir kadın onlardan daha iyi mesleğe maaşa sahipse bunu kendilerine yediremezler mesela erkek gibi her işini kendisi yapan kendine sahip çıkabilen kadınlar erkeklerin korkulu rüyasıdır.
Kanka ben kimseye bir şey anlatamam ama olması gerrkeni açıkladım kadın evde durduğunda aynı dışarıda çalışıtormuş gibi yoeuluyor zaten bende diyorumki eve giren paranın tamamı erkek getirsede kadının payı var onunnda sayesinde getiriyor o yüzden her şey ortak yaşam ortak bu aw evliliği çocuk oyuncağı değil bireysel hareket edemez iki tarafda
@siyahhbeeyazz işte tüm bu dediklerin doğru bende aynı şeyleri diyorum ama Türkiye'de erkekler senin gibi düşünse zaten bu kadar boşanma olmaz bu kadar şikayet eden üzülen kadın olmaz şimdi bir düşün bir erkek maddi durumu yeterli hale geldiğinde evleniyor peki bir kadın ekonomik özgürlüğünü eline alınca neden evlenmiyor ya da geç evleniyor sence çünkü erkekler kadınları eş değil köle niyetine alıyorlar.
Valla görüşümğ yazdım zayten yukarıda görürsün ama ben çalışmasın dan yana değilim ha bak çok iyi mesleği vardır çalışsın ama saçma sapan köle sistemlerinde hizmet sektöründe çalışsın istemem ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
fark etmez önemli değil mesleği
Üreten , meşgalesi , hobisi olan kadın.
Boş kalıp kafasında olmayan veya olmayacak şeyleri kuruntu eder derecede beni teste sokmayacak olan kadın, hayatı zorlaştıranın insan olduğunun bilincinde olan kadın, samimiyeti memnuniyeti tevazuyu ahlakı empatiyi unutamayan kadın, beklemeyi bildiği kadar yürümesini bilen kadın.
İkiside olur yeterki saygılı kendisini bilen birisi olsjn
Doğru tabi sizin mesleğiniz ne
Meslek sormandaki amaç ne? Onu anlamadım
Yorumlara göre merak ettim ondan
Esnaf kuryeyim aylık 150 kazanıyorum
Erkekler çalışmayan kendinden para bekleyecek ezecekleri kadın severler
@siyahhbeeyazz kadın çalışınca kölelik etmiyor bedava çalışmıyor çünkü çalışıyorsa parasını alıyor. asil evde bedavaya kölelik ediyoruz
@siyahhbeeyazz erkekler karşılıksız çalışmıyor eve beş kuruş getiriyorsa en ufak kavgada evi ben gecindiriyorum diye kadına üstünlük sağlayıp onu eziyor ayrıca ben neden markete bile giderken eşimin önünde süklüp püklüm ondan para istiyim kendi cebimden parami hesapsız kitapsız alıp harcasam daha iyi değil mi ayrıca bu erkek çalışır kadın eve bakar yalanını kim uydurdu? yer degistirelim kadın çalışsın erkek temizlik yapsın yemek yapsın çocuk baksın? ne dersin şu an birçok evli kadın sizin gibi dışarda çalışıyor zaten ama erkeklerden bir farklı var kadınlar hem dışarda çalışıyor hem evde çalışıyor erkekler sadece dışarda calisiyor
@siyahhbeeyazz onu git hemcinslerine anlat Türkiye'de erkekler ataerkil sistemde yetiştirildiği için aşırı ego yüklüler bir kadın onlardan daha iyi mesleğe maaşa sahipse bunu kendilerine yediremezler mesela erkek gibi her işini kendisi yapan kendine sahip çıkabilen kadınlar erkeklerin korkulu rüyasıdır.
