- Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, klişeleşmiş ama sonuna kadar katıldığım "Okumanın yaşı yoktur." sözü bence çok doğru. Bazı sebeplerden dolayı sene kaybı yaşadım tıpkı sizin gibi. Ben de 20 yaşında üniversiteye adımımı attım ama orada 3 ay gittikten sonra yapamadığımı anlayıp tekrar sınava çalışıp 21 yaşında şimdi mezun olduğum okulu kazanmıştım. Dolayısıyla ben hala kendimi çok genç ve diri hissediyorum. Şu anda 26 yaşındayım ve çok şükür gücüm kuvvetim yerinde. Hiçbir şey için de geç olduğunu düşünmüyorum. Öte yandan nere olursa git lafını da kesinlikle tasvip etmiyorum. Doğuya gitmek istemiyorsunuz diyelim. Bu durumda doğu da olsa gidecek misiniz yani? Sonuçta 4 yıllık bir eğitimden bahsediyoruz. 4 yıl boyunca okuyacağınız şehrin site hitap etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bence ablanız veya abinizi ya da bir büyüğünüzü araya koyarak istediğiniz bölümün hukuk olduğunu ve bu konuda artık baskı yapmamaları gerektiği yönünde bir ricada bulunabilirsiniz. Gerçekten işe yarıyor. Bir de gerekirse 1 yıl daha hazırlanın ve ailenize diyin ki tamam eğer kazanamazsam sizin istediğiniz gibi olacak. Ama bu önümüzdeki 1 yılda sular seller gibi hazırlanıp artık hiçbir mazerete sığınmadan istediğiniz okulu ve bölümü tutturmaya bakın. Konuyla ilgili olarak şu bencelerimi de okumanızı tavsiye ediyorum. Başarılar dilerim.
22 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba 😃 ben de aynı şekilde düşünüyorum. İkna etmeye çalışacağım. Sizin okuduğunuz bölüm nedir? Sıkıntı çektiniz mi hiç yaş konusunda?
- +1 yıl
İngilizce mütercim tercümanlık bölümü okudum. Yaş konusunda sıkıntı çekmedim hatta daha da olgunluk kattığını düşünüyorum. Çünkü üniversiteye gittiğiniz zaman siz de göreceksiniz ki 35-40 yaşında bile öğrenci var :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence biraz geç başlamak için şimdi herkes okumanın yaş yoktur falan diyecek ama okumanın yaşi vardır kimse kimseyi kandırmasın bir yılın bile önemi çok büyük insan hayatı bu ama o kadar da büyük değilsin bu yıl git derim bence çünkü mezuna kalınca pek bir şey değişmiyor eğer calisipta düşük aldıysan asla önermem mezuna kalmanı ama yok ben çalışmadım ders yüzü görmedim derslerle ilgim yoktu bir daha ki yıl çalışacağına eminim diyorsan orası ayrı
04 Yorumla
Soran+1 yılİstemediğim bir bölümü okumak istemiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum seni gercekten çünkü benzer şeyleri bende yaşadım ama niye çalışmadın düzgünce vaktinde
Soran+1 yılİnan bana çalıştım sınav anında olmadı gerçekten çalıştım
Cevap sahibi+1 yılBence bu yıl git derim çünkü çalışıpda olmamış aynı şeyleri yasayan biri olarak söylüyorum inan bana seneye mezun kalınca pek bir şey değişmiyor hemen hemen aynı netler çıkıyor ama yinede sen bilirsin tabi belki de yaparsin ben müneccim degilim sonuçta ama çoğunluk dediğim gibi geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılHayır geç değil, olmaz da.
Okumanın da, hayallerinin peşinden gitmenin de yaşı yok.
Sen, sana iyi gelecek olanı en iyi bilensin.
Kendini tanıyıp bildikten sonra, hiç kimseye söz hakkı düşmez.
Her zaman ilerisini düşün, yalnızca bir değil, birçok yolun olsun. Hedefine ne kadar iyi odaklanır ve inanırsan, ona giden yolda karşına çıkan engelleri de bir o kadar kolay aşarsın..
