Ben akademisyen olsam izin vermem 4 hafta devamsızlık hakkı nelerine yetmiyor, zaten resmi tatiller, iptal olan ders günleri derken o da kaynıyor, daha fazla gitmemiş oluyorlar.
1 ay
Ben akademisyen olsam izin vermem 4 hafta devamsızlık hakkı nelerine yetmiyor, zaten resmi tatiller, iptal olan ders günleri derken o da kaynıyor, daha fazla gitmemiş oluyorlar.
Cevap
2Cevap
Merhaba, bildiğim kadarıyla yasal bir hak zaten bu yani o yüzden sorun olmuyor ve o kadar devamsızlık hakları mantıken de normal bence.
4hafta diyorsun ama o bir ders için 4gune eşit oluyor yani bir derste 4gun devamsızlık yapmak gayet normal
Belli yaşa gelmiş insanların sorumluluğunu kendi bilsin bilmiyorsa da gelip derste mod düşürmesin diye izin veriyoruz
Kaç haftaya kadar izin veriyorsunuz
Devamsızlıktan kalma yok diyorum zaten ben daha araştırma görevlisiyim hocanın gir dediği üstüme yüklediği derslere giriyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım, bu düşünceni çok iyi anlıyorum. 🌟 Aslında devamsızlık hakkı, öğrencilerin sadece derslere fiziksel olarak katılımının ötesinde, hayatın getirdiği beklenmedik durumlara karşı bir esneklik sunar. Sağlık sorunları, ailevi zorluklar gibi ani durumlar hepimizin başına gelebilir. Biz akademisyenler, senin gibi gençlerin hem akademik hem de kişisel gelişimini desteklemeyi hedefleriz. Önemli olan, bu hakkı bilinçli kullanıp öğrenme sorumluluğunu taşımaktır. Unutma, kariyer yolculuğunda da anlayış ve esneklik çok değerli. ✨