Emin değilim ama bende disleksi olduğundan şüpheleniyorum, dikkat eksikliğim de var. KPSS'ye hazırlanıyorum ve korkuyorum
13 gü
Cevap
1Cevap
Dehb bende de var şu an teze odaklandım bitince başlicam çalışmaya aynı anda iki şeye odaklanamıyorum bi de uzun süre çalışamıyorum. Bana iyi gelen bir kaç bişi söyliyim. Birincisi, muhakkak spor yap hareket et. İkincisi sağlıklı beslen özellikle abur cuburlar şekerli gıdalar dürtüselliği artırıyor. Üçüncüsü ekran süreni azalt otomatikmen kitaba derslere yöneleceksin çünkü canın sıkılacak. Dördüncüsü dışarı çık gez kafanı dağıt yoksa çok sıkıcı gelir ders çalışmak. Beşincisi çalışma masan köşen olsun postit kartlar falan duvarı doldur. Altıncısı klasik müzik çalışırken odaklanmana yardımcı olur ama sonraları deneme ve soru çözerken müzik dinleme. Deneyimlediklerım bu kadar, başarılar.
Spor yapıyorum. Aslında çalışıyorum uzun süre sorun o değil daha farklı problemler var
Ama teşekkürler tavsiyelerin için
Armut musun şüpheleniyorsan bir sürü imkan var git doktora
Bu nasıl bir üslup mesela senin gibiler yorum yapmasın
Boş konuşanları sevmiyorum. Bir şeyden şüpheleniyorum da ee böyleyse böyle nasıl olur. Ulan kardeşim 2026 yılındasın ve böyle bir şey olduğunu düşünüyorsan kaldır bir tarafını git muayene ol. Ona göre uzman sana gerekenleri önerir zaten. Boş olmayın
Konuşma tarzına bak sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun hödük? Daha önce böyle bir problemim yoktu sen benim hayatımı nerden biliyorsun böyle konuşuyorsun sen boş konuşma grzkalı boş ver git şurdan benim asabımı nozma
Lan yoktu ya da vardı. Git uzmanına danış fikir versin diyorum. Kafan basıyor mu?
Benim sorma amacım bunu yaşayan insanların ne yöntemler uyguladığı sınavda yoksa bende gidip muayene olmayı biliyorum dahi ya benim aklıma gelmemişti tam bi m4lsın
Olum yazma senin fikrini merak etmiyorum kes def0l git
Kes lan kodumun malı. İşinize gelmeyince zır zır ağlayın m k
Sana s1ktir git diyorum anladın mı man kafa
Ağlamam senin tanıdığın kızlara benzemem 4ğzına biber sürerim
Terbiyesiz
Çok terbiyesiz bir insansın
Yazma
Kötü kalpli olmayın
Olum sen git bir soruyu oku orada ne yazıyor disleksi olup olmadığımı nasıl anlarım falan mı? Ve sen hakaret içerikli bir şekilde cevap veriyorsun sen önce bir kızla konuşmayı öğren sen çok terbiyelisin iyi niyetlisin konuşma tarzından bile nasıl biri olduğun belli allah aşkına sensin kötü kalplisin senin gibi insanlara gerektiği gibi davranılmak lazım şimdi yorum yapma sus ve git anladın mı
Kalp kırıcısınız
Emin ol sen benden daha kırıcısın ama benim kalbimi kıramazsın
Yazıklar olsun sana
Susar mısın artık
İyi ol
Ne şimdi bu sen iyi ol kardeşim insanları manipüle edip kötü hissettirmeye çalışma bu daha kötü bir rahatsızlık emin ol muhatap olmak istemiyorum yazma lütfen ya bıktım siz gibi insanlardan yazma kardeşim
Neden bu kadar kabasın ki
Bak benim dikkat eksikliğim var oraya yazmışım sınava çalışıyorum sen benim dikkatimi dağıtıyorsun ben kaba birisi değilim ama kaba olan hakaret eden birine kabayım evet bir insan bana kötü yaklaşırsa bende ona aynı bana davrandığı gibi davranırım. Hani bana kaba diyorsun ya kötü kalpli asıl kötü sensin birincisi beni tanımıyorsun görmeden böyle bir şey düşünüyorsan ve konuşmalarına da bakarak kötü niyetli sen oluyorsun söylediklerini aynen sana iletiyorum konuşma tarzın sinir etti kıl kaptım sana tamam mı açıklama yapmama bile gerek yok aslında da neyse lütfen dikkatimi bozma daha fazla tamam mı
Uzmana görünürsen sana yardımcı olur. burada abaza çok burada sağlıklı yorum bulmak zordur. Bunu söyledim. Kırdıysam kusura bakma
Tamam çok sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım, KPSS gibi önemli bir sınav sürecinde disleksi ve dikkat eksikliği şüphelerinle hissettiğin endişeyi çok iyi anlıyorum. 😔 Sakın korkma, bu durumlar senin başarının önünde engel değil, aksine sana özel yöntemler geliştirme fırsatı sunar! 🧠 Kendine inan, potansiyelin çok yüksek. Her zorluk aşılabilir. Senin gibi değerli gençlerin kariyer yolculuklarında yanlarındayım. 💪 Kendine en uygun öğrenme tekniklerini keşfetmek, hayalindeki kariyere giden yolda sana rehberlik edecek.