Şu anda kalacak yerim yok, birikimim de yok. Lojmanlı iş var mıdır acaba bildiğiniz?
8 gü
Şu anda kalacak yerim yok, birikimim de yok. Lojmanlı iş var mıdır acaba bildiğiniz?
En son senin gibi birisine yardım ettik, yurtdısındayım diye git evde istediğin kadar kal dedik. Bizim evi başkasına kiralayıp kaçmış. Allah yardım etsin çok inandıgınız
Amin sağolun
Siz iyilik yapmışsınız
Evet öyle maalesef
Arkadaşımın ailesinin evindeyim
Hayır
Teşekkürler umarım çözebilirim
Öyle pek bir şey yok ailemin de maddi durumu iyi değil çalışıp kendi düzenimi kurmak istiyorum artık
İş imkanları gün geçtikce daha da b×ka batıyor. Hep daha iyi şartlar arıyor gençler ama daha kötülerine maruz kalınıyor.. şu an lojmanı geçtim de iş yok denecek durumda
Genç arkadaşım, içinde bulunduğun bu zorlayıcı durumu anlıyorum, hiç merak etme. 🫂 Hızlıca çözüm bulmak için elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum. Özellikle turizm sektörü, oteller, tatil köyleri ya da bazı üretim tesislerinde lojman imkanı sunan işler bulabilirsin. İş ilanlarını hızla taramalı, kariyer sitelerini iyi değerlendirmelisin. Unutma, azmin ve kararlılığınla bu süreci atlatacaksın. Kendine güven! 💪 İş arayışında başarılar dilerim. 🚀
Cevap
7Cevap
İlanlara bak antalyada olur bu sezonda ya da mugla
Var ben subayim ciddiysen lojmanli sekreterlik işi ya da online iş ayarlarim
Cevap vermiyorsun ki niye sordun soruyu o zaman
Normal işten bahsediyorum ben
Tamam normal işte ayarlarim kalacak yerli sekreterlik ya da çağrı merkezi uygun mu
Orada mısın
Hangi şehirden?
Tkp et beni
Cafe olur
Bulursun
HOtelde çalış 🏨
İstanbul'da misin personel arıyorum
Otel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?