Kanka ben kimseye bir şey anlatamam ama olması gerrkeni açıkladım kadın evde durduğunda aynı dışarıda çalışıtormuş gibi yoeuluyor zaten bende diyorumki eve giren paranın tamamı erkek getirsede kadının payı var onunnda sayesinde getiriyor o yüzden her şey ortak yaşam ortak bu aw evliliği çocuk oyuncağı değil bireysel hareket edemez iki tarafda
@siyahhbeeyazz işte tüm bu dediklerin doğru bende aynı şeyleri diyorum ama Türkiye'de erkekler senin gibi düşünse zaten bu kadar boşanma olmaz bu kadar şikayet eden üzülen kadın olmaz şimdi bir düşün bir erkek maddi durumu yeterli hale geldiğinde evleniyor peki bir kadın ekonomik özgürlüğünü eline alınca neden evlenmiyor ya da geç evleniyor sence çünkü erkekler kadınları eş değil köle niyetine alıyorlar.
Valla görüşümğ yazdım zayten yukarıda görürsün ama ben çalışmasın dan yana değilim ha bak çok iyi mesleği vardır çalışsın ama saçma sapan köle sistemlerinde hizmet sektöründe çalışsın istemem ya
çalışan hatta sağlık personeli olsun da ansızın hastaneye baskın yapabilem
Sizin mesleğiniz ne
bi süre otomobil ticaretiyle uğraştım şu an ailemin mal varlıklarını idare etmekle uğrașıyorum
Kendi Vereceği Bir Karar, Ben Pek Karışmayı Sevmiyorum.
Çalışan tabi ki.
Sizin mesleğiniz ne
Fizyoterapist
Çalışan. Benim için değil. Kendisi için.
Biyolog, İG (isg) uzmanı.
Sizin mesleğiniz ne
biyolog ve İG (isg) uzmanıyım.
Fakir de olsam çalışmayan
Mesleğiniz ne
Neden sordun
Cevaplara göre meslekleri merak ettim
İstasyon görevlisi olarak çalışıyorum. Siz
Mimar
Kaç para maaş alıyorsun
evinde otursun dr degilse
Mimar
evinde otursun ne işi var inşaatlarda hırtların içinde
Sizin mesleğiniz ne
işçiyim
Kendini geliştiren, okuyan kadın.
Ben bi hemcinsin olarak çalışmanı mantıklı buluyorum çünkü neden bi erkeğin eline bakasın ki
Lann aranız da bir tek ben mi işsizim 😭😭
Çalışırken niyetini bozmayan, Aldatmayan kadın
Fark etmez onun ne olduğu beraber hallederiz derim
Mühendisim, sen?
Mimar
Ne güzel. Şehir neresi?
Edirne
İstanbuldayım ben de. Nasıl birisin?
Tercih meslekten.
Sizin mesleğiniz ne
Memur siz
Mimar
Nerede peki
Edirne
Güzelmiş :)
Çalışan kız
Mesleğiniz ne
Çalışan daha iyi
Mesleğiniz ne
Çalışan da olur calılmayanda ama ilk sıram çalısan
Mesleğiniz ne
Bilgisayar teknikeriyim tamir üzerine
Bana sorarsa çalışmasın boş ver köleliğe gerek yok
Bence de
Sizin mesleğiniz ne
Süperman
Görüşlere göre merak etmiştim çalışan diyenle çalışmayan diyenleri
Çalışmayan ev kizi
Kararı ona bırakırım
Çalışan kız
Çalışmayan
Çalışan öğretmenim😀
Sizin mesleğiniz ne
Öğretmen
Calisana
Sizin mesleğiniz ne
Doktor
Mimar kız çalışan mı çalışmayan mı sizce
Calisan
Peki sizce üniversitede hoca mı ofis mi mobilya mağazası mı ya da mutfak yapı seramik
Ofis
Teşekkür ederim görüş için
Üniversite de hocaya göre de ofis daha mı iyi sizce
Evet
Tamam çok teşekkürler yorum için
Calismayan
Bencede
Sizin mesleğiniz ne
Demir celik
Calismayam
Bencede mesleğiniz ne
Çalışmayan