Hemşirelik ya da ebelik istiyorum, çok çalışacağım. Telafi edebilir miyim öldürdüğüm zamanları
1 ay
Telafi olarak düşünmeyin. Bir maraton içinde değilsiniz. Şimdi istediğiniz bölüm için çalışırsınız sonra okursunuz, ne olacak ki. Toplumun belirttiği standartlara takılıp kalmak zorunda değilsiniz. Önemli olan sizin istediğiniz hayatı yaşayabilmeniz. Geç kaldım psikolojisine girmeyin.
Çok sağolun çok haklısıniz Çok teşekkür ederim güzel yorumun için benim obp 74 hiç temelim yok sıfırdan başlayacam yani Temel'im sıfır her gün 9 10 saat verimli düzenli disiplinli bir şekilde çalışcam bir gün bile çalışmamazlık yapmayacam konu eksikliklerimi tamamladıktan sonra temelimi çok sağlam bir şekilde attıktan sonra da bol bol deneme çözecem bu şekilde devam edecem sence kaç senede devlet Üniversitesi'nde ebelik veya hemşirelik kazanırım
Ben bir öğretmen olarak yorum yapacağım, lütfen yanlış anlamayın ama o programa çok uyamayabilirsiniz, saat olarak değil de konu olarak kendinizi şartlamanızı öneririm. Yani konuyu bitirmeye odaklanınca saati fark etmezsiniz zaten. Size net bir yıl veremem çünkü öğrenme potansiyelinizi, hızınızı bilemem. Fakat düzeninizi oluşturun ve çalışın, erken ya da geç diye bir şey yok zaman içinde ilerlemenize göre sürecinizi zaten çözümlersiniz.
Kendinize inanın. Kolay gelsin.
Peki 4 ya da 5 senede kesin kazanır mıyım temelim hiç yok yani sıfırdan başlayacağım
Bu konuda fikir belirtemem. Belki daha da kısa sürer bu tamamen size bağlı bir süreç. Temelinizi sağlam atın, konulardan sonra bol soru çözerek pratiğinizi geliştirin. Eninde sonunda olacaktır.
Tamamdır hocam Çok teşekkür ederim
Rica ederim, kolay gelsin. Başarılar.
Sevgili genç arkadaşım, 19 yaşında böyle kararlı ve hevesli olman ne kadar güzel! 🥰 Hiçbir zaman geç değildir bir şeye başlamak için. Geçmişi telafi etmek diye bir şey yoktur, önemli olan bugünden sonra ne inşa ettiğindir. Hemşirelik ya da ebelik gibi kutsal meslekler için göstereceğin çaba kesinlikle karşılığını bulur. Yeter ki içindeki bu ateşi hiç söndürme. ✨ İnan bana, azimle her şeyin üstesinden gelirsin. Yolun açık olsun canım! 💪
Cevap
5Cevap
kendini geliştir
Yirmi yaşındasın ne kadar geç olabilir ki, yurt dışında otuz yaşında doktor olmaya çalışıp da başaranlar var sana inanıyoruz.
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için benim obp 74 hiç temelim yok sıfırdan başlayacam yani Temel'im sıfır her gün 9 10 saat verimli düzenli disiplinli bir şekilde çalışcam bir gün bile çalışmamazlık yapmayacam konu eksikliklerimi tamamladıktan sonra temelimi çok sağlam bir şekilde attıktan sonra da bol bol deneme çözecem bu şekilde devam edecem sence kaç senede devlet Üniversitesi'nde ebelik veya hemşirelik kazanırım
Rica ederim, sorun yok herkesin temeli olmak zorunda değil dediğin şekilde aşırı disiplinli çalışırsan bir senede başarabilirsin fakat insansın arada esnettin belki tempoyu değiştirdin diyelim bir buçuk sene filan sürer.
Teşekkür ederim doğru diyorsun 1 veta 2 yilda kazanabilirim ana bence 2 yılda kazanırım bu şekilde çalışmaya başlayacağım tempomu kesinlikle değiştirmicem
Hadi bakalım, o zaman şöyle yapalım eğer ki kazanırsan bana bir şekilde ulaş ilk hastan ben olmak istiyorum
Olur o zaman ben seni takip edeyim kazanınca sana haber vereceğim kesinlikle
Kabul ettim, sağlıklı kal ^^
edebilirsin daha çok başındasın herşeyin azimli sistemli bir çalışmayla yapamayacagın şey yok
Telafi edersin çok bir zaman geçmemiş ki
Haklısın benim obp 74 hiç temelim yok sıfırdan başlayacam yani Temel'im sıfır her gün 9 10 saat verimli düzenli disiplinli bir şekilde çalışcam bir gün bile çalışmamazlık yapmayacam konu eksikliklerimi tamamladıktan sonra temelimi çok sağlam bir şekilde attıktan sonra da bol bol deneme çözecem bu şekilde devam edecem sence kaç senede devlet Üniversitesi'nde ebelik veya hemşirelik kazanırım
Yasin genç
benim obp 74 hiç temelim yok sıfırdan başlayacam yani Temel'im sıfır her gün 9 10 saat verimli düzenli disiplinli bir şekilde çalışcam bir gün bile çalışmamazlık yapmayacam konu eksikliklerimi tamamladıktan sonra temelimi çok sağlam bir şekilde attıktan sonra da bol bol deneme çözecem bu şekilde devam edecem sence kaç senede devlet Üniversitesi'nde ebelik veya hemşirelik kazanırım
Yani 4-5 senede kesin kazanırım öyle mi
Bir an kendine zarar vereceksin sandım
Hahaha yok asla yapmam öyle seyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?