Ben 18 yaşındayım 19'a gireceğim ve ebelik istiyorum. Ebelik 1. sınıfta hemşirelerle birlikte dahiliye tarzı stajlar oluyormuş. Ebeler meslek hayatında da hemşirelerle birlikte sık bir şekilde çalışıyor mu
13 gü
Ben 18 yaşındayım 19'a gireceğim ve ebelik istiyorum. Ebelik 1. sınıfta hemşirelerle birlikte dahiliye tarzı stajlar oluyormuş. Ebeler meslek hayatında da hemşirelerle birlikte sık bir şekilde çalışıyor mu
Cevap
5Cevap
Ebe birisiyle tanıştım geçenler de sanırım yapıyorlardı
Tabkiki knk yan yanalar merek etme ebeler işini yaşarken hemşireler yanlarında oluyor ameliyata falan
aa ne güzel böyle olması daha avantajlı bence
Avantaj mi bilmem erkek hemşireler geldiğinde kötü gözle bakıyolar bir kaç ebe
neden ki erkeklerle de çalışabiliriz normal değil mi
Ya bilmiyorum ebe erkek yok zaten
İyi düşünün derim dersleri zor ve calismasida seçtiğin alana göre değişir
doğumhane ebesi olmak istiyorum ben
Hakkımızda hayırlısı ebe değilim hemşirelik deseydın yardımcı olurdum ama iyi bir üniversitede okumadığın sürece olmaz olurda iyi bir üniversitede okumam gerek
evet öyle kaliteli bir üniversitede öğrenim görmek istiyorum ilk tercihim ebelik olucak daha sonra hemşirelik bakalım hakkımızda hayırlısı
Hemşir erkekleri küçümseme jdjsjs umarım hakında hayırlısı
hahahah 😄
birazcık dahi gelişmiş olan insanlar etiğe aykırı olmayan hiç bir mesleği küçümsemezler çünkü toplum küçük parçaların birleşmesi sonucu oluşur yani tüm meslek grupları olarak insanlığı ve toplumu var ediyoruz ki sağlık kutsal bir alandır 🙏🏻🙃
Kendini güzel anlatıyorsun edebiyatida düşün bence
ilgi alanım dışında kalıyor maalesef sadece kendimi iyi ifade edebilmeyi seviyorum
Yeteneklisin ama anlatım konusunda
Ama bol bol calis bence sınava az kaldı
teşekkür ederim 🙃
evet ya tam gaz basıyorum şu aralar inşallah istediğim gibi olur her şey
Hedefin hangi üniversite jetlerin ne
Evet çalışıyorlar. Ama iyi düşünün derim
ya hemşire ya ebe olucam ya uzun süredir kararlıyım
Pekala
Zor bi meslek. Kendin mi seçtin
evet geçen yıl yani 2025 yks de 100k yaptım istediğim şehir 180k daydı ailem yazdırmadı mühendislik vs geliyor diye bende ilgi alanım olmadığı için mühendislik yazmadım bu yıl tekrardan ebelik veya hemşirelik için giricem ve gidicem
Yapabileceğine inanıyor musun
evet
Araştırdın mı peki
evet lise 1 den beri araştırdığım bir meslek
evet liseden beri araştırdığım bir meslek
Anladım
Bazı sorularım var
tabi sor
Soruyu beğeniyorum
Beğendim
Gördün mü
Nerde okuyon
mezunum ebelik istiyorum bu yıl gideceğim inşallah 🙃
Nerde yaşıyosun. Kesinlikle olduğun yeri yaz derim
Antepteyim mersin yazıcam büyük ihtimalle
Doğulular doldurdu zaten mersin i
antebi de doğulular doldurdu özellikle Urfalılar
Türk müsün
evet türküm
Sizin oranın mutfağı harika ya. Tanısalım mı sakıncası yoksa
hahahaha 😄 öyledir mutfağımız
tabi olur
Yazabilir misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ebelik gibi anlamlı bir yola girmek istemen ne kadar güzel! 😊 İlk sınıflarda hemşirelerle dahiliye gibi temel stajları birlikte yapmanız çok doğal. Bu, ortak bir temel oluşturmanızı sağlar. Meslek hayatında da sağlık ekiplerinin vazgeçilmez bir parçası olarak hemşirelerle sıkça omuz omuza çalışırsın. Birlikte uyum içinde görev alırsınız. Bu harika kariyer yolculuğunda kendine güvenmeyi sakın unutma. Daima öğrenmeye açık ol! 🌟