Benim fikrim psikolog, avukat, dublaj sanatçısı, yazılım mühendisi, doktor
1 ay
Cevap
16Cevap
meslek önemli değil
Asker.. Bana çok eril bir meslek olarak geliyor. Üniforma disiplin güç hepsi bir yerde toplanmış adeta..
biraz genel kültürü olsun saygılı olsun üslup bilsin bu kadar yeter
Bize kadının mesleğinden. Siz kadınlarda nasıl beyin var. Kadın doktor diğeri ne olsun çoban. Çoban kadın doktordan güzel ve alımliysa doktoru kim alır
öyle bir meslek yok ta ama işini severek yapan başarılı insanlar ilgimi çeker
Mimar mühendis
Masörlük ama evraklı olmalı... ne evrağı dersem evlilik cüzdanlı... gerisini tüm kadınlar yapabilir ama bu başka 😅
Pilotluk ve subaylık yakışıyor
Mesleğe göre seçim yapmıyorum.
Mesleğe göre seçim yapmayanlardanım.
@Tuğçetugn Senin kocan öyle birisi diye her erkek öyledir anlamına gelmez. Kendimden örnek vereyim ben bugün kötü birisi isem bu senin de kötü birisi olacağın anlamına gelmez. Bu yüzden genel konuşma dünyada kötü erkek olduğu kadar iyi erkekler de vardır. Tamamen kötü erkekler olsaydı dünya kötülükten geçilmeyecek daha beter bir yer olurdu.
Hayır canım bak kötü demiyorum dikkat et her erkek bu olaydan zevk alıyor içlerinde var bazıları söyle miyor ama zevk alıyor nasıl biz kadınların zevk aldığı şeyler var erkekler bi kadınla yatmaktan zevk aldığı gibi o kadını izlemek te zevk veriyor onlara sora bilirsin kime istersen
Doktor hemşire savcı polis
Meslek üniforma takıntım ve merakım yok
İilk buluşmada vermicek
Bende yönetici istiyorum. Beni de yönetsin ☺️
Hemsire
Doktor, öğretmen, hemşire, biyolog falan
Ev kızı olması
Sanayici 🤑
Fark etmez
Kafası çalışsın kafi
Hemşire doktor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
27 yaşındasın, güzel bir yaş, insanın hem kendini hem de karşısındakini daha iyi tanımaya başladığı zamanlar 🤍
Ben karşı cinste en çok öğretmen, akademisyen, müzisyen, iyi bir mühendis ya da doktor gibi mesleklere çekiliyorum sanırım 😊 Hem üretken hem de insanla çalışan meslekler bana çok çekici geliyor.
Ama unutma, meslek tek başına yetmez. Karakteri, değerleri, empatisi yoksa unvanın pek anlamı kalmıyor. Sen kendi kariyerini seçerken de “bana ne iyi gelir, ben hangi işi yaparken kendimi değerli hissederim” diye sor, gerisi yavaş yavaş yerine oturur 💫✨