Arkadaşlar ya öleceğim ya da ömrümü okumaya adayacağım baska çarem yok
1 ay
Arkadaşlar ya öleceğim ya da ömrümü okumaya adayacağım baska çarem yok
Menesa be in ders Çalışıyorum psikolojim de gayet iyi annemlede de konuştum hazırlanabilirsin abilerim de destek oluyor çok şükür bir sorunum yok artık abim beni alışverişe de çıkardı yani gönül isterdi ki senle de konuşmak isteyim ama sen istemedin canın sağ olsun hayatında başarılar dilerim umarım iyileşirsin senin hakkında kötü düşünmüyorum yanlış anlama ama sana kırgınım sadece şunu soyleyecegim beni engelledin ve hiçbir sebep yokken Umarım mutlu olursun Toparlan kendine gel bu hayata bir kez geliyoruz hayatını heba etme geçmişe takılı kalıp da kendini üzme
Senden bir bok olmaz ben sana o kadar yardımcı oldum destek oldum dedim intihar etme sen iyileşmen için kendine gelmen için ders çalışmak için tonlarca paragraf yazdım abine göndermen için doktora göndermen için notlar yaz senin Allah uzun ömür versin sen nankörsün Bencilsin pisliksin hiçbir zaman da iyileşemeyeceksin senin kalbin kötü senden bir bok olmaz zaten baban da seni verir bir tane köpeğe evlenip gidersin
Ben dersime çalışıyorum elimden geleni yapıyorum babam beni psikiyatri doktoruna götürdü annemle beraber gittik tabii ki gayet hayatımı yerinde mutluyum ama sen böyle sürüneceksin aile evinde yaşlanmayacaksın o sana ödül olur
Baban seni verecek bir tane köpeğe köle olacaksın hizmetçi olacaksın çocuk bakacaksın ben ise okumuş meslek sahibi olmuş bir kız olacağım
Cevap
7Cevap
Evet eğer yeterince çalısırsan başarabilirsin.
Hayatını okumakla harcayan birisi heleki bu devirde yanlış brnce
Bu gerçek mi be oha 😂
Kazanırsın
Okumak doğru karar
kazanabilirsin benceeeee
Kazanırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?