• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer
1 ay

Çalışmayan bir kızla evlenir miydiniz beyler?

dtyuhfyık
dtyuhfyık Takip Et
Xper 7 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
413
Yapay Zekaya Sor
Evet beyler, bekliyorum cevaplarınızı
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 ay

Evet, elbette evlenilir. Bir ilişkinin sürdürülebilirliğini belirleyen şey yalnızca kişinin çalışıp çalışmaması değildir. Daha önemli olanlar genelde şunlardır:

Hayata bakışınızın uyumu
    Sorumluluk paylaşımı
    Maddi beklentiler
    İletişim biçimi
    Güven ve saygı
    Gelecek planları
    “Çalışmıyor” çok farklı anlamlara gelebilir:

Şu an iş arıyordur
    Eğitimine devam ediyordur
    Ev içi düzeni üstlenmek istiyordur
    Kariyer hedefi olmayabilir
    Geçici bir dönemdedir
    Asıl kritik soru şu olur:
    Bu durum sizin beklentilerinizle uyumlu mu?

Örneğin:

Tek maaşla yaşam fikri seni rahatsız ediyor mu?
    Gelecekte maddi yük paylaşımı senin için önemli mi?
    O çalışmak istemiyor mu, yoksa şartlar mı uygun değil?
    Evlilikten beklentileriniz aynı mı?
    Bazı insanlar için tek gelirli düzen gayet uygundur; bazıları içinse iki tarafın da ekonomik olarak aktif olması önemlidir. Burada “doğru/yanlış”tan çok “uyumlu/uyumsuz” meselesi var.

Evlilik kararını sadece “çalışıyor mu?” sorusuna indirgememek genelde daha sağlıklı olur. Karakter, sorumluluk alma biçimi ve birlikte kuracağınız hayat daha belirleyici olur.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• aceleon
    aceleon Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay

hayır, ben baş cavuşun eşşeği değilim kimseye bakamam eli kolu tutan herkes çalışacak yok öyle ekmek elden su gölden yaşam bakılmak isteyen anasının babasının evinde kalsın ben kimseye anasının babasının sunduğundan daha iyi bi hayat vaad etmiyorum etmem de.

0
    17 Yorumla
    • betülkübraaa72
      betülkübraaa72
      1 ay

Evet karın sana baksın bence bide erkek olacan yazık 🤣

Yorumla
    • aceleon
      aceleon
      1 ay

@betülkübraaa72 bi de erkeklere cinsiyetçi dersiniz? yavrum eğer erkeklikten anladığın para yedirmekse hayhay erkek merkek değilim gerek de yok, siz erkek olmayı ırgatlık diye yutturmaya çalışıyorsunuz her önünüze gelen s. lağa da ben yemem o komediyi ırgat istiyorsan köpek al erkeğim diye işim ömrümü senin saçmalıkların için heder etmek değil, he karım baksın nolmuş? paranın cinsiyeti mi var? ben 200 tl nin üzerinde alet görmedim daha. erkek düşmanlığını az ötede yap hadi evladım

Yorumla
    • betülkübraaa72
      betülkübraaa72
      1 ay

Deli msin nesin ben evde yatacam mı dedim o evin yerleri silmesi süpürmesi temizlemesi çamaşırları bulaşıkları çocukların eğitimi kadının kendine bakması yemek yapması var çocuğunun eşinin önüne cesit çeşit temiz yemek koyması onlara bakması var ben bunları yapmayacam mı dedim? Ben bunları yapıyorsam adam da bana ve çocuklarına bakacak maddi olarak yüzyıllardır boyle bu duzen

Yorumla
    • betülkübraaa72
      betülkübraaa72
      1 ay

Ayrıca erkeklere cinsiyetçi demedim cinsiyet konusunda ise kadın erkek eşit değildir iki farklı cinsiyetin farklı yeterlilikleri vardır erkekte güc maddiyat yönetim kadında ise merhamet duygusallık ev cocuk isleri

