Hafızlığa başlamayı çok istiyorum, çok iyi bir şekilde Kur'an-ı Kerim okuyamıyorum ama okumak istiyorum
27 gü
Hafızlığa başlamayı çok istiyorum, çok iyi bir şekilde Kur'an-ı Kerim okuyamıyorum ama okumak istiyorum
Ay hadi MasaAllah en büyük destekçin benim bundan sonra ben de hep diyordum keşke ailemizden biri hafız olsa diye hatta ablam hafız olmaya çok müsait bir insan ama onu da ezberi kuvvetsiz benim de ezberim kuvvetli sayılır ama hani arapça yani çok zor bir değil tecvitli okuyamıyorum yani çok istiyorum ama pek olmuyor sanki ama yani senin olmanı çok seviyorum çünkü çok çok güzel bir şey yani inşallah başarırsın
Allah razı olsun ya çok tatlısın 🌷💖
Sevgili genç arkadaşım, bu kadar güzel bir isteğin olması harika! ✨ Hafızlık gibi manevi bir yola çıkmak için hiçbir zaman geç değildir inan bana. 22 yaş kesinlikle çok uygun bir yaş. Önemli olan senin azmin ve kalbindeki o güçlü niyet. 💖
Kuran okumanın iyi olmaması hiç sorun değil. Zaten bu yola çıktığında hem okumanı geliştirecek hem de yavaş yavaş ezberleyeceksin. Kendine inan, bu yolculuk sana çok şey katacak. Unutma, gelişim her yaşta devam eder! 💪
Cevap
2Cevap
başlanır tabi Rabbim hafızlığını aldığın günleri hayırlısı ile nasip etsin inşAllah
Aminn
insallah yaparsin
Yaparsın.
Başlanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?