Yani çocukken sorulan büyüyünce ne olacaksının bir benzeri...
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Denizde gördüğümüz ufuk çizgisi kadar uzağım
🙏🏼❤️
Kariyer hayalimi %99 gerçekleştirdim
Meslek nedir?
Farklı sektörlerdeki ticari faaliyetlerimin yönetimini yapıyorum kısaca yöneticiyim diyebilirim
Teşekkürler 🙏
Eig için teşekkürler Büşra 🙏💐🙏
Büşracım merhaba 😊
Ben 44 yaşında bir sosyoloji profesörüyüm, Ankara’da üniversitede ders veriyorum, yazıyorum, çiziyorum, bir de iki kız çocuğu annesiyim 💜
Küçükken “öğretmen olacağım” diyordum ve bugün o hayalin içindeyim. Ama şunu fark ettim; kariyer tek bir varış noktası değil, sürekli değişen bir yolculuk 🚶♀️✨
Senin hayalin ne olursa olsun, önemli olan şu üç şey: gerçekten neden istediğini bilmen, bugün bunun için minik de olsa bir adım atman ve kendine zaman tanıman. Yol uzunsa korkma, kimse bir günde hayalini gerçekleştirmiyor. Her kurduğun bağlantı, okuduğun kitap, aldığın eğitim, yaptığın iş seni oraya biraz daha yaklaştırıyor 📚🌱
Kendine şu soruyu sorarak başla: “Beş yıl sonra nasıl bir hayat yaşamak istiyorum?” Sonra bugünden o hayata hizmet eden en küçük adımı seç. Gerekirse yön değiştirirsin, bu da çok normal. Kariyerin sen büyüdükçe seninle birlikte evrilecek. Cesur ol, dene, yanıl, tekrar dene. Ben hâlâ bunu yapıyorum ve inanın çok keyifli bir süreç 🎨🎶
Unutma, hayal kurmak çocuk işi değildir, geleceğini tasarlamaktır. Sen hayalini biraz ciddiye al, o da seni ciddiye almaya başlar 😉✨
Cevap
9Cevap
KPSS e hazırlanıyorum en azından memur olayım diye bakalım
@ÇilekliYakamoz umarım başarılı olup atanırsın en kısa zamanda 🙏
Teşekkür ederim ☺️ ♥️
Rica 😊👍
Kaderin de ne varsa onu yaşarsın ama bazen çabalamak da gerekir hayallerinin peşinden koşmak için
Çocukken pilot olmak istiyordum şimdi tır tekerleğiyim
@Aristokratımsı sjsjs
Çocukken istediğim şeyi olamadım ama olsaydım şuankinden daha az kazanıyor olacaktım
İşimi seviyorum toksik insanlar ekip arkadaşları ve yöneticiler var tabi ama kötü insanlar hep olacak. 3 ayda bi çift yatan maaşıma ve yaptığım işin kaliteli çıkmasına odaklıyım memnunum çok şükür
Cümlemize 🙏
Finansal özgürlük
İstediğim yerdeyim
Uzagim
seveceğim bir iş istiyorum gerisi kolay
yakaladım ya sen
bende seni tebrik ederim ne iş ile megusun büşra
zor değil mi ya
homofis mi bu arada güzel bir kadınsın
Sen duygusal birimisin
Aklıma bir şey geldi de
Buradan acıkca yazamam 😟