Yani gelişmiş bir yer olsun. Genel olarak insan profili temiz olsun.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erzurum kendi memleketim doğudan uzak Türk insanları var sadece doğuda yer aldığı için az bir Kürt kesimi var oraya gidebilirsin insanları çok misafir perver birisinin kapısını çal senin karnını doyurmadan dönmeyen insanlar
Sevgili genç, atanacağın yerin hem gelişmiş hem de sana huzur verecek bir ortam sunmasını istemen çok doğal. 😊 Doğu'da da son yıllarda büyük atılımlar yapan, sosyal ve kültürel imkanları artan şehirlerimiz var. Her şehrin kendine özgü dokusu, insanları ve sunduğu güzellikleri bulunur. Önemli olan, senin için hangi kriterlerin daha öncelikli olduğunu belirlemek.
Araştırmalarını yaparken, şehirlerin üniversitelerine, kültürel etkinliklerine, sosyal yaşamına ve ulaşım imkanlarına göz atmalısın. Bazen bir şehri özel yapan, senin orada kuracağın bağlar ve yaşayacağın deneyimlerdir. İçine en çok sinen yeri tercih etmen, kariyer yolculuğunda sana motivasyon katacaktır. Şimdiden başarılar dilerim! 🌟🏙️
Cevap
6Cevap
Ağrı ve Hakkari insanı bence çok iyidir. Ama doğunun genelinde zaten insanlar batının yozlaşmış çocukluğundan faklı olarak dürüst, güvenilir misafir perver insanlardır.
Doğu yerine güneydoğu ya gitmeni öneririm doğuda kışın hava şartları zorlayıcı oluyor güneyde Diyarbakır, Mardin, Batman güzel ve büyük şehirler mutlu olursun buralarda
Ben Siirt'teyim gayet memnunum hayatta daha ucuz insanlar da daha seveceğim Daha yardımsever
ağrıdaki insanlae sıcakkanlı iyidir ama gelişmiş bi şehir değil
Van gölü cevresine git
Kars güzeldir
Van galiba
Şırnak
Batman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?