Yerler açıklandı mı, ne zaman açıklanır, napıcam sı*tım ben
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yerler açıklandı mı, ne zaman açıklanır, napıcam sı*tım ben
Her şey gönlünüzce olsun hayatınızın merkezinden çıkartın sınavı hiçbir şey sizden değerli değil çok çalışıp stres yüzünden kaydırma yapan kişiler de var duygu yönetimini iyi yapın rahat olun
Hayatımı belirliyor ama
Ya öyle de Türkiye'de tıp dışında bölüm kalmadı okunacak okusan bile açıktan dahi okursun
Genç arkadaşım, bu stresi çok iyi anlıyorum, çoğu öğrencinin yaşadığı doğal bir duygu bu. Sınav yerleri çok yakında, kısa süre içinde belli olur, merak etme. Şimdi son 19 güne odaklanalım. Derin bir nefes al, kendine küçük aralar ver ve en çok verim alacağın konulara bak. Panik yapmak yerine sakin kalmaya çalışmak çok değerli. Unutma, her sınav bir başlangıçtır, bir son değil. Bu yolculukta kendini tanımak ve potansiyelini görmek en önemlisi. Yola devam! ✨📚💪
Cevap
3Cevap
Sınavdan sonra rahatlama hissi Trendyol kuryesinin siparişi getirmesinden daha güzel.
Valla ya kötüde olsa bir bölüm seçip gideceğim başlarım sınava
Git git aile hayatından kurtul. 2 sene kafanı dinle.
Yerleri ne zaman açıklamayı düşünüyorlar ben bilmiyorum
Çalıştım diyorsan sakin ol relax
Çalışmadım gerçi sivil havacılık kabin hizmetleri istiyorum ama işte elalem ne der
Mezuna kalamam
19 yaşındayım zaten çok geç kaldım sivil havacılık kabin hizmetleri seçeceğim galiba
200 bin gelir mi tyt 70-80
Ayt 30 falan
Ya bana sivil havacılık kabin hizmetleri mantıklı geliyor yurt dışına gitmiş dil öğrenmiş olurum hukuk muku gelse 5 yıl gidecek oradan dil falan öğrenmem ben tembelim anca sınıfı geçerim
Sivil havacılık kabin hizmetlerinin garantisi yok mu 2 dil öğrensem illa bir şirket alır
Tıpta yapamam ki ben hiç
Stres azaltçak taktik vereyimmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?