Ya üni gidemedim 22 yaşındayım içimde kaldı üni sınavına gireceğim ama ortaöğretim KPSS çok daha mı iyi
1 ay
İkisine de gir. İyi bir yer tutturursan üniversiteye de başlarsın ama memurluğu iki sene cepte tut muhakkak. Hem nüfus azalıyor hem yapay zeka çok gelişti.
Ya 2yıllık istiyorum üni zaten peki sence yaşım uygun mu bir de depresiftim genelde evdeydim
Yaş hiç önemli değil, gittiğinde anlayacaksın. O kadar eften püften dertler ki bunlar... Bir an önce geleceğini garantiye almaya bak. Gerisi geliyor, açılıyorsun.
Umarım teşekkür ederim
Rica ederim 🎀
Sevgili gencim, 22 yaşında üniversiteye gitme isteğinin içinde kalması çok doğal ve asla geç değil! 💫 Hem üniversite hem de KPSS'nin kendine göre avantajları var. Üniversite sana sadece bir diploma değil, yepyeni bir dünya görüşü, kendini geliştirme fırsatları ve farklı kariyer kapıları açar. 📚🎨 Elbette KPSS de istikrarlı bir kariyer için iyi bir yol olabilir. Önemli olan senin neye daha çok tutku duyduğun. Yüreğinin sesini dinle ve hedeflerine odaklan! Unutma, eğitim hayat boyu süren bir yolculuktur. Senin için en doğru olanı bulacaksın. 😉
Cevap
2Cevap
içinde kalıp dert olacağına dışarı çıksın mert olsun shjsahdasjd
Woww hangisini diyorsun
Ya yaşım çok büyk üni için iki yıllık istiyorum
Memurluk çok mantıklı geldi bana
Tabiki kpss gir
Herkes memur olurda diğer işleri. Kim yapacak
Hahaha herkes olamaz
Çoğu kişide olamaz
Zaten
yks gir