Başarılar.. 🍀15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊 ben de böyle düşünen bir aileye sahiptim sınavdan sonra tamamen değiştiler.
- +1 yıl
Vakit ilerledikçe senden uzaklaşma, kopma korkusu içerisine girdiler belli ki.
Üniversiteye gidince onlardan uzak olacaksın belki de, bu düşünceye kapılmış olabilirler ve seni bırakmak istemiyorlar.
Uygun bir dil ile konuşarak ailenin şüphe ve korkularını giderebilirsin. 🙂
Soran+1 yılAnlamıyorlar annem sürekli yüzüme vuruyor artık kendimi kendi evimde bir fazlalık gibi hissediyorum
- +1 yıl
Belki uygun dili bulamıyorsunuzdur ve doğru iletişimi kuramıyorsunuzdur? 🙂
Onlar senin ailen, sen de onların çocuğusun. Birbirinizi en iyi siz tanıyabilirsiniz. Kendini ifade et, bundan çekinme. Sana mantıklı ve açıklayıcı nedenler sunmalarını iste..
Soran+1 yılAnnem bir şeylerin zorla olmasını gerektiğini düşünen biri
+1 yılDeğil, yaşa takılma. Çoğu kişi 19 20 de başlıyor. Yapmak istediğin mesleğe göre yaş hiç önemli bile olmayabiliyor. Mesela ben eğitim fakültesine başlıyorum. 26-27 mezun olmam olucak. Atanma 28, ama normal bir bölüm olsa müh/tıp sıkıntı olurdu. O yaş farkı özel sektörde etkili olduğu için çalışıp okumak zorunda kalırdım. Daha fazla emek harcardım (kendimi geliştirmek için). Ona göre yolunu seç. Sağlık memurluk falansa hiç önemli değil
12 Yorumla
Soran+1 yılHukuk düşünüyorum
- +1 yıl
Sıkıntı olmaz heralde. Ama sana tavsiyem olurken yanında çalışabileceğin büro tarzı bir yer bulman. Ücret almadan yanında takıl, sana baya faydası dokunur
+1 yılsosyal bilimlerde okudum ben de. 5 seneydi lise seninkisi gibi dolayısıyla 19 yaşında gittim hukuk fakültesine. hukuk okumak istiyormuşsun, yaşın bir önemi yok çünkü liseye gitmiyorsun. sınıfımızda 45 yaşında bir abla var 👍🏼
110 Yorumla
Soran+1 yılYaaa ☺️ en büyük hayalim belki de ama annem çok değişti artık resmen ya git ya evlen modunda
Soran+1 yılBen yaşıtlarımdan bir yaş küçüktüm aslında kasım doğumluyum
- +1 yıl
yaşın bir önemi yok. annem meslek sahibi buna rağmen hukuk da okumayı düşünüyor seneye. bu hayatı sen yaşıyorsun, kararı da sen vereceksin. kimsenin sana zorla bir şey yaptırmasına izin vermemelisin
- +1 yıl
hukuk olmasaydı ben de mezuna kalırdım
Soran+1 yılİstanbul istiyorum
- +1 yıl
ne güzel
Soran+1 yılÖnerdiğin bir üniversite var mı?
- +1 yıl
hukuk okumak istiyorsan zaten temel olarak güçlü olan üniversitelerin isimlerini biliyorsundur. onlar dışındakiler fark etmiyor, senin kendini geliştirmene ve hukuksal düşünme kabiliyetine bağlı bir bölüm. Ankara , dokuz eylül, İstanbul (ve belli başlı diğerleri) hariç bir şey fark etmez
- +1 yıl
birini önerebilmem için hepsine gidip eğitim almam ve sonra da karşılaştırmam gerek
- +1 yıl
o yüzden net bir şey söyleyemeyeceğim
Yok ya sorun olmaz sen çalışmaya devamke. Sende mi sbllisin yoksa. Hazırlık okumuşsun. Merak etme benim de öyle mezuna kalıp hukuk kazanan arkadaşlarım var. Zaten çoğu kişi üniversitede hazırlık okuyor. Ben hazırlığı atladım üniversitede. Bende lisede okudum. Mezuna kalmayı sıkıntı etme. Kazanırsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de Sbl mezunuyum. Sen hangi bölümü kazandın şimdi?
sosyal bilimler lisesinden mezunusun sanırım. bende lisede hazırlık okudum ve sosyal bilimler okuyan birisi için en güzel bölüm hukuk. sonuçta kendi hayatın eğitimin ve emeğin fazlasının zararı olmaz. kendi hayallerinin peşinden koş. bunu da ailene en anlaşılır şekilde açıklayabilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılSen hangi bölümdesin şu an? Aynen ben de Sbl mezunuyum.
- +1 yıl
zaten hukuk bölümüne gidince yabancı dil sınavına gireceksin. b2 seviyesinde ingilizcen var ise bunun yanında geliştirmek için eğitim alıp birinci sınıftan başlayacaksın üni hazırlığı atlarsan. ingilizcen gerçekten iyiyse hem üzerine ekleyip hem de hukuk bölümü için çalışabilirsin
Soran+1 yılHer hukuk fakültesinde hazırlık yok
Ben de 20 de başladım istediğim bölüm için. Kendi istediğini yapmalısın bütün hayatın bu işi yaparak geçecek çünkü.
16 Yorumla
Soran+1 yılYaşın problem oldu mu hiç?
Soran+1 yılVay canına 😃 bir yıl mı mezuna kaldın 2 yıl mı?
Soran+1 yılÇevrende akrabalar falan bir söz söyledi mi? Benim akrabalarım biraz akbaba da. 60 yaşında adam numaramı bulup aradı sınavın ne oldu diye.
+1 yılHayır, sorun olmaz. Hukuk iyidir. Some sosyal bilimler problems
28 Yorumla
Soran+1 yılHa ha 😂 Sblliler nasıl tanıyor birbirini 👍🏻💖
- +1 yıl
Yok anadolu liseliyim de şehrimdeki sb’yi de kazanmıştım. Aynen senin şu an düşündüğünü düşündüm. Tıp istiyordum ve 5 sene lise bir sene de mezuna kalma diye. 😂😂😂
Soran+1 yılKeşke hiç bu okulda okumasaydım dedim ama İngilizce öğrendim iyi oldu
- +1 yıl
Kaçıncı seviyede
Soran+1 yılSeviye ölçmedim ama orta düzeyde biliyorum biraz daha kelime öğrensem hiç zorluk çekmeden akıcı konuşurum
- +1 yıl
Çok iyi ya fakat benim aksan amerikana kaydı hoşnut değilim
Soran+1 yılBen de Amerika’na alıştım british anlamıyorum pek ama hoca british daha iyi diyor
- +1 yıl
British havalı sadece
- Eğitim & Kariyer konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılSelam,
Ben 25 yaşından sonra açıköğretim fakültesi Kamu Yönetimi okudum 4 yıllık mezun oldum sen neyin hesabını yapıyorsun arkadaşim yahu 🙄
Hukuk okuyan çok var bence de PDR oku derim 😎14 Yorumla
Soran+1 yılBen hukukçu olmak istiyorum
- +1 yıl
Arkadaşım var hazır avukat ama avukat yanında çalışıyor aldığı para 3 Bin TL..
Büro aç diyorum tanınmış olmak gerek vs. Vs. Diyor... Kira vergi algı çıkartamam diyor... Çok avukat vs. Var mezun bilginize
Soran+1 yılBen bunları biliyorum ;) ama yine de hukuk okumak istiyorum
- +1 yıl
Peki o zaman... Bildiginizi bilmediğim için yazdım ☺️
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
+1 yılBen 40 yaşında hala iki üniversite birden okuyorum. Bitsin bir daha başlıyacağım. 😁
14 Yorumla
Soran+1 yılHangi bölümler?
- +1 yıl
Adalet ön lisans, yerel yönetimler yüksek lisans
Soran+1 yılşu an yaptığınız meslek nedir?
- +1 yıl
Memur
+1 yılGec degil, okumanin yasi yok, üniversiteni okuyup tamamlamak icin daha genc yastasin
17 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum ama ailem çok sıkıntı yapıyor
- +1 yıl
Ailene bunun gelecekte ne tür faydalari ve yararlari oldugunu güzel bir dilde anlatirsan anlayacaklarini düsünüyorum
Soran+1 yılAnnem çok dert ediyor gitmemi istiyor kavga falan ettik dinlemiyor
Soran+1 yılOna göre pdr okuyayım maaş alayım ama benim istediğim bu değil
- +1 yıl
Umarim istegini anlarlar er ya da gec, tanidik birilerini devreye sokabilirsin baska dilden dinlerse belki ozaman ikna olurlar, hersey gönlünce olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- Eğitim & Kariyer konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılÜninin yaşı olmaz ki bende 20 de gitmeyi düşünüyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılAilem çok sorun ediyor taktı kafaya
- +1 yıl
24 de mezun oluyosun geç mi bu? Zaten ünide sakallı uzun boylu koca adamlar oluyor. Evlenmeyi falan düşünüyosan ozaman geç tabi ama bir yere acelen yoksa 30 a kadar oku 😂 Dezavantajı mesleğe geç başlıcaksın, tecrüben olmayacak ama iyi bir bölümle illaki iş bulursun
Soran+1 yılAileme anlatamadım 😂 yoksa ben de ideallerim ve hedeflerim için kalmak istiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten normal sartlarda 19 yaşında baslaniliyor, sen bir yıl gecikmissin cok değil.
16 Yorumla
Soran+1 yılşu an 18 im üniye 19da başlıyorum mezuna kalırsam bir iki ay sonra 20 oluyorum
Cevap sahibi+1 yılHiç sorun değil, ben bu yıl kazanirsam 23 yaşında başlıyor olacağım. Yaş konusunu kafaya takma, önemli olan okuduğun bölüm bence..
Soran+1 yılHukuk mesela
Cevap sahibi+1 yılTercih senin ama hukuktansa tıp tercihim olurdu..
Soran+1 yıl1 senede o kadar sayısal konunun altından kalkamam
Cevap sahibi+1 yılYani dediğim gibi tercih tamamen senin, iyice araştırmanı öneririm. Okumak sadece olmuyor, iş imkanları en çok hangi mesleklerde var, atama puanları, alımlar herşeyi araştırıp ona göre karar vermen daha iyi olur.
+1 yılKendi istediğin şeyi yap hiç bir şey için geç değil her yaşta istediğini yapabilirsin ailen değil sen mutlu olucaksın
10 Yorumla
+1 yılYooo , gittiğinde göreceksin 40-50 yaşında bile insanlar var.
10 Yorumla
+1 yılZihnin henüz açıkken okumanı tavsiye ederim. 😇 Tabi ki bu, senin kararın. Ne olursa olsun iç sesini dinle.
10 Yorumla
+1 yılEğer isteğim bu yöndeyse hiçbir zaman hiçbir şey için geç değildir.
10 YorumlaValla bence geç değil. Benim şu an üniversiteyi bitirmiş olmam gerekiyordu.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal bir yaş bence.
23-24 yaşında üniversiteye başlayan bile var.10 Yorumla Ben erken başlamanın avantajını görmedim valla. 20 yaş idealdir
10 Yorumlageç değil ya, ben 24 üm hala bir dönemim var. en azındna sen geç değil diye düşünüyorsan geç değil. Banaa sorar san ben çok geciktim ya :'D
10 Yorumla2000 doğumlu olup da bir yıl geç yazılan arkadaşlarım vardı. Geçen yıl mezuna kaldılar. Gayet normal bir şey.
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi :)
- Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaş çok ta geç değil aslında. Geç olsun, güç olmasın:)
10 Yorumla
+1 yıl35 te başlayan gördüm ben de 20 başında üniversiteye başlıcam büyük ihtimalle. O yüzden pek bir sıkıntı yok.
20 Yorumla
+1 yılOoo çok geç. 20 yasinda millet ev araba almış oluyor.
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂
- +1 yıl
🤪
+1 yılAslında olmaz ama yasıtlarınla olmak daha guzel olurdu
14 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca sen ne istiyorsan onu oku hayatın boyunca sevdiğin ısı sen yapacaksın aılen degil onlar ıcın degıl kendın icin oluyorsun
- +1 yıl
Okuyorsun*
Soran+1 yılEvet ama bunu onlara anlatamıyorum
- +1 yıl
Hımmm bu konuda yapılacak en doğal sey onları karşılarına alıp guzel bir dille konuşmak
üniversitede sınıfında 40 yaşında insanlar olacak :D
13 Yorumla
Soran+1 yılİşte anlatamıyorum 😳
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniversitede 2 sene mezuna kaldım 20 yaşında üniversiteye başladım. Bölümü de 8 senede bitirdim. Kısacası 28 yaşında üniversite bitirdim. O yüzden normal bence.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılNeden olsun olmaz bence
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
Yok knk geç değil güzelsen
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzeliz de nedenn
- Eğitim & Kariyer konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılbende 19 da başladım. bence sorun yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılAilem sıkıntı yaptı
- +1 yıl
hiç takma kafana bence tam zamanı.
+1 yılArkadasimin amcasi 38 yasinda makine muhendisligini okuyo
10 YorumlaHayır olmaz nerden dönsen kârdır bence hemen başlamalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTam çağındasın hiçte geç değil..
15 Yorumla
Soran+1 yılAilemle tartıştık biraz daha doğrusu annemle
Cevap sahibi+1 yılEndişeleniyorlar senin için.. Kendine güveniyorsan bence vazgeçme hayalinden
Soran+1 yılGüveniyorum inanıyorum. Dün arkadaşının kızıyla konuşmuş kız benim gibi değil tabi o da bu sene mezundu tıp geliyor galiba bayağı yüksek yapmış o yüzden çok sinirlendi kızın söyledikleri gazlamış onu biraz da ben onun yerinde olsam pdrye giderim mezuna kalırsa 6 sene olacak tarzında
Cevap sahibi+1 yılO çok biliyorsa kendi gitsin.. Bozma moralini bu hayat senin istediğin gibi yaşa ve seçimlerini yap.. Herkesin aklı kendine yıldırmasın bunlar seni.. Güçlü ve kararlı ol.. Allahın izniyle başaracaksın.. Hakkında hayırlısı olur inşallah
Soran+1 yılMezun psikolojisi çökertti beni demiş geçen sene giderdim falan da demiş. Bu sene tıp kesin gelir hatta Türkiye derecesi bile yapar o. Ama ben çuvalladım resmen. O yüzden kendimi çok suçlu hissediyorum.
+1 yılYoo geç değil sorun etme 😊
20 Yorumla
+1 yılSaçmalama Allah aşkına ya
10 Yorumla
+1 yılSenin bedenin senin kararın istediğini yap.
10 Yorumlaonun için belirli bir yaş yoktur
10 Yorumla
+1 yılOkumanın yaşı yok. Hayallerinin peşinden git
10 Yorumla
+1 yıl20 baya geç o yüzden ya iki yıllık oku ya da okuma çünkü iş piyasasına bu kadar geç atılırsan ciddi sıkıntılar yaşarsın
14 Yorumla
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
yaniii
Soran+1 yılŞaka mı yaptın ciddi miydin
- +1 yıl
şaka mısın sen ya
Okumanın yaşı olmaz ki..
10 Yorumla
+1 yılHayır değil Allah muvaffak eylesin
25 Yorumla- +1 yıl
Bu arada sorunu şimdi inceledim yazdıklarını senin için bir seçenek daha var bu seçeneği çoğu kimse bilmez ama bunuda yapabilirsin hukuk istiyormussun 2 yıllık adalet bölümünü seçip okursun ama derslerini çok iyi şekilde çalışmalısın ve bölüm birincisi olursan sana dgs de +15 puan daha geliyor ortalamanı da 4 üzerinden 3.5 felan yaparsan en az 50 puan gelir hemde 2 sene matematik çalısırsın çogunlukla bunu mühendisliğe ya da hukuku boğaziçi odtü itü hayali olup ta tutturamayanlar yapıyor 2 sene matematik çalısıp matematiği full yafa fule yakın yapıyorlar ve okul ortalamalarını yüksek tutuyorlar birisine yazmıssın önerebileceğin üniversite var mı diye ben sana bir üniversite önereyim çok güzel bir üniversite Türk-Alman üniversitesi İstanbul'da Türkiye ve Almanya devletinin ortaklığıyla kurulan bir üniversite çoğu kişide burayı bilmez ama bu üniversiteden mezun olanlar almanyaya gidiyor genellikle staj yapmaya üniversite kendisi seni almanyaya gönderiyor ve bu üniversitede hukuk fakültesi var 2 yıllık okuyup burayada geçebilirsin ama almanca seviyesi olarak c seviyesi istiyorlar hazırlık var okulda ama bu okul çok güzel bir kapı açar sana sende hem 2 sene adalet bölümünü okurken almanca eğitimini alırsın ailen destek olur belki
Soran+1 yılBiliyorum benim okulumdan birisi kazandı orayı ama orada Almanca hazırlık da okursam eğer bayağı bir sene kaybım olacak
- +1 yıl
Şöyle düşün hayata bir kere geldik kendini en iyi şekilde hazırlamalısın senin için aslında uzun zaman daha iyi olur çünkü o zaman çerçevesinde hem kendini hukuka tamamen yaklaştırırsın hem sertifika alabilirsin seminerlere katılıp bunlar hep senin işine yarayacak şeylerdir mezun olup işe atılmak çok kolaydır ama önemli olan donanımlı bir şekilde mezun olup hayata atılmaktır
Soran+1 yılAma hukuk sonuçta okuduğun ülkeye özel değil midir? Sonuçta yasalar falan buraya göre olacak yurt dışında nasıl çalışırım bilgin var mı? Yurt dışında çalışmayı ben de istiyordum ama hukukta olmaz diye düşünmüştüm.
- +1 yıl
Sorunun altını kirletmeye gerek yok istersen mesaj atarsan yardımcı olurum bende 2 yıllık üniversite bitirdim mühendis olucağım dgs ile insaAllah bende Türk alman üniversitesine gitmeyi hedefliyorum soruların varsa bu okulla alakalı ya da baska bir üniversite önermemi istiyorsan mesaj atabilirsin
olmaz sen anlat bakiyim hikayeni
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım yukardaki gibi işte
+1 yıldeğil zaten hukuk düşüyomuşsun
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet hukuk düşünüyorum ama ailem sorun yok derken bir anda git diye zorlamaya başladı
- +1 yıl
benimde kuzenlerimde biri senin yaşlarında başlamıştı şu an başarılı
Bende 20 yaşında başlıycam, bnce sorun değil.
15 Yorumla
Soran+1 yılAilem sorun ediyor
Soran+1 yılSınavdan önce onlar kalabilirsin sorun yok diyorlardı şimdi ise resmen gitmemi istiyorlar
Soran+1 yılAnlatamıyorum ki
+1 yılHayır hiç problem değil
14 Yorumla
Soran+1 yılAilem sorun ediyor taktı kafaya
- +1 yıl
Bunlar artık sorun olan şeyler değil devir değişti
Soran+1 yılAilem taş devrinde gibi davranıyor
- +1 yıl
Bence hiç takılma hayatını sen yaşıyorsun ve sen devam ettireceksin
Hiç geç değil 20 yaş iyidir
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 379 cevap paylaştı. Sıkıntı olmaz
20 YorumlaHayır..
10 Yorumla
+1 yılOku kardeşim geç olmaz.
10 Yorumlaerken
10 YorumlaKaç yaşında başlamayı düşünüyorsun 15 :)
00 Yorumla
+1 yılEvet geç olur
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOtuza kadar yolu var
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz.
10 Yorumla
+1 yılhayirRr
10 Yorumla
+1 yılNeden geç olsun ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok aöa çok geç
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri