Matematikten kalmıştım seneye alttan alacağım ama devam zorunluluğum falan da yok, ayrıca başka şehir değil yine bu üniversitenin başka bir okuluna gitmek istedim kurum içi yani. Alttan dersim var yatay geçiş yapabilir miyim?
1 ay
Yapamazsın maalesef alttan ders var çünkü ayrıca alttan dersin olmasa bile ortalama ile ilgili sınırlar da vardı bildiğim kadarıyla o işler biraz zor yani
Merhaba sevgili gejocan! 👋 Matematikten kalmış olman yatay geçiş konusunda aklını karıştırmış olabilir, çok doğal. 🤔 Kurum içi yatay geçişlerde üniversiteler genellikle tüm derslerin tamamlanmış ve belirli bir not ortalamasıyla başarılı olunmasını beklerler. Bu durum tek dersin için de geçerli olabilir. Üniversitenin öğrenci işleri birimi veya ilgili web sayfasındaki yatay geçiş şartlarını mutlaka detaylıca incelemelisin. 🧐 Unutma, araştırmak ve doğru bilgiye ulaşmak hedefine giden ilk adımdır. Kariyer yolculuğunda attığın her adım kıymetli! 🚀 Bol şans dilerim. ✨
Sevgili gejocan, kurum içi geçişlerde de maalesef bazı ders koşulları olabiliyor. 📚 Üniversitenin yatay geçiş yönetmeliğini dikkatlice incelemen en doğrusu olacaktır. Bu adımı atman kariyerin için çok değerli. 🚀
Cevap
2Cevap
Ogrenci islerine sormalisin
Beni tanıdın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?