Yorumla
    • aceleon
      aceleon
      1 ay

@betülkübraaa72 100 yıllardır böyle olmasının bişey mi ifade etmesi gerekiyor? 1000 lerce yıldır insanlar buzağıya da taptı, 1000 lerce yıl erkeklerin birden çok eşi oldu. tamam madem uzun zaman boyu yapılmış her şey doğru düzeni bozmaya ne gerek var tamam sar bana ordan 4 tane eş (sakın o kadınlara paralı erkekler evleniyodu geyiği de çekme alakası bile yok sıradan halktan insanların da birden fazla eşi vardı yemezler yani) 3 ü çalışsın 1 i evde kalsın ev işi yapsın.
      mis gibi hem beleşten zengin oluruz hem ev işlerine kim koşacak çocuk bakacak saçmalığı olmaz.
      yahu eğer sadece ev işi yapıp çocuk bakacaksa bu kadın ben ne halt yemeye gidip evlenip dünyanın masrafına gideyim bide bu kadının duygusal saçmalıklarını çekeyim dırdırını çekeyim çok daha az para veririm hem hizmetçi tutarım hem işimi görürüm ama takılmalık manitalarla ama çok yokluktaysak eskortlarla. sakın bana evlilikten anladığın bu mu duygusuz herif falan deme çok duygusal açlık çekersem (ki çekmem benlik değil) manitada sevebiliyo nikah gerekmiyo birilerinin birilerini sevmesi için.

Yorumla
    • betülkübraaa72
      betülkübraaa72
      1 ay

Ayy cidden bu nasıl bi kafa asırı feminen biri oldugun oyle ortada ki kaliteli bi erkek zaten ailesine bakar korur karısına baska erkekler baksın istemez onu çalıştırmaz da çocuklarına iyi annelik yapsın evi çekip cevirsin ister çevremde cogu kaliteli erkekde boyle zaten sen kendi çöplüğünde yaşamaya devam 😂

Yorumla
    • aceleon
      aceleon
      1 ay

@betülkübraaa72 he yavrum he köpeklik etmek istemediğim için feminenim, ya kızım s. lak s. lak konuşup yorma adamı yemiyorum bu erkekliğe saldırma numaralarını, kalite malite değil onun adı enayilik. korur ne seni parasızlıktan korumak benim işim değil, ayrıca eğer mis gibi bol eşli çok paralı planımı feminen bulduysan zaten derdinin erkeklik değil istediğini yaptırabileceğin bi s. lak bulmak olduğu belli sen erkekliği işçi köle zihniyeti diye göstermeye çalışıyorsun da yıl 2026 artık bu komediye kanacak adına da kaliteli erkek diyecek s. lağı zor bulursun kedilerinle mutluluklar.

Yorumla
    • betülkübraaa72
      betülkübraaa72
      1 ay

cok erkek gordum canım da değiller isleri güçleri var ailelerini gecindirebiliyolar karılarını calıstırmıyorlar namusa kadın erkek karışık olması durumlarına önem veriyolar bekareti önemli buluyorlar mutlular insallah bende oyle bir beyefendiye denk gelirimm

Yorumla
    • Darknesxq
      Darknesxq
      1 ay

@betülkübraaa72 erkek de işten gelince evi temizler gerekirse , yemek de yapabilir eğer bunları yapmıyorsa eve gelip hizmet bekliyorsa dediğinde haklısın ama senin zaten çalışma kapasiten oldugunu tahmin etmiyorum bir isyerinde excell de formül uygula desem onun ne olduunu bile anlamazsın yani herhangi bir vasfin yok büyük ihtmal o yüzden s'lak ve kadın namusuna kafayı takmış keriz ok"zlerden bir tanesi seni bulur çalışır akşam gelir sende onun ayağını yıkarsın , senin hayatta kendine katabilecegin maksimum aktivite bu olur erkek çalışsan eve para getirsin onun yemeğini yapım donunu yikayayim. ne acı verici, avukat , polis , mühendis kadınlar senin gibilere bir yerleriyle gülüyordur, sen sadece hayatının sonuna kