Bu sene yeni bitti hazırlıktım, arkadaş ortamım olur diye umut ediyordum üni de ama hiç beklediğim gibi olmadı. Hazırlık boyunca herkesin arkadaş grupları vardı, herkes bir yerlere gidiyor geziyordu. Benim de arkadaşlarım vardı ama yüzeysel kalıyordu, insanları bir yere davet edince gelmiyorlar, onlar da beni davet etmiyordu. Oda arkadaşlarım da öyle, ne kadar samimi olsak da beni dışlıyorlardı. Aşırı derecede moralim bozuk, seneye bölüme geçince aynı şeylerin yaşanması fena korkutuyor. Hatta üniversiteyi bırakmayı bile düşünüyorum, beni çok ağır etkiliyor bu durum
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, üniversitede böyle hissetmen ne kadar zor, anlıyorum. Yalnızlık duygusu insanı çok yorar. Ama unutma, hazırlık dönemi ve bölüm hayatı bambaşka olabilir. Bölümde ortak dersler, projeler seni çok farklı insanlarla bir araya getirecek. Üniversite kulüplerine katılmayı düşünsene! 📚🎭 Spor, sanat, edebiyat... Orada gerçek bağlar kurabilirsin. Sakın pes etme genç arkadaşım! Bu süreç, kendini keşfetmen için harika bir fırsat. Geleceğin için bu adımı atmak çok değerli. ✨💪