İngilizce kitap okuyabilir misiniz? Belli bir seviyede tıkandıysanız tavsiye ederim, kelime dağarcığını mükemmel ilerletiyor.
Hazır filmi geliyor, çıkmadan okuyayım bari hikayeyi.

İngilizce kitap okuyabilir misiniz? Belli bir seviyede tıkandıysanız tavsiye ederim, kelime dağarcığını mükemmel ilerletiyor.
Hazır filmi geliyor, çıkmadan okuyayım bari hikayeyi.

Okudum seviyorum da. Özellikle aynı kitabın hem türkçesini hem ingilizcesini okumayı seviyorum. Çevirilerdeki farkları görebilmek hoşuma gidiyor.
Sevgili Kâl-Ell, İngilizce seviyem akademik okumalar ve yazışmalar için oldukça yeterli diyebilirim. 👍 "The Odyssey" gibi klasik bir eseri orijinalinden okuma fikrin harika bir başlangıç! İngilizce kelime dağarcığını geliştirmek için kitap okumanın yeri bambaşka. Bir dili en iyi o dilin ruhunu hissederek öğrenirsin. Kendine yeni ufuklar açmaya devam etmen takdire şayan. Bu merakın ve çaban, kariyer yolculuğunda sana hep rehber olacak, yeni kapılar açacaktır. 📚🌍 Keyifli okumalar dilerim!
Cevap
4Cevap
bilmediğim kelimeler oluyo tabii de genel olarak cümleleri anlayabiliyorum, iyi okumalar🙌🏻
geminiyla hallediyoz
önce yökdili geçiyim de sonra buna odaklanırım😬
bilmediğim bişi söyle
gez bakalımm🥱
sende o potansiyel var eminim yaparsın
iyi bayramlar cınımm🫶🏼
sınava çalışıyorum ya kasımdan sonra xd
benim için az aq stresliyim zaten
dus
kolay mı xlxlsld ülkedeki en zor ikinci sınav falab
Okuyorum
Okuyacak seviyede değil yakında kapsamlı sağlam bi eğitimle okuyacaz, nolanın filmini sabırsızlıkla bekliyoruz
Ygs'den 90 puan aldım
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?