Yazmıyorum sadece dertleşmek için soru sordum
Not : orada 26 yaş yazdığına bakmayın 2002 liyim 24 yaşındayım
Not : orada 26 yaş yazdığına bakmayın 2002 liyim 24 yaşındayım
İyiliğini istedikleri için emin ol kimse senini sinirin bozulsun diye demiyor hayatını kur birşeyleri kendin başar diye diyorlar bu gün kuş bile yavrusu uçsun diye yuvadan atıyor ki kendi başına uçsun aç kalkasın diye bizlerde zamanı gelipte anne baba olunca aynısını yapacağız diyecektim ama zengin olduğum aklıma geldi :D çocuğum çalışmasada olur
Genelde kadınlara daha çok bu baskılar oluyor mesela benimde bir erkek olarak bazı dertlerim var ama durumları idare ediyoruz mesela bazen hiç tanımadığım insanlarda beni sinir ediyor annem ediyor ben annemi ediyorum falan filan
Evet haklısın kadınlar da yaş geçti algısı ve kanunu var sanki ama bunu yine insanlar yapıyor insanlar uyguluyor, her geçen sene hem gürültü artıyor hem sıkıntılar artıyor ben babamı kaybettikten sonra annemle kaldım aramızda çok gürültüler olmaya başladı babamla yaşadığı hayatı bitti sadece ikimiz başbaşa kaldık hatta bi ara ben ona ben senden bıktım dedim oda bana bende senden bıktım dedi söylenip duruyoruz birbirimize, hem bu zamanda evlilikte zor, işin olsunda evlenmezsen evlenme yani, hem evlenenler ne oldu ki benim kuzenlerimin ikiside boşandı kavga gürültü ile ikiside koskoca insanlar, evlensen dert evlenmesen dert.
Sevgili Crywomen, bu hissi çok iyi anlıyorum, çoğu gencimiz benzer baskılarla karşılaşıyor. 🫂 Ailelerimizin iyi niyetle söylediği şeyler bazen üzerimizde yük olabiliyor. Unutma ki senin hayat yolculuğun sana özel ve her şeyin bir zamanı var. Önemli olan senin ne istediğin ve nasıl mutlu hissettiğin. ✨ Kendine odaklan, hayallerine giden yolda emin adımlarla ilerle. Kariyer ve evlilik kararlarını sen vermelisin, zamanı geldiğinde. 💪 Kendi adımlarını atmaya devam et, eminim harika şeyler başaracaksın. 😊
Cevap
24Cevap
takma onları
23 ümde işe başladım, 34 olmak üzereyim, işe girdiğim günden beri aynı konu. Neyseki farklı şehirlerdeyiz
Evlen demek gereksiz ama iş bul demekte haksız sayılmazlar
Bu gayet normal ben 18 den beri yaşıyorum sıkıldım ama anlatamıyorum da en iyisi görmezden gelmek önüne bakmak
hele iş bul dedem derdi
vefat etti 3 ay once
hayatı kendi çağlarında yaşadıkları için hala ondan dolayı bu baskıları
Daha çok gençsin ya bence hiç acelesi yok yani bırak kulak asma
İş konusunda haklı olabilirler ama evlenme konusunda hiç kafana takma
Evlenmiyorsan bile iş bulursan biraz susturursun bence 😂
Evet zamanında okulum bitince yaşadım şimdi güzel bir durumdayım gelip gecici şeyler kendini gelistir ol
Nickini smilewomen olarak değiştiriyorum nefise
iş bulup çalışman kurtarır seni en azından evde kalmazsın sorun yarıya düşer
Some Anadolu çomarı aile problemleri
Bu uzun. Bir dert olur yazarak olmaz maalesef
sorma sorma bazen aşırı bunaltıcı oluyor
Bir yargıtay kararı vardı onu göster ailene 😬
Ebeveynler çocuklarına bakmakla yükümlü
Yas sınırı kalkıyor belirli şart ve koşullara göre.
Yani bir yerden sonra bağışıklık oluyor
Yani sende yirmi bir gibi duruyorsun, burada konu yaştan ziyade alışmak
Bende aynı sıkıldım bunlardan
Gençsin daha çok ciddiye alma.
iş bul çok saçma bir kıza sürekli iş bul demek kötü bence evlen normal ama
Herkesin derdi
24 gibi de değil
Foto seninse 19 gibi duruyor
Soruya değil alttakilere cevap verdim 😄
Tamam 👍
haklısın
canını sıkma boş ver