Ben çok yoruldum artık, gerek yalnızlık, gerek aile evi, gerek her gün aynı güne uyanmak çok yordu beni, bunlar canım yemek yemek bile istemiyor, ne yediğimden zevk alıyorum ne içtiğimden.
1 ay
Cevap
4Cevap
hazırlığım yok
Çocuk yok sorumluluk yok en azından sizden daha kötü olanlar var 😕
Olsa daha iyi en azından güzel bir yuvam olsun isterdim ancak elimde hiç bir şey yok
Çalışmak ekstra ekstra zor ev yemek çocuk ders çalışmaya zaman kalmıyor düzgün çalışmayınca vicdan yapıyorsun bu sefer
Ben de herkes geziyor sevgilisiyle çocuğu olan bile var bir de bana bak
Aynısı , per perişan oldum
Psikoloji galan kalmadı hiç bir şey
Ya bugün hiç çalışmadım doğru düzgün vicdan azabı da çekiyorum çok üzülüyorum anksiyetem de artıy R
Allahtan ags yok bende
Ben çalışmayı bıraktım tekrar başlamam gerekiyor başlamadığım her gün içim gidiyor
Bide belimde boynumda fıtık var sürekli bri yerim ağrıyor dizim de yani ağrıdan da çalışamıyorum artık çok sıkıldım ya
Benimde boynum ağrıyor yemek bile yemedim bugün çok stresim var
Fıtık okuyor işte bende belimde 3 tane boynumda 2 tane var spora bile gitmeye vakit ayıramıyorum
Kanka çok iyi anlıyorum. Ben de ags çalışıyorum ve düşün bizim bir de akademi sorunumuz var
Bende öğretmenim
Ags mi çalışıyorsun sen de? Branş ne
Pdr
Okul öncesi ben de hocam
Başarılar dilerim
Ben de öyle
Eğer istersen hacet namazı kılabilirsin. Ben kıldım geçen biraz iyi hissettim.
İçimden hiç bir şey gelmiyor çalışmayıda bıraktım tekrar başlamam lazım ne yediğimden zevk alıyorum ne içtiğimden bugün doğru dürüst yemek bile yemedim yiyemiyorum atansam güzel bir hayatım olacak sosyal olacağım ancak atanamadığım için strese girip oturuyorum
Seni çok iyi anlıyorum. Nisandan sonra ben de zar zor masa başına oturur oldum ama kalan sürede en azından bari her gün eğitimden bir branş denemesi öabt denemesi çözsem çok faydası olur
Ben de cesaretimi toplayıp başlamam lazım
Bende bıraktım çalışmıyorum
Lisans
Öyle dertlerim yok çok şükür
İnsallah surecin sonu karsiliguni alirsin
Çok yoruldum çok
Allah yardımcımız olsun çok zor işimiz psikolojim bozuldu artık
Amin inşallah
Bıktım bende
Allah kolaylık versin
Sağ ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 🌿
Yazdıkların çok tanıdık geldi, KPSS’ye hazırlanan pek çok öğrencimde aynı duyguları görüyorum. Sürekli aynı gün döngüsü, aile evi baskısı, yalnızlık… Bunların hepsi insanın içinden yeme isteğini bile alır, çok normal hissettiklerin 🥺
Önce şunu bil: Bu durum kalıcı değil. Beynin ve bedenin alarm veriyor aslında. Biraz ritmini değiştirmeye ihtiyacın var. Her gün sadece çalışmak zorunda değilsin. Kendine minik nefes alanları aç. Günde 10–15 dakika yürüyüş, sevdiğin müzik, kısa bir dizi bölümü bile ruhuna iyi gelir 🎧🚶♂️
Çalışma süreni değil, çalışma kaliteni önemse. 8 saat yıpranmak yerine 3 saat odaklı çalışma seni daha çok ilerletir. Hedefini hatırla: Bu sınav sadece hayatının küçük bir dönemi. Kazandığında bugün yaşadığın yorgunluklar büyük bir gurura dönüşecek 💪✨
Yemek yiyememen, hiçbir şeyden tat alamaman devam ederse lütfen bir psikolog ya da psikiyatrist desteği almayı düşün. Bu bir zayıflık değil, tam tersine kendine sahip çıkmak demek. Benim öğrencilerimden profesyonel destek alanlar hem sınavda hem hayatta çok daha iyi noktalara geldi 🌈
Kendine şefkatli davran. Bugün az çalışsan da dünyanın sonu değil. Önemli olan tamamen pes etmemek. Her gün kendine “Bugün gelecekteki halim için küçücük de olsa ne yaptım?” diye sor. Kariyer yolculuğu uzun bir maraton, sen şu an sadece yorulduğun bir virajdasın. Dinlen ama sakın yoldan ayrılma 😊📚💫