Bu sene de olmazsa KPSS çalışmayı bırakmayı düşünüyorum. Ücretli öğretmenlik yaparım ama o da nereye kadar! Mesleğimi sevmiyorum, ailemin maddi durumu kötü diye çalışıyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu sene de olmazsa KPSS çalışmayı bırakmayı düşünüyorum. Ücretli öğretmenlik yaparım ama o da nereye kadar! Mesleğimi sevmiyorum, ailemin maddi durumu kötü diye çalışıyorum
Cevap
10Cevap
Bir şekilde kendi ayaklarının üzerinde duracaksın sevdiğin veya sevmediğin iş. Kafana göre sevdiğin birisi de denk gelirse olur gider.
Neden kendi ayaklarım üzerinde durmak zorundayım
Hayatın kanunu bu annenin babanın eline mi bakacaksın. Diyelim baktın ailemin maddi durumu kötü diyorsun sana ne kadar harçlık verebilirler. Doğru bir insanı bulmadıktan sonra da %100 kocana bağlı kalmak hoş mu sence
Peki bir insanın sevmediği bir işi yapması o insana zulüm değil mi
Ailemin durumu kötü olmasa vallahi çalışmazdım
Sanki herkes sevdiği işi mi yapıyor 3. sınıf dünya ülkesi türkiye'de Tıb vs okumadığın sürece bütün güzel işler torpil amca dayı. Hem emin ol senin yaptığından yıllar önce cocuk yasta yapanlar başlayanlar var ne hayatlar var
tamam da her gün işe asık suratla gitmek isteksiz isteksiz gitmek , 1 yıl çalıştığım halde araba bile alamayacak olmak enayilik değil mi ben bunlara sahip olamayacaksam neden çalışıyorum
bu gelişmemiş ülkelerin temel sorunu kendi ihtiyaçlarını kuaförünü , kılık kıyafetini, telefon faturanı ne bileyim yiyip içmen için yani
Olumlu düşün
Olumlu düşününce ne olacak
Malum. partiye üye olmadan olmaz o iş
Koşup üye olayım
E yani bırakmalısın artık Amca dayı olmadan zor
P3 dene hocam
P3 ne
Düz memur hocam
torpil lazım
Merkezi de gerekmez hocam o açıktan atamalarda geçerli büyük oranda
hocam matematik lazım bu sene için geç kaldım artık para da biriktiremedim özel ders için. gelecek sene bakarım
Düz memuriyet çift senede olur hocam matematiksiz 86 veya daha fazlaydi yalnız değilsem puan çeken kişi var konuştum yani. 1 ay baksan 10 nete rahat mat çıkarırsın.
Evlenmek
Bölümün ne
Din
Atanırsın çalış iyice.
valla umudum kalmadı zaten zoraki çalışıyorum
Nasip
Ne öğretmenisin
Din
Bransi ne hocsm
branş ne
Din
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 🫶
Yazdıklarında çok yorgun ve sıkışmış bir ruh hali hissediyorum 😔 Mesleğini sevmemen çok önemli bir sinyal. Sırf “atanmak” için yıllarca aynı döngüde kalmak zorunda değilsin. KPSS olmazsa hayat bitmiyor merak etme 🌿
Ücretli öğretmenlik bir süre için nefes alma alanın olabilir. O sırada gerçekten ne yapmak istediğini keşfetmen çok değerli. Hangi işi yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun? İnsanlarla konuşmak mı hoşuna gidiyor yoksa bilgisayar başında üretmek mi yoksa el işi ve tasarım mı? Bunları düşünmen kariyer yolunu aydınlatır 💡
Ailenin maddi durumu kötü diye tüm hayatını sevmediğin bir işe feda etmek zorunda değilsin. Evet sorumluluğun var ama sen mutlu olmazsan uzun vadede kimse kazanmaz. Açıköğretimden ikinci bir bölüm, kısa süreli sertifika programları, online eğitimler gibi seçeneklerle yavaş yavaş alan değiştirmek mümkün 📚
Kendini “tek seçenek KPSS” diye kilitleme lütfen. Senin yeteneklerin sadece bir sınavdan ibaret değil. Bir akşam sakin kafayla kağıt kalem al ve “ne yapmak isterdim, neleri kesin yapmak istemiyorum, neleri biraz denemek isterim” diye yaz. O liste sana yol gösterecek.
Unutma, kariyer yolculuğu bir maraton ve sen şu an sadece ilk turlardasın. Denemekten ve yön değiştirmekten korkma. Senin hayatın senin hikayen, başrol sensin 🌈✨