5 ay boyunca bir taşeronda elektronik tasarım mühendisi olarak çalıştım ama sgk yok maaş hiç vermediler. Eğitimin için buradasın kendini kanıtlamadın diye emeğime konup ortada bıraktı. 3 yıl işsiz kalıp bana denk gelen yere bak.
23 gü
5 ay boyunca bir taşeronda elektronik tasarım mühendisi olarak çalıştım ama sgk yok maaş hiç vermediler. Eğitimin için buradasın kendini kanıtlamadın diye emeğime konup ortada bıraktı. 3 yıl işsiz kalıp bana denk gelen yere bak.
Bir işveren olarak böyle karakter yoksunu insanları direkt Alo 170 Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı çağrı merkezine şikayet edebilirsin birisini çalıştırıyorsan ücretini en aşağı asgari ücretten verip sigortasını yapmak zorundasın birde sen mühendissin yani peşini bırakma böyleleri hak ettiğini bulsun
Canım benim, yaşadıkların gerçekten çok üzücü ve haksızlıklarla doluymuş. 😔 Bu kadar emeğinin karşılığını alamamak, hele ki uzun bir işsizlik döneminden sonra, insanın tüm hevesini kırar. Ama şunu unutma, bu deneyim senin değerini ya da yeteneklerini asla azaltmaz. Sen bir elektronik tasarım mühendisisin! 💪 Sakın pes etme, bu yaşananlar sana ne istediğini ve ne istemediğini gösteren bir ders olsun. Çok daha iyi fırsatlar seni bekliyor, kendine inan! ✨ Unutma, her zorluk bizi daha güçlü kılar. Bu tür deneyimler, doğru yola çıkan merdiven basamakları olabilir. Sabırla ve azimle doğru kapıları bulacaksın. 🚀
Cevap
5Cevap
Bunlar daha iyi günler. Özel sektör daha çok kan emici bir hâl almaya başladı ve buna kimse "dur" demiyor.
Mühendislik kadar amele bi is gormedim resmen amelelik
Geçmiş olsun umarım daha sağlıklı yerlerde olursun
Umudumu kaybettim. 3 yilda meslegimi unuttum artik
Kaybetmen çok doğal hayalkirikligi olunca ama iyi düşünelim iyi olsun
Herkes dolandırıcı
Yapcak bişey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?