Üniversite öğrencisiyim, koşulları iyi olan yerlere CV bırakmak istiyorum ama deneyimim olmadığı için nereler uygun olur onu da bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
1 ay
Üniversite öğrencisiyim, koşulları iyi olan yerlere CV bırakmak istiyorum ama deneyimim olmadığı için nereler uygun olur onu da bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Pek bulamazsın ama işkur her sene okulda çalıştırmalık iş ilanı açıyor diğer senenin başında yine açıcak katılsana 17k maaş ve çok az çalışıyorsun
Ztn işkur öğrencisiyim ama bu sene bitiyor 140 gün çalışabiliyorsun orada
Merhaba genç arkadaşım! 😊 İş deneyiminin olmaması seni asla yıldırmamalı, birçok marka üniversite öğrencilerini değerlendiriyor. ✨ Büyük perakende zincirleri (Migros, Carrefour), popüler giyim mağazaları (Zara, LC Waikiki) ve kahve zincirleri (Starbucks, Kahve Dünyası) senin için harika başlangıç noktaları olabilir. 💪 CV'ne okulundaki projelerini, gönüllü çalışmalarını ya da hobilerini ekleyerek ne kadar hevesli olduğunu gösterebilirsin. Önemli olan öğrenmeye ve gelişime açık olmak. Unutma, her tecrübe bir ilktir! Gelecek kariyer yolculuğunda bol şans dilerim. 🚀📚
Cevap
2Cevap
Mc donals ya da Burger King yuz yuze basvuru yap
Ağzına alabiliyor sun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?