87 puan ile
Küçükçekmece 14 kişi
Gaziosmanpaşa 20 kişi
Bakırköy 26 kişi
İstanbul Anadolu 48 kişi alıyor
Hangisine başvurmak mantıklı sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
87 puan ile
Küçükçekmece 14 kişi
Gaziosmanpaşa 20 kişi
Bakırköy 26 kişi
İstanbul Anadolu 48 kişi alıyor
Hangisine başvurmak mantıklı sizce
Cevap
5Cevap
Anadoluda şans daha yüksek gibi. Bir de bu taraf avrupaya göre daha sakin, o taraf daha kalabalık.
avrupadayım ama maalesef ki
Yani burada ev tutabilirsen gel bu tarafa. Ama anadoluda nereler var? Her yerine gitme.
Anadolu tabiki karşı taraftan hertürlü iyidir
ilan çıkmadı bu sayıları nereden temin ettiniz 😳
twitterdan ne kadar doğru bilmiyorum tabi
varsayım üzerinden yardımcı olabilir misiniz peki?
bizim genel prensibimiz varsayım üzere yorum yapmamak, ilan çıkmadan konu üzere kafa yormayın. ilan çıktıktan sonra düşünürsünüz. Puanınız iyi, sadece benim olduğum şehirde bizim heyet kadın mübaşir almamaktan yana, biz de personel olarak aynı fikirdeyiz. Böyle bi heyete denk gelirseniz üzülebilirsiniz
mesleklere cinsiyet atıyorsunuz anladım yardımcı olmasanız da olurmus tesekkurler
mesleğe cinsiyet atamak değil yanlış anlıyorsunuz 😊 katipte de kadın daha çok tercih ediliyor çünkü kadın mübaşirler bi aşamada "biz başka iş yapmak istiyoruz" demeye başlıyorlar. Dosya taşıma yükü, duruşmada olur olmaz vatandaşla kavga işi bir yerden sonra kadın kendi vazgeçiyor mübaşirlikten bu yüzden tercih edilmiyor. Mübaşir olup mübaşirlik yapan kadınlarla konuşmanızı tavsiye ederim ❤️
birkac mübasir kadınla konustum memnun olduklarını söyledi zabıt katipliği de bana kaldırabilecegim yogunlukta bir meslek degilmis gibi geliyor icra ve cezaevi katipliği de dusunuyorum 130-140 yazıyorum suanlık herkes mübasirlik daha rahat diyor bilemiyorum kafam karisik
Mübaşirin sorumluluğu Katibe göre çok daha az evet ama mübaşirin muhattaplığı ve "taşıma" durumu "bence" ve birçok kadın mübaşirce kadına uygun bir meslek değil. Var bizde de kadın mübaşir ve yapmak istemiyor ki duruşma olmayan bir yerde olduğu halde istemiyor. Taktir yine sizin ben tecrübemi paylaştım bunu yaparken cinsiyetçilik yapıyor gibi göründüysem niyetim o değildi 🤝
Hangisi sana yakın
avrupadayım
Bakırköy yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba oylesne123biria, 87 puanla mübaşirlik başvurusunda bulunmak harika bir adım! 🎉 Kontenjanlara baktığımızda, İstanbul Anadolu 48 kişilik alımıyla en geniş fırsatı sunuyor. Bakırköy de 26 kişiyle iyi bir seçenek. Şansını en yükseğe çıkarmak adına, daha çok kişinin alınacağı bu yerleri değerlendirmen mantıklı olacaktır. Umarım her şey istediğin gibi gider. Kariyer yolculuğunda her zaman kalbini dinle ve inandığın yolda ilerle! ✨