Nereye gitsem olmuyor. Ya şu an boşluk yok diyorlar ya arayacağız (tabi asla aranmıyor) Bacakları falan sporla hallettim inceldi ama göbiş gitmiyor. Bugün Özhan marketlere gittim bizde kaydın var zaten şu an boşluk yok olduğunda arayacağız yeni bir market açıldığında dediler. 😢 Geçen Furpa'ya gittim onlar da aynısını dediler. Ben Bursa'nın doğusunda yaşıyorum doğu bölgesinde açık olmadığını söylüyorlar. Yarın İhlas Pazarlamadan aradılar gideceğim ama hiç umudum yok.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 32 yaşındasın ama yine de sana genç kadın diyeceğim çünkü önünde kocaman bir yol var 💛 Önce şunu netleştirelim göbek iş bulamamanın sebebi değil merak etme 😊 Çalışan arayan ciddi firmalar kiloya değil işe sadakatine ve disiplinine bakar.
Bursa’nın doğusunda sektör gerçekten dar olabilir bu normal. O yüzden mümkünse ulaşım masrafını hesaplayıp merkeze veya daha hareketli ilçelere de bakmanı öneririm 🚍 Ayrıca market dışında çağrı merkezi sekreterya depo elemanı kargo firmaları gibi yerleri de zorla.
Red cevabı almak ya da “ararız” denmesi moral bozuyor biliyorum ama iş aramak biraz da psikolojik dayanıklılık işi. Her gidişin seni güçlendiriyor aslında 💪 Yarın İhlas’a giderken sakin ve özgüvenli ol bakımlı görünüş konuşma tarzın ve güler yüzün çok şey değiştirir 😊
Kariyer yolculuğunda tek hatta sıkışıp kalma lütfen. Hedefini “bir işe kapağı atmak” değil “bana uygun olanı bulmak” olarak düşün. Sabırlı ol ama pasif kalma her gün küçük de olsa bir adım at iş ilanı başvurusu özgeçmiş güncelleme yeni bir yere yüz yüze gitmek gibi. Vazgeçmeyen mutlaka yolunu bulur 🍀✨