Çoğumuzun okula başladığımız ilk zamanlarda bir kariyer hayali, hedefi olmuştur. Ben öğretmen olacağım, ben doktor olacağım...😀 Tabi ilerleyen zamanlarda yeteneğe ve ilgiye göre şekillenmiştir hedefler. Çocukluğumdan beri öğretmenlere karşı hep bir zaafım oldu, çok özenirdim. Bir eğitimci olmak istedim ve oldum. Peki ya siz, hayalini kurduğunuz mesleği yapıyor musunuz?
Hayalini kurduğum mesleği yaptım şu an yeni bir hedefim var onun doğrultusunda 2 senedir çalışıyorum bakalım sınava girdim sonucu bekliyorum istediğim gibi gelirse istifa edip geçiş yapacağım
En başta turizmci olmak istedim, maceracı yanımdan dolayı. Sonra hafta sonu çalışma sisteminin bana göre olmadığını anladim ve bilişim sektörüne yöneldim. Hizmet tarafının da gereksiz çalışmasını görünce eğitim tarafına kaydım, burada huzurluyum. Daha iyisini isterdim tabi ama yirmili yaşlardaki aklım şimdiki mantığımı içermiyordu.
Çok çalıştım, Çok hakkımı yediler, Her yer 8 saatken ben günde 12 saat 14 saat çalıştım aynı paraya, Onlardan da çıkıyor görüyorum ama bana bi faydası yok ışte
2009'da askerden geldim 2018'e kadar aralıksız çalıştım, Sigortasız işlerde çalıştığım da oldu, Benim de hatam var, Ne yapıp edip basarmaliydim, Olmadı sağlık olsun..