Düşündükçe daralıyorum babalarımız hiç şikayet etmeden yıllarca nasıl ise gitti acaba ya
28 gü
Bizden öncekiler zorluğu sonuna kadar görmüş ve yaşamış olan insanlardı. Yılmadılar ve çalıştılar. Ancak kendilerinden sonrakiler yani biz ve bizden sonrakiler onların bıraktığı rahata alıştığımız ve kıymetini bilmediğimiz için üşengeçlik yapıyoruz.
abi bir de söyle bir durum var ki değmiyor eskiler ev araba almış hep o birikimlerle simdi ev almak araba almak asla kolay degil
Sana bir şey söyleyim mi? Eskiden daha zordu. 2000 krizini görebildim daha eskileri düşünemiyorum. O krizde iş yoktu ülkede. İnsanlar yine de yılmadılar. Önceki darbe dönemleri, sağ sol kavgaları olduğu dönemleri bir düşün bak. Şimdi daha kolay. Eğer 1980 darbesinde yaşayan bir adam şimdi olsaydı ev, araba herşeyi olurdu o kadar diyim. :) Çünkü zorluğun ne olduğunu çok hem de çok iyi biliyorlar. Tek seçenekleri vardı ya çalışacaklar ya da çalışacaklardı...
Vallahi tebrik ediyorum o zamanın insanlarini cok zor hayat ya memur olucam ya da tamamen çekiliyorum is hayatından, birini bogazlicam yoksa yakında😂
Deniyorum bakalim insallah olur
Sevgili genç arkadaşım, bu hissettiğin daralma çok doğal, emin ol yalnız değilsin. Hayat boyu çalışmak kulağa zor gelebilir ama aslında bu, kendini geliştireceğin, tutkularını keşfedeceğin bir yolculuktur. Önemli olan, severek yapacağın bir alanı bulmak ve orada anlam yaratmak. Babalarımızın dönemi farklıydı, şimdi kendi yolunu çizmek senin elinde. Unutma, hobilerin ve kişisel zamanın da çok değerli. ✨ Yolculuğun keyifli olsun! 📚🎨
Cevap
12Cevap
evet öyle ölene kadar.
Hayat boyu değil bi 60 yaşına kadar filan 😂
O kadar rahatladım ki Şu an anlatamamm
😂😂
Erkeklerden 5 sene daha az çalışacaz. Öyle düşün 😌
Bu teselli yetmedi😭
🤷🏻♀️
Sakıp Sabancı ağamız ne demiş
Calişmah calişmah calişmah
Kadın olduğum için çalışmama lüksüm var, şükürler olsun.😂
Çalışmak rahat etmek için gerekli aslında 2 ev araba v. b iyi ailede varsa arkanda abi anne baba yaşadın yoksa cehennemi dünyada yaşıyorsun
Ya ailenin durumu iyi olsa bile insan kendini yük gibi hissediyor bir yaştan sonra
Nerede okuyorsun? Ne tür işler için maaş durumu var olduğun bölgede hangş şehir?
Buna göre yol çizmek iyi olur ailenide silme asla desteği arkanda kalsın
Çalışacaksınız
onlar napsınlar demi
Maaalesef oyle kuzu isi sevmek de lazim
yoo disarda zengin cok var bl bi süzmeyi tamamdir
Başka çaremiz yok sanırım
Offf
Ne iş yapıyorsun ki
Kendi işimi kurdum 35 ten sonra
Helal olsun valla
Eyvallah ama geç oldu biraz
Evet