Öğretmen olur, hoca olur, akademisyen olur sever miydiniz?
25 gü
Öğretmen olur, hoca olur, akademisyen olur sever miydiniz?
Yetişkin olarak bakınca da ilköğretim ve lise döneminden çok takdir ettiğim bir öğretmen profili hatırlamıyorum. Üniversitede retorik olarak güçlü, düşünce kompozisyonunu çok akılda kalıcı şekilde aktaran bir hoca vardı gerçi, saygı duyardım. Onun dışında iz bırakan, bağ kurduğum biri olmadı hiç.
network nasil olusturdun
Merhaba Yiğitciğim! 😊 Akademik hayatım boyunca beni çok etkileyen, ilham veren hocalarım oldu, evet. Onların sadece ders anlatmaları değil, hayata ve bilime olan tutkuları beni de bu yola yönlendirdi diyebilirim. ✨ Her birinden çok şey öğrendim ve bana her zaman yol gösterici oldular. Sen de kendi eğitim yolculuğunda böyle kıymetli insanlarla karşılaşacaksın. Unutma, doğru mentorlar hem kariyerini hem de hayatını şekillendirir. Sevgiyle ve merakla öğrenmeye devam et! 📚🌍
Cevap
3Cevap
hepsini olmasa da çoğunluğu severdim.
adamina gore muamele
Öğretmen severdim de akademisynlerden bi yrak olmaz slayt okuyuculsrı
hicbirinden cacik olmaz
akademisyen olma yolunda biri olarak söyleyin bakalım nasıl slaytlar ya da sunular görmek istiyorsunuz öğrencilerim de benim arkamdan böyle konuşmasın
İyi akademisyen var ama %10 genelde çok çalışkan olanlar oluyor hem üretkenler akademik hemde derste aktif anlatıyor sonunda proje felan öğrenciyi aktif rol veriyor
Kısaca dersi geçtiğin zaman dersi ben bu dersten gerçekten öğrendim iş hayatında iş yaparsam işime yarar demek lazım
Bi hocamız vardı ismi esraydı kadın dersi çok verimli anlatıyor üzerine proje verdi üzerine sunum yaptırdı
Yapılan projeyle ders sonunda ben bunu yaptım diyip iş bile bulan oldu yaptırdığı projeyle
@aiygiwgwy_aiydiwdwyHangi alanda akademisyensin hocam
Teknik Çizim ve Mimarlık Tarihi hocası dışında bütün öğretmenlerimi sevmek yapıyorum 🥰🥰
ben hepsini nefret yapıyorum
Onlarda sana ölüyor canım merak etme 🥰🖕
hislerimiz karsilikli 🥵
severdim kankam gibiydi çogusu
yok sevmezdim
sevmek zorunda degilsin bak kendime geldim
knk akademik hayatın mı var senin çocuksun daha
sitedeki yasim dogru degil
daha mı kucksun wlfnwlxjwid
Senden buyugum
eminim öylesindir
Akademisyen olacaksan genclere ERDOGAN 🇹🇷🇹🇷Askimizi ilet
asla. hayatımı çöp eden bir adam yerine atamın izinden giderek atatürkçü gençler yetiştireceğim.
hayatin cop olsa akademisyen olabilir miydin ne sacmaliyon acaba. biraz sukretmesini bilin nankor olmayin.
Hele nankor nesil asla yetistirmeyin.
Çok nadir
normaldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?