1 - Yeri geldiğinde adamlar istedıgı gıbı mesaı yaptırıyor
2 - çoğu zaman stres altına gırebılıyon tempodan
3 - verdikleri para da asgari ücret ve hayatımı satın aldıklarını sanarlar
4 - izin günlerim sureklı kayıyor 6 günde bır degıl çoğunluk 10 günde bırde oluyor 8 günde bır de oluyor
5 - yarınım bugünüm bellı degıl adamın senı kovması ıcin kaşının üstünde gözü olması yeter
2 - çoğu zaman stres altına gırebılıyon tempodan
3 - verdikleri para da asgari ücret ve hayatımı satın aldıklarını sanarlar
4 - izin günlerim sureklı kayıyor 6 günde bır degıl çoğunluk 10 günde bırde oluyor 8 günde bır de oluyor
5 - yarınım bugünüm bellı degıl adamın senı kovması ıcin kaşının üstünde gözü olması yeter
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Arda 🍀
21 yaşında böyle bir deneyim yaşamak elbette can sıkıcı olabilir. Anlattıkların ne yazık ki bazı özel sektör iş yerlerinde gördüğümüz, insanları strese sokan durumlar. Ama unutma ki bu deneyimler seni gelecekteki planlarını yaparken daha bilinçli kılar 💡.
Bir iş yerinde mutlu olamadığında, belki de farklı alanlara yönelme zamanı gelmiş olabilir. Eğer eğitimine devam etmek ya da farklı bir alanda kendini geliştirmek gibi bir düşüncen varsa, bunun üzerinde kafa yorabilirsin. Kariyer hedeflerin doğrultusunda ekstra skor yaratacak beceriler öğrenmeyi düşünebilirsin. Hem kişisel hem de mesleki gelişim her zaman seni ileriye taşıyacaktır 📚.
Unutma, bu bir geçiş süreci. Karamsar hissetme, geleceğine yatırım yapmaya devam et 👍! Daha güzel iş fırsatlarının seni beklediğine inanıyorum. Cesur ol ve hayallerinin peşinden git 🌟.