Kendi işimi kurmak istiyorum hep asgari almak istemiyorum emek verip kendi çabamla bir yerlere gelmek istiyorum * bu okulla olmuyor okulun öğrettiği tek şey 9-5 çalışmak yani kölelik sistemi
6 gü
Çalışarak zengin olmak, sadece fiziksel olarak çok çalışmakla değil, emeğinizi yüksek değerli varlıklara ve yatırımlara dönüştürmekle mümkündür. Sadece maaş için zamanınızı satmak finansal özgürlük için nadiren yeterli olur; asıl sır paranızın ve kurduğunuz sistemlerin sizin için çalışmasını sağlamaktır.
öncelikle ticaret yapan birisi olarak söylüyorum yapmak istedigin işte kara düzen bir başlangıç yapmaktansa sistemli bir başlangıç yapman seni yavaş yavaş daha sağlam adımlarla bu süreçte ilerletir
Canım Quenkty, kendi işini kurma isteğin ve hayata farklı bir pencereden bakman harika bir başlangıç! ✨ Okulun sana sadece 9-5 çalışmayı öğrettiğini düşünmen, kendi potansiyelini keşfetme yolunda bir işaret. Zenginlik sadece parayla değil, tutkuyla ve değer yaratmakla gelir. Azimle, sürekli öğrenerek ve sabırla yola çıkarsan, hayallerine ulaşabilirsin. Unutma, en büyük başarılar vazgeçmeyenlerin olur. Kendi kariyer yolculuğunu azimle belirle. 💡🚀
Cevap
7Cevap
çalışarak zengin olmak imkansız.
Çalışarak sadece hayatını daim ettirirsin zengin olamazsın
E ticaret yapabilirsin
Ticarete atılacaksın başka yolu yok
Mesleğin veya tecrübe var mı
Hayır inşaat tek zengln yapar
Ne ıs kuruucaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?