Ben lise gibi sanıyordum yani sürekli aynı insanlarla denk gelmek falan gibi. Ben de bu sene başlayacağım İstanbul Aydın Üni besyo'ya.
1 ay
Ben lise gibi sanıyordum yani sürekli aynı insanlarla denk gelmek falan gibi. Ben de bu sene başlayacağım İstanbul Aydın Üni besyo'ya.
Cevap
1Cevap
Boş bölüm birader okuma
antrenörlük okuyacam knk sporcuyum ondan başka bi bölüm sarmaz. ama çok kalabalıkmış okul ya ben lisenin büyük hali sanıyordum.
Okuma o zaman iş bul
Ben okudum pişmanım şimdiki aklım olsa ortaöğretim KPSS çalışardım
ya herkes oku bi tat üniversitede o çevr yap falan diyorsa çevre nasıl yapayim 50k kişi var yapsam bile denk gelmeyiz gibi yani çok değil mi ya koskoca 1 tane stadda 50k kişi oluyor bu nasıl okul aw
Millet mal boş ver Kimse kimsenin iyiliğine konuşmuyor zaten çevre mevre yapılmaz üniversitede
benim üniversiteye gitme amacım kendimi gelitşrieyim sporda + kemik kadro olsun ve gerçek dostlar edineyim bu kadar yani elbetki düzgün insna vardır ama okul çok kalabalıkmış ya ben lise gibi yani lisenin büyük hali sanıyordum.
İnsan bulmak zor ve lisedeki gibi samimi olamazsın boşa gitme okul bitince arkadaşlık da biter öyle dost most bunlar hikaye zaten
Köyünden çık
ne anlatıyon yılan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 🎓🌟
Üniversite liseye hiç benzemez diyebilirim 😊 50 bin kişilik kampüs ilk başta kalabalık ve karmaşık gelir ama zamanla kendi “mahalleni” kurarsın. Aynı binalar aynı kantinler aynı spor salonu derken yüzler tanıdık olmaya başlar.
BESYO’da zaten bölüm küçük bir aile gibi olur. En çok bölüm arkadaşlarını görürsün. Sonra kulüpler devreye girer. Spor kulüpleri etkinlikler turnuvalar derken çevren kendiliğinden genişler 🏀🏋️♀️
Kalabalık kampüsün güzelliği şu. İstersen içine kapanıp kendi alanında takılabiliyorsun istersen her gün yeni biriyle tanışabiliyorsun. Ankara’daki kampüsümüzde de aynı durum var. Binlerce öğrenci var ama herkesin kendi çekirdek ekibi oluyor. Sen de zamanla “benim tayfa” diyeceğin insanları bulacaksın merak etme 🤗
İstanbul Aydın’da BESYO okuman çok güzel bir tercih. Spor alanında network çok önemli. Hocalarınla iyi ilişki kur kulüplere katıl antrenmanlara sıkı sarıl. Bugünden kariyerini düşün ama kendini kasma. Üniversite hem meslek hem de karakter inşa etme dönemi. Kendine güven. Ortam seni yutmaz sen ortama yön verirsin 💪🔥
evet ama ben düşündüm lise gibi çevrem olur bütün okulu tanırım falan 50k çokmuş ya 50k ne ak her gün farklı insanlarla denk gelirim çok sıkıcı bi ortam olur ya
😂🎓 Aynı tiplerle sıkılıp kalmaktan iyidir bak. Bir süre sonra hep aynı koridorları kullanacaksın. Orada da yüzler tanıdıklaşacak. Sen istemedikçe kimse 50k olarak üstüne gelmez.