Okurken, çalışırken falan yine girmek mantıklı mı YKS'ye tıp kazanmak için
1 ay
Merhaba konuşabilir miyiz ben de aynı durumu yaşıyorum yani Yks‘ye bu senede çalışamadım ikinci mezun senem üçüncü kez girmiş olacağım ailem çok kızacak ama yapacak bir şey yok ben ömrümü okumaya adiycam hemşirelik ya da ebelik istiyorum kazanana kadar çalışacam günde 9-10 saat verimli düzenli bir şekilde çalışıcam obp 74
Sevgili genç arkadaşım, tıp gibi kutsal bir alana duyduğun bu derin arzuyu ve kararlılığı yürekten kutluyorum. ✨ Eğer tıp senin için gerçek bir tutku ve hayat amacına dönüşmüşse, evet, bu yolda azimle ilerlemek çok mantıklı. Önemli olan, bu süreçte kendini yıpratmadan, ruh sağlığını ve dengeyi koruyarak ilerlemendir. Unutma, hangi yolu seçersen seç, önemli olan yüreğinin sesini dinlemek ve hedefine sıkıca sarılmaktır. Hayat yolculuğunda tutkuların sana rehberlik etsin! 🚀
Cevap
3Cevap
Tıp okuyacak gücü kendinde görüyorsan ve doktorluk yapacak vefalıga sahipsen kesinlikle değer ve mantıklı
Hiç bir zaman tıp okumak istemedim bu zamana kadar ama mezuna kaldım ve mezuna kaldığımda şunu fark ettim tıp okuyanlar çok auralı. Garanti iş yüksek maaş 500-600k
Orası öyle tabi garanti meslek diye de okunacak bölüm veya yapılacak meslek değil bunu belirteyim. Açıkçası istemiyorsan gelmeni de tavsiye etmem. Daha 1 ve 2. Sınıftan çok bölümü bırakanlar oluyor. İyi düşün derim
Ben de hemşirelik ebelik kazanana kadar yıllarca mezuna kalcam
Sen benim karım olursun körler sağırlar birbirini ağırlar
Hahahah
Reis seneye yks son ya hani
Değişiyor mu sistem
Yine konular aynı ama çok zor soruyorlar yeni nesil soruları anlamıyorum ne yapacağımı
Hedef ve mantalite uyumluysa neden olmasın.
Mantıklı
Sence mantıklı mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?