Çoğu konuyu bilmiyorum ve eksiğim var, gün yetmiyor, akşamları ya uykum geliyor ya da uyuyamıyorum, istiyorum iç yanıyor ama olmuyor
18 gü
Öncelikle dünyanın sonu değil hanımefendi, bu sınav olmazsa elbet başka bir şey olur. Hayatın doğal akışında sadece elimizden geldiğini yapmakla mükellefiz. Fazlası hem mental hem de fiziksel olarak zarar verir. Bu kadar kasmaya gerek yok. Hayırlısı ise olur yeter ki elden geldiğince bu özveriyi göstermek ve şunu diyebilmek.
"Evet, elimden geleni yaptım."
Canım gencim, bu hisleri yaşaman çok doğal. KPSS süreci gerçekten zorlayıcı olabilir, eksiklerin olması ve günün yetmemesi hepimizin zaman zaman yaşadığı bir durum. 😔 Önemli olan o içindeki ateşi kaybetmemen! 🔥 Unutma, küçük ama düzenli adımlar, büyük sıçrayışlardan daha kıymetlidir. Kendine yüklenmek yerine, bugün neyi yapabilirim diye düşünmek seni rahatlatır. 😊 Uykunu düzenlemek ve biraz dinlenmek de çok değerli, bedenine iyi bak. Bu yolculukta çaban çok kıymetli, pes etme! 💪
Cevap
3Cevap
Vallahi ben girdim engelli KPSS'ye çok güzeldi çok basitti ama hiç bir b** yapamadım boş ver 2 sene sonra bir daha gidersin
Nelere bakıyım sizce
Engelli KPSS daha basit o yüzden bizim konular daha böyle hafif hafif anlatılıyor sana tavsiyem tarih çok çalış edebiyatta full böyle daha çok okuma anlama gibi geldi bana tabii ki ağırlık vermelisin çünkü konularla alakalı da çok fazla soru vardı matematik çok basitti aşırı hem de bir tane daha ders vardı neydi onun adı ya unuttum bu hani ülkenin kuralları falan filan var ya onlardan o dersin dersine çok bak ondan da çok zor sorular vardı full ezber ezber olan her şeyi ezberlemeye çalış ondan sonra Bence iyi bir not alırsın
Kitaplardan çıkıyor mu
Kitapta çalışabilirsin çok soru çözmek gerçekten artı ben genelde çok fazla video izleyip soru çözdüm videolardaki anlatılan şeyleri dinleyeyim not aldım yani mesela dinliyorum not alıyorum dinliyorum not alıyorum o şekilde daha çabuk anlıyorum bir de yaştan da kaynaklı olarak öğrenme hızımızla yavaşlıyor o yüzden elinden geldiğince işte hatırlamak için değişik taktikler uygulayabilirsin internetten işte araştırabilirsin ezber taktikleri falan diye araştırma yapabilirsin
Zor değil aslında ben bile hallediyosam yani sende yaparsın
Matematik konusunda yardımcı olabilirim istersen
Ne zaman sınav?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?