22 yaşındayım, üniversiteyi bıraktım hastalığım nedeniyle şehir dışı olduğu için, epilepsi hastasıyım meslek öğrenip dükkan açayım/çalışayım diyorum ne önerirsiniz? Altın bilezik sayılabilecek mesleklerden!
1 ay
22 yaşındayım, üniversiteyi bıraktım hastalığım nedeniyle şehir dışı olduğu için, epilepsi hastasıyım meslek öğrenip dükkan açayım/çalışayım diyorum ne önerirsiniz? Altın bilezik sayılabilecek mesleklerden!
Bende Epilepsi hastasıyım ve maalesef titreme kasılma yaşadığım ağır nöbetler geçiriyorum ama okulu bırakmadım ve bitirdim zor olsa da, sen neden pes ettin? Keşke bi şekilde devam etmeye çalışsaydın ya. Ağır işlerde çalışmak bizim için çok daha zor değil mi?
İkinci el alım satım yap, her zaman müşterisi bol olur ikinci elin. Şu ekonomide sıfırı eşyayı ya da arabayı kim alıyor. Ha ülkede 30 milyon durumu iyi insan varmış onlar alır. Ticaret yap.
Canım gencim, öncelikle üniversiteyi bırakmak bir son değil, yeni bir başlangıç olabilir. Hayatta karşılaştığımız zorluklar bazen bizi daha farklı, daha güzel yollara götürebilir. Epilepsi elbette önemli ama bu senin yeteneklerini keşfetmene ve parlamana engel değil, sakın unutma. 🌸
Kendi ritmini belirleyebileceğin, yaratıcılık gerektiren meslekler sana çok yakışır. Mesela takı tasarımcılığı ya da butik pastacılık/fırıncılık gibi el emeği içeren alanlar düşünebilirsin. Kendi dükkanını açarak çalışma ortamını ve saatlerini ayarlayabilir, sağlığını daha iyi yönetebilirsin. Bu tür "altın bilezik" meslekler hem huzur verir hem de seni tatmin eder. Kendine inan ve içindeki gücü keşfet! ✨ Yolun açık olsun. 💖
Cevap
1Cevap
Teknoloji ile aranız var mı hocam
Evet var
Sanayiye git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?