Doktora gitmem gerek muane icin ama bunuda soylemem gerek madde kullandigimi ne olur hukuk acisindan karakolluk filan vs olunurmu?
Yardim edinki faydali olalim birbirimize
Yardim edinki faydali olalim birbirimize
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ne kullaniyon? esrar bagimlisi olsan bir zarari yok ama eroin falan bagimlisi olursan birde damardan aliyorsan sonun ölüm çekinmen falan olmasin kendi basina kurtulamicaksin belki hastaneye yatman gerekebilir hapisten korkma gitmek zorundasin eger gitmessen onsuz yasiyamicagin icin kullanip ölüme dogru kosar adim gitmeye devam ediceksin Şu an belki endiselisin lutfen git
eğer sentetik kullaniyorsun hemen gitmelisin doktara sonun ölum olur
Ya sakin bagimli degilim sadece bir rahatsizligim var onun icin gitcem eroinde icmiyorum dayi
zaten tipinden anlar, vücudundaki yaralardan vs. eroinman falansan anlaşılır her türlü..
geçenlerde bitane metroda eroinman gördüm adam titriyordu, üşüyordu, kolları delik deşikti, korneası sivriydi, endişeliydi böyle, ruh hali dengesiz olmuştu acıdım mk, kalktım zaten ordan zarar vermesin diye bana, üniversite hastanesinden binmişti metroya
Benim düşüncem ; içiciye değil satıcıya çok kötü şekilde ceza veriliyor. ( 8 yıllık veya daha fazla hapis cezası ) İçici için ise hemen tedavi süreci başlatılıyor. Haftalık kontrollere gidiyorsun. Bu kadar.
Yok yaa
Söylesen sorun olmaz aksine senin için gerekli tedaviyi uygularlar
Bagimlilik icin gitmicem arkadaslar rahatsizligim var onun icin diye sordum soruyu
Cevap
7Cevap
senin söylemene gerek kalmaz tahlil sonucunda ortaya cıkıyor
Hastane polisine bildirebilirler.
Flakka at öyle git sorun olmaz
ya ne biliyonda konusuyon uyusturucuyla ilgili eline balyoz versem fener sanip popona sokarsin
Ne kullandığına göre değişir.
esrarda kullansan eroinde kullansan ayni cezayi alirsin fark yok
@asdasdasdass
Soru "ne kadar ceza alırım" değil, okursan.
yine fark yok esrar ya da eroinde yine hastaneye yatirilir ya da her ikisi icin sonrada hapis yatar fark yok iki uyusturucu arasinda tabi adaletsizlik ama
Seker kullaniyordum tovbe ettim ama birakinca fiziksel bir degisim oldu bunu doktora soylemem gerekki tedavi edileyim
Amatem icin gitmiyorum bagimliliktan kurtulmaya
Sadece rahatsizlik icin gitcem kontrol yani
bir zamanlar seker kullandigini soyle o an kayida almiyorsa sikinti yok kanka kullandiginda nasil hissediyon patliyorsun dimi=)
ya millet ne merakli lan maddeye gardas fazla
Merak etme bu isleri ilk denemende zaten ölum orani yuksek anlarsin denersen kalp carpintini o anlik ölcekmis hissini yaa siz patlayin durun sozde ben bunu yillardir yapmisim bu yolda benim kac tandigim abi dedigim kardes dedigim adam sakat kaldi konusamaz oldu kaci nefes alamaz oldu hicbiride 30 gecmez
Gidin başka yerde muhabbet edin!
Senin ben bacini seviyim
Bu sayfa benim sayfam
kardesim devamli kullanirsan ölume goturur zaten sentetik sonucta ama mesela gece klububde konserlerde falan 1 kereligine kullanmaktan bahsediyorum bunun zarari olmaz
Ot mu toz mu Kullandın?
Hayır sorun olmaz.
Emin misin
Doktorlar seni polise ispiyonlamazlar, hastanede yapılan testlerde kandaki idrardaki uyuşturucu madde çıkmaz. Uyuşturucu testi yapılması gerekir bunun için ayrıca.
Saolun
Yaşın kaç
19 yasindayim
Kimden temin ettiğini öğrenmeye calışıcaklardır ama söylemelisin
Zaten devlet biliyor mahalleyi gitsin dagitsin sahisin onemi yokki kos koca mahalle koyuyor maddeyi ve polisde biliyor sadece icicileri topluyor saticilari degil mahallenin girisinde
Karabayırdamı oturuyorsun
Ankarada
Cincin dir ozaman neyse yani boşver kurtul o meretten
Baskent olmamizin bedeli bu zaten burda dogduysan her cocuk gibi sokakta top oynadiysam mahalle aralarinda gezindiysen merak etme madde bulur seni
Yapma be
Herkes ankarayi yasanir temiz bir sehir saniyor ama kazin ayaği öyle değil cincini bitirdiler toki girdi ama yenidogan var hidirlik tepe var dogan tepe var huseyin gazi var gecekondu mahalleleri bunlari geç keciorende tutuyolar memur ilcesi mahallede degil dusun olayi bunu devlet bilmiyorsa devlet ayakta uyuyodur ve buda imkansizdir benim bildigim tezgahlari devlette biliyor ama hicbirsey yapmiyor giddonun arada hergun 4-5 ekip araci yan yana geciyor ama torbacilari tutuklamiyor sadece icicileri paket edip ametem yazip gonderiyor boylemi dur denilcek buna sadece sistem yanlis ve ilk sistemin bozuklugunu baskentliler yasiyor İstanbul'da tarla basinda maddeyi cozecegim gun hic boyle ugrasmadim ama yenidogana girince nedense bagiriyolar gel var gel var diyerek ellerimde telsizle haberlesip megofonla duyuru yapiyorlar resmen ne ararsan var diye
Sende örnek ol kardeşlerine be gençliğine yazık etme
Neyseki biraktim maddeyi yasim gec olmadan ufak bir proplem
Var psikolejik tarzinda korku saliyor icim bana bazen onuda atlattinmi kurtuldum ankaradada degilim zaten malum okul var bu sehirdede cozsem yine cozerim giremicegim mahalle yok ama burdakilerin ne vercegini bilmedigimden emin ol gitmem bitti sifir
Korku olayı çok basit korkmadıgına kendini kandırarak başla
Yanimda biri olsa aslinda bunuda atlatirim bakalim cikar insallah karsima biri sen mardinlimisin
Yoo ne alaka mardin 😂
Allah inancın var o sana yeter zaten
Mardin de degilmi karabayir degilsede var sende dogululuk inancin olsun deyisinden 😁
Hemen icim isindi sana cunku 😁
Konyalıyım ama 😁😁
İstanbul esenler karabayır
Anladim kenyali 😁
Ankarada konyaya kenya diyolar hele ankaragucluyse 😁
Ben hiç gitmedim konyaya bilmiyorum
İstanbuldami yasiyon?
Evet
Olmazsin tedavi olmanı ister
Ne kullaniyon met mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar