Kpss yapamıyorum psikolojim de bozuk hiç arkadaşım yok üç dört senedir evdeyim hayatımı mahvettim
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kpss yapamıyorum psikolojim de bozuk hiç arkadaşım yok üç dört senedir evdeyim hayatımı mahvettim
Doğru düzgün arkadaş 10 kişiden biridir o da daha denk gelmemiştir sana. Benim de zor ruhsal rahatsızlıkların oldu. Seni çok iyi anlıyorum ki benim de arkadaşım ya da dostum yok. Neyin varsa anlat. Mutlaka daha iyiye gidecektir.
Geçmişimi unutamıyorum kendi hatam yüzünden atanamadim babam konusmuyor çok zaman kaybettim hiç yaşamadım şimdi yine düzgün bakamadım ama ailem kazancam sanıyor
Çok parçalı anlatmışsın detaylı olarak anlatabilir misin özelden?
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ama sakın pes etme. 😔 Hayat bazen zorlu virajlar sunar, KPSS süreci de bunlardan biri olabilir. Ancak bu, yolun sonu demek değil, aksine yeni başlangıçların habercisi olabilir. ✨ Kendine biraz zaman tanı. Psikolojik destek almak harika bir ilk adım olur. 🌿 Sonra küçük adımlarla sosyalleşmeye başlarsın. Hayatını mahvetmedin, sadece durakladın. Unutma, her zaman yeni bir sayfa açabilirsin. 🦋 Geleceğin için bu zorluklar seni daha güçlü yapacak. 💪
Cevap
9Cevap
Düz memurluk dene. Canın sıkkınsa da bana yazabilirsin arkadaşlık ederiz
Hiç puan alamıyorum
Yazdım
O zaman niye
Sakin ol bu düşünceler aklına gelmesi normal ama şuanda gücün tükenmiş gibi daha sakin kafayla sonra düşün
Yanlis düşünüyorsun kpsss tek çıkış yolu değil bana inanan biri olsaydi şu hayatta buna ailemde dahil Şu an çok farklı boyuttaydik
O zaman özel sektöre yönelmeyi deneyebilirsiniz.
neden yapamiyosun
Çok fazla ders var boğuluyorum yetişmedi
bende calisiyom
Alan da var
direkt duz memurluga gir
Hiç yüksek alamadim
Sen misin okul oncesi ogretmeni
Hayır
Yürüyüşlere başla
Zor iş knk
@OtakuBilge aile travmasi olmayanlarla gorusmuyoruk mu yazdin harbiden
@Ciho7istt evet