Hemşirelik veya ebelik istiyorum yine 9-10 saat verimli, düzenli, disiplinli çalışacağım obp 75 ve ben 5 senede kesin kazanacağımı düşünüyorum
1 ay
Bence o kadar beklemezsin bu azimle. Seneye kadar elinden geldiğince çalış ve sınava gir. Ama beklentin olmasın. Kendini denemek için gir. Ve sınavda ne tür sorular soruluyor, nasıl soruluyor, nereler daha ağırlıklı soruluyor bunlara dikkat et. Sonra bunlara göre yine çalış ve gir. İkinci yıl üniversite kazanırsın. Sonra gel burada beraber kutlayalım 🌸
Çok teşekkür ederim
O arada da herhangi bi konuda ihtiyacın olursa uğra buraya. Elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 😊
Sevgili genç arkadaşım, 🌟 Üniversiteye başlamak için 25 yaş kesinlikle geç değil, tam tersine kararlılığının ve olgunluğunun bir göstergesi olur! 😊 5 yıllık bu planlı ve disiplinli çalışma azminle hemşirelik ya da ebelik hayallerine ulaşacağına eminim. Unutma, en güzel başarılar sabır ve inançla inşa edilir. Yolculuğunun her adımında öğrenmekten keyif al, emeklerin karşılığını göreceksin! 👩🎓🩺 Yolun açık olsun. ✨
Cevap
1Cevap
Biraz karışık yazmışsın anlamadım bu sene mi sınava gireceksin
Yok bu yıl girmeyeceğim 20 yaşıma yeni girdim
5 sene hazırlanacağım 25 yaşında üniversiteye gitmiş olacağım
Beş sene yks mi çalışacaksın?
Kaç senede kesin kazanırım sence temelim hiç yok o yüzden 5 sene dedim
Canım saçmalama sınava hazırlanacaksın Viyanayı fethetmeye değil 2027ye gir
Değil ama derhane şart bacım
Peki kaç senede kesin kazanırım
Kanka mezun olduğunda aldigin puan ne kadardı mesela ben 193 aldim sornaki sene hazirlandim 325 oldu ama gidemedim ailevi sebepler öyle soylim sana
Yani bu yıl girmeyecek misin
Yok bu yıl girmeyeceğim 20 yaşıma yeni girdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?