Konuşmak istemiyorum çünkü derslere odaklanamıyorum, memurluk sınavlarım var ama kendime de anlatamıyorum, konuşuyorum sonra da ders falan çalışamıyorum ne yapabilirim
1 ay
Konuşmak istemiyorum çünkü derslere odaklanamıyorum, memurluk sınavlarım var ama kendime de anlatamıyorum, konuşuyorum sonra da ders falan çalışamıyorum ne yapabilirim
Burada sorun erkeklerle konuşmak değil, dikkatini yönetememek. Eğer hedefin memurluk sınavıysa, önceliği net koyman gerekiyor. Çalışma saatlerinde sosyal iletişimi kapat, bildirimleri kes ve kendine ‘şu saat benim disiplin saatim’ diye sınır koy. Duygularına göre değil, hedeflerine göre hareket etmeyi öğrenirsen odak problemi de azalır. Çünkü başarı biraz da kendine koyduğun sınırlarla gelir. yani zaten iki ay sonra yüzünü bile unutacağın insanlarla konuşunca geleceğin kurtulmuyor anca oturur koca parası yersin 😄😄
Bence konuşmayı kesmeliyim değil mi zaten o konustuklarimla gelecek olmaz eminim
Genç arkadaşım, bu kadar önemli bir dönemde aklının karışması çok normal. 🌸 Öncelikle kendini anla ve suçlama. Başarının yolu disiplinden geçer. Kendine özel çalışma saatleri belirleyip o zaman dilimlerinde telefonunu sessize alarak tüm dikkatini derslerine verebilirsin. Odaklanmak bir kas gibidir, çalıştıkça güçlenir. Gelecekteki kariyerine yatırım yaptığını unutma. Hedeflerine emin adımlarla yürü! ✨📚
Cevap
12Cevap
tlegramda seslı konustugum kız vardı sınava hazırlanıyordu dıyordum konusma sırası konusma cınsellık sırası cınsellık ders sırası ıse ders eger ben onun hakkına sayg duymayıp ders calıstıgı zaman onu darlıyor ısem bu kendımı dusunmek olur
E konuşma bende KPSS'ye çalışıyorum ve kimseyle konuşmuyorum bazen bir tane gereksizin söylediği şey bir günümü mahvediyor
Normal şu an senin hormonlar tavan demekki istek gidermelisin
Tüm erkekleri sal, o ihtiyacı benimle gider sanalda, haftada belli zamanlar belirleyelim, onun dışında sadece dersine bak
Telefondan konuşuyorsan engelle
Bunun hakkında konuşabiliriz😄
Ben seni motive ederim
Senin gibi ders çalışanı bul
Ee neden konuşuyorsun
1 erkekle konuş sanada vakit kalır böylece
İstediğim gibi yokki
Demi memur olursam bulurum istediğim gibisini de
Yardımcı olurm
Konuşmayarak
E konuşma
Engelleyin