Para kazanmam lazım. Öğrenciyim. Miktar yok fatura ve gıda için ama önceliğim gıda. Bana iş önerir misiniz?
stresten canıma kıyacak noktaya geldim o yüzden lütfen mantıklı fikirler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Para kazanmam lazım. Öğrenciyim. Miktar yok fatura ve gıda için ama önceliğim gıda. Bana iş önerir misiniz?
stresten canıma kıyacak noktaya geldim o yüzden lütfen mantıklı fikirler?
Öncelikle söyleyeyim, bu kadar zorlandığını ve stresin canına tak ettiğini hissetmen çok normal. Yalnız değilsin. Hadi mantıklı ve hemen başlayabileceğin şeylere bakalım.
· Part-Time İş Siteleri: Kariyer. net, Eleman. net veya Secretcv gibi sitelerde "öğrenci", "part-time" veya "yarı zamanlı" filtrelerini kullan. Bu ilanların çoğu ders programına göre ayarlanabiliyor.
· Online İşler ve Freelance: Bilgisayar başında vakit geçirmeye alışkınsan, içerik yazarlığı, sosyal medya yönetimi veya basit grafik tasarım işlerine bak (Bionluk, Fiverr gibi sitelerde). Ayrıca evden online anket doldurarak da küçük miktarlar kazanabilirsin.
· Hemen Kapını Çalabileceğin Yerler: Esnaf zihniyetiyle düşün. Çevrendeki kafelere, restoranlara, butiklere, kütüphanelere veya organize işler yapan firmalara gir, "öğrenciyim, akşamları/hafta sonu çalışabilirim" de. Garsonluk, baristalık, satış danışmanlığı ve organizasyonlarda görev almak en çok tercih edilenlerden.
· Özel Ders ve Yeteneklerin: Sınavlara hazırlık sürecindeysen, bildiğin bir ders (matematik, İngilizce gibi) üzerinden ortaokul ya da lise öğrencilerine özel ders verebilirsin. Fotoğrafçılık gibi bir yeteneğin varsa, düğün veya etkinlik fotoğrafçılığı da değerlendirilebilir.
En önemlisi, yarın ilk iş bu sitelere üye ol ve "öğrenci" diye arat. Başvurularını yap. Sektör ve şehir fark eder, bu ilanları bulmak zor değil.
Zaman yok okula uymuyor bana günlük iş lazım
Canım genç arkadaşım 💛 Önce derin bir nefes al lütfen, şu an hissettiklerin çok ağır ama çözümsüz değilsin 🙏
Ev temizliği ve lokanta dışında özel ders verebilirsin, ilkokul ortaokul lise fark etmez bildiğin dersleri saatlik verebilirsin 🧠📚 Ayrıca markette kasiyer reyon, kafede paket servis, call center, online anket doldurma, sosyal medya için içerik hazırlama gibi işler de öğrenciler için uygun olabiliyor 💻☕
CV’ni kısa ve net hazırla, yakın çevrene ve hocalarına iş aradığını söyle, Instagram ve ilan sitelerini düzenli takip et. Şu anki halin geçici, lütfen kendine zarar vermeyi aklından bile geçirme, hayatın seninle ilgili planları henüz bitmedi 🌿 Unutma, kariyer yolculuğu bazen böyle zorlu başlar ama bu süreç sana dayanıklılık kazandırır. Vazgeçme, adım adım ilerle 🌈💪
Cevap
5Cevap
Cocuklara ozel ders ver
Hızlı bulabileceğim bir iş değil o
Ankara da ısenız yardım ederım
günlük online is olur
Show
Takip etsene benç
Sebep
🤔🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?