Şimdi vatandaşlık 8 net yapsam, matematik 8 yapsam aynı puan mı oluyor
24 gü
Cevap
1Cevap
hepsiniskesim var boğğibi
Konu ile alakalı değil
evet değil sana değil öyle sinirliyim de ben ondan böyle dedim başarılar
Tam olarak ne için sinirlisin
hayat neden bu kadar zor diye neden kaygısız eğlence yerine onca kural sıkıştırmaca haset ya da ne bilim zorluk bunlar var diye. yaradan koymuş bizi buraya madem koymuş yardım da etse ya
Bak ben 19 yaşındayım lise mezunuyum kpss ortaöğretim den ya uzman çavuş ya da gardiyan olmak istiyorum aynı zamanda da amatör futbolcuyum maddi olarak çok zor durumdayım ama Allah tan başka kimsemiz yok
valla günah olmasın ama bana allah da var mı yok mu bi düşündürüyo
Şeytan vesvese veriyor ben kaç kez zor zamanlardan geçtim amcam felç oldu teyzem halam aynı yıl içinde vefat etti daha sonra dayım vefat etti ben sadece Allah a yöneldim inan sadece iste ondan o vereceği zaman ı verir
zamanında çok istedim şimdi başka türlü istiyorum
Nasıl yani
16 olursun
Baba nerdesin sen ya 🥰🥰🥰🥰🥰
baba mı
Siz da vitamin iken bu adam buranın kralıydı
o kadar yaşlı mı ya
O kadar yaşlı olmasına gerek yok 13 yıldır bu adam burada
Konuş oğul!
Master olmuş ak
Seni beni cebinden çıkartır bu adam oyunu icat eden adam 40 yıl önce İstanbul da kumarhane idare eden adam bu Ramiz Karaeski
nne ahahahha
Dаşşağını yesinler konuş
sayko
Umarım anladın Zeynep
bu nasıl iltifat ya d... yesinler falan bunu nasıl yayınladı KS jjsjs
baban ne iş yapıyor
Dedim ya 40 yıl önce kumarhane işletiyor sen burada yenisin belli ediyor 😭😭
Biz erkekler birnirimizi her zaman kollarız adam ol dşnı yerim
@Zeywzeywzey Abin buranın muhtarı, başşak da der kardeşim da der, KS yayınlayacak o kadar.
Adamsın sen
Yаrrаk yazdık sansüre takıldı mk
Kız dır boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım! 👋 KPSS'deki bu merakını çok iyi anlıyorum. Vatandaşlık ve matematik netlerinin puan etkileri, genellikle testin yapısına göre değişir. Standart sapmalar ve bölüm ağırlıkları farklılık gösterebileceği için, aynı sayıda net her zaman birebir aynı puanı getirmez canım. Önemli olan, hangi bölümün sana daha yakın olduğunu keşfetmen ve stratejik çalışman. Başarıya giden yolda her adım değerlidir! Unutma, azimle her şeyin üstesinden gelebilirsin. ✨📚