Öncelikle herkese merhaba.
Bu aralar çok stresliyim ve sizinle paylaşmak istedim. 19 yaşındayken, bir yıl mezuna kaldıktan sonra özel bir üniversitede Paramedik bölümüne başladım. Ancak bu bölüm biraz da aile zoruyla yazılmıştı. İkinci sınıfın sonuna geldiğimde alttan çok dersim vardı. Ekstra bir yıl daha ücret ödemek istemediğim için okulumu sildirmeye karar verdim. Tekrar hazırlanırım diye düşündüm.
21 yaşında yeniden üniversite sınavına hazırlanmaya başladım. Fakat o dönemde panik atakla tanıştım. 21 yaşımdan 22 yaşıma kadar panik atakla mücadele ettim ve o senem neredeyse tamamen boşa geçti.
Bu yıl dershaneye yazıldım ancak maalesef hiç verimli çalışamadım. Şu anda sınava girsem sayısalda yaklaşık 350 bin sıralama yapabileceğimi düşünüyorum. Birkaç bölüm tutuyor fakat istediğim üniversitede ve istediğim bölümler değil.
Annemin çok fazla borcu var. Aylık borç ödemeleri maaşından bile fazla. Ben de Temmuz, Ağustos, eylül ve ekim aylarında çalışıp annemin borçlarına destek olmak, borçlarının bir kısmını kapatmak istiyorum. Sonrasında ise seneye tekrar sınava hazırlanmayı düşünüyorum.
Sizce bu mantıklı bir plan mı? Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Bana nasıl bir öneride bulunursunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer