En kolay nasıl iş bulabilirim?

hangi platformlarda arıyorsun nrede oturuyorsun nasıl bir iş bekliyorsun diye tonlarca boş soru soracağım :( allah kolaylık versin herkes aynı durumda..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Aynı dertten muzdaripim yeni mezunlara zaten ayakbağı gibi davranıyorlar çözümünü bulursan bana da söyle
Bölümüne göre değişir mesela ben Maliye okudum genelde tecrübeye bakarlar ben önlisans mezunu oldum lisansa Geçiş hakkım olacak çünkü DGS sınavım iyi geçti ama ben açığa geçip tecrübe için iş hayatına atılıcam o sıra açıktan okucam yani senin bölümün ne bilmiyorum ama özellikle mezun olduktan sonra Özel sektöre geçeceksen istisna şirketler dışında kimse senin ne okuduğuna ne kadar okuduğunda bakmıyor tecrübeye odaklanıyor
dil nasil öğreneyim çok kolay sanki tek bildiğim şey de torpil olan her türlü giriyor
ne iş yapıyorsun. muhasebe deneyim varsa yönlendireyim
Oncelikli olmasi gereken mezunlar zaten. Onlarda bulamiyor en iyisi kacmak ulkeden.
İş başvurusuna giderken dar yırtmaçlı bir mini etek giy üstünede iki düğmesi açık dar bir gömlek giy sütyensiz olsun.
İş görüşmesinde bacak bacak üstüne at. Göz teması kur.
Bak aynı dakikada işe alinirsin
Kızma ama şerefli insanlar hep eziliyor
Ama böyle yapanlar hep kazanıyor
Toplumsal bir eleştiri yaptım ben
Bence doğru karar bu yani kişiliğinden taviz vermeden. Olursa olur olmazsada olmasın zaten. Rızkın seni gelip bulur
Valla istanbuldaysan ve bölümün dışında iş kabul edeceksen tekstil fabrikalarına bak derim makinaları öğrendikçe ücreti artıyor asgari ücretten daha fazla alıyolar genelde bazen can sıkıcı ama çok yorulmazsın
Evet biliyorum ama ekmeğini kazanıyorsun bi şekilde eğer niyetliysen seni çok zorlamyacak yardımcı olacak arkadaşlara yönlendirebilirim benim arkadaşlarım var bu işi yapan
Mesleğin ne?
CV gönder bakıyım
Meskek veya tecrübeli olduğun işleri dene
Sanal çalım
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş