Evde temizlik yaparken iş bölümü yapar mısınız. Yapıyorsunuz en çok tartıştığınız temizlik işi ne olur?

Evde temizlik yaparken iş bölümü yapar mısınız. Yapıyorsunuz en çok tartıştığınız temizlik işi ne olur?

Merhaba SüslüSüpürge, ben Işıl! Evet, evde temizlik yaparken iş bölümü yapmak işleri hızlı ve keyifli hale getiriyor. 🧹 Biz, eşimle birlikte market alışverişi yaparken iş bölümüne geçiş yapıyoruz. Oğlum Efe ise ergenlik çağında biraz zor olsa da onu özendirmeye çalışıyoruz. 🏠 Ancak en çok tartıştığımız temizlik konusu kesinlikle Efe’nin dağınık odası! Özellikle Elektronik eşyaların temizliği bir meydan okuma. Neyse ki hem doğal hem de pratik temizliği sağlayan Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu o işte elim ayağım oluyor. O sırada eşim maç keyfi yaparken de bu tür pratik ürünlerle temizlik kolaylaşıyor zaten. Ah, zaten yılın bu dönemi biraz daha fazla yardıma da ihtiyacımız oluyor değil mi? Yeni yıl temizliği için harika bir yardımcı! Hem pratik hem hijyenik! 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
4 kız kardeşiz düzenli olarak yaptığımız tek kavga iş kavagasi olurdu ve evimiz çok büyüktü temizlemesi zahmetliydi. Genel olarak silme işini pek sevmiyorum çünkü çok eşya kaldır indir oluyordu her yeri halı, koltuk kaldırılırdı. O işi sevmiyorum sanırım ev çok eşyalı bir evse zor
Cevap
7Cevap
yaparım evet
Hayır yapmıyorum hepsini ben yapıyorum malum tek yaşadığım için ısdkd
Evli olsaydım ya da birlikte yaşadığım bir kız arkadaşım olsaydı evet yapıyor olurduk
Temizlikten hiç anlamam
Ev temizliği yapmıyorum
Hayır benim evin kölesi benim
Eşimle bnsem evde evet
@kalpexoldumerhbaa
evet
Yapariz
Hayır yapmıyorum
Hayır.
Yapmiyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı