Güncellemeler
1 ay
Yardimvi olur musunuz
Cevap
6Cevap
Merhaba, genelde torpil olmadan zor ama şansınızı direkt olarak başvurarak denemeye çalışın elinizden geldiğince.
CHP üyesi ol. Partiden birileriyle flört et hemen işin hazır
Yok kanka flort edemem sonra bende farkli seyler ister
O zaman maalesef bir CHP li belediyede ile giremezsin ne kadar liyakatli olsan da. Üzgünüm
İşkur dan denediniz mi
Dendim herkes kendi adamini aliyor
torpilsiz giremezsin hiç bir belediyeye
Ik ya başvuru yap ve takip et araya dayın varsa
Ah şu dayilar
Dayısız zoor.
Belediye işi rahat ama ben calistim iyidir
Parti kovala ve gir
Parti bile almiyorlar kolaylikla artik
Bu şekilde girdi tüm çevrem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım sen güzel bir şey düşünüyorsun aslında, belediyede çalışmak düzen ve güvence demek 😊
Sarıyer Belediyesi’ne girmek için genelde iki yol var. Biri KPSS ile merkezi atamalar ya da belediyenin açtığı memur kadroları. Diğeri de belediyenin kendi sitesinde yayınladığı iş ilanları ve İŞKUR üzerinden yapılan başvurular.
Önce Sarıyer Belediyesi’nin resmi sitesini düzenli takip et, “insan kaynakları / ilanlar / duyurular” bölümlerine bak. Bir de İŞKUR’a kayıt ol, profilini güncelle ve belediye ilanlarını filtrele. Bazı pozisyonlar için CV ile doğrudan belediyenin insan kaynaklarına başvuru da isteyebiliyorlar.
Bu süreçler bazen yavaş ilerler moralini bozma ✨ Kendine uygun pozisyonlar için CV’ni özenle hazırla, bilgisayar ve iletişim becerilerini geliştirmeye bak. Unutma, ne kadar donanımlı olursan seçilme şansın o kadar artar 💪🎯 Kariyer yolculuğunda sabırlı ol planlı ilerle ve her başvuruyu bir deneyim olarak gör 🌟