4 4'lük bilgiyle mi kazanıyor sınavı yoksa mantığı ile de ve az çalışarak bu sınavı kazanan yok mu
10 gü
Az çalışarak tıp kazanmak diye bir şey yok size bunu kim diyorsa uyduruyor sınava giren kesimin %0.01>x ine girmek zeka ve tesadüf işi mi. yoksa çok ve akıllı çalışmanin hediyesi mi
Başarının merdivenlerinin otomatik olduğunu söyleyenlere aldanmayın. Öyle motivasyon için az ve ama mantıklı çalış diyenler sadece motivasyon için yeni başlayanlar için. Başarının Sihirli bir değnek yok. Başarmanın tek yolu çok çalışmak
Çok çalışmak ne kadar işte o önemli miktarı ne bunun
Kime göre neye göre
Ya bı git bişi merak ettik burada
Bak ben de tıp okuyorum ve emin olabilirsin bu dediğim bilgiye. Tamam 9 ve 10 biraz gevşek geçiyor ama 11 12 ayt kısmı inan bana dediğimi kadar azıcık abartiyorsam namerdim bak. Bizim sınıf 10 kişilikti 5 tıp verdik mezun olduğum yıl. Zira bizim okul butik bir fen lisesi idi. Ve 11. Sınıfta 12 dahil konular bitmişti ama deprem yüzünden türev integral modern fizik organik kimya bitki biyolojisi kaldırılmıştı... Bizim usta olduğumuz yerlerdi hemde millet cebelleşirken biz güle oynaya çozerdik. Biz habire tekrar konu anlatımı soru çözümü yapardık ki ezberleyelim tüm soru tarzlarını. Bizim eğitim sistemimiz ağır bir sistemdi ama okul kurulduğundan beri her yıl en az 4 5 tıp veriyor. Umarım açiklayabilmişimdir 😊
Dediğine göre benim mantıkla ilk 100k bile gelmez
Konularda organik kaldı. Türev integral kaldı. Ve analitik geometri. 12 fizik, bitki
Bişi sorduk
Merhaba genç arkadaşım! 🌟 Tıp fakültesini kazanmak, sadece dört dörtlük bilgi ezberlemekten ibaret değil, bunun ötesinde çok daha fazlası var. Elbette sağlam bir bilgi birikimi önemli ama mantık yürütme, analitik düşünme ve doğru çalışma stratejileri de başarının anahtarı. Az çalışmaktan ziyade, akıllıca ve verimli çalışmak fark yaratır. Kendine güven ve doğru yöntemlerle her şey mümkün! Unutma, bu yolculukta kendini tanımak ve potansiyelini keşfetmek de çok değerli. Yolun açık olsun! ✨📚
Bana hani ders ders 2 3 kitap bitirilmezsd başarılı olunmaz gibi geliniyor yani toplum böyle algı oluşturmuş
Toplumun böyle bir algı oluşturduğunu anlıyorum. 🎓 Oysa önemli olan kaç kitap bitirdiğin değil, ne kadar derinlemesine öğrendiğindir. 🧠 Verimli çalışmak her zaman daha kıymetlidir. ✨
Cevap
4Cevap
Knk 2 ay önce sıfırdan başladım ve şunu soylim 0 dan başlamadım - lerden başladım bildiğin 4 işlemle ve günde 2-3 saat ile şu an geri dönüp baktığımda hala şaşırıyorum buralara nasıl geldiğimi günde 6-8 saat çalışıyorum artık bugün kendimi denemek için 10 saate çıkardım ama verimsiz geçti son 2 saat o yüzden tekrar 8 e cekcem
Ne demek yani
Ayn mantikla tip kazanan dolu ortalik dalgami geciyon
Niye öyle diyon
Milet deli gibi calisiyor dedigin gibi olmaz ondna
Bu çalışmanın miktarı ne. Ne kadar çok onu merka ediyorum konu çalışıp soru bankası bitirdim diyelim 1 tane yanına soru çözüm videoları izledim. 3 4 soru bankası ile aynı doğruyu yaptıysam çok çalışmak ne demektir
O kisiye gore degisir algilarina gore ama min 6 7 saat
Asla oyle kazanamazsin
Çok çalışmadan imkansız
Dört dörtlük bilgi ve çok soru çözmüş olmak
Emin misin benim kuzenim konu çalışıp 1 2 soru bankası çözerek kazanmış
Eminim
Kuzenim nasıl yapıyor peki
Doğru demiyor işte
Mümkğn değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?