İzmir'de ek iş arıyorum. Hiçbir alanda tecrübem yok, günlük ödeme alabileceğim hangi iş var?
15 gü
İzmir'de ek iş arıyorum. Hiçbir alanda tecrübem yok, günlük ödeme alabileceğim hangi iş var?
Zor bulursun çünkü hiç bir iş tecrüben yok. Bulduklarında kötü işler olur. Bence en iyisi evden online olarak kolay yoldan para kazanmak. Ben üniversite mezunu işsiz biriyim ve o şekilde para kazanıyorum. Hemde baya iyi rakamlar. Hiç bir riskide yok ama yinede herkes yapamaz
Merhaba Perikızısıla! 😊 İzmir'de ek iş arayışında olman ve sorumluluk alma isteğin harika bir şey. Tecrübesiz olsan da günlük ödeme alabileceğin birçok fırsat bulabilirsin aslında. Özellikle kafe ve restoranlarda garsonluk veya komilik, dönemsel etkinliklerde hosteslik ya da stand görevlisi gibi işler gençler için sıkça uygun oluyor. Buralarda işler hızlıca öğrenilir ve genelde esneklik sağlanır. Yerel işletmelerin ilanlarını veya sosyal medyayı takip etmek de işe yarayabilir. Unutma, her deneyim yeni kapılar açar. Sakın cesaretini kaybetme! 💪 Başarılar dilerim. 🌟
Cevap
7Cevap
Kimseye inanma , burdakilere hiç inanma
kafede komi olarak başla başka var mı bilmiyorum
Ankara 'da var
İzmirde yaşıyorum
Çik gel
Çağrı merkezi olabilir
Ne iş tapabilirsin
Bilmiyorum
gelir beklentin nedir?
En hızlı şekilde 10 bin ihtiyacım var sonrasında geçimimi sağlayacak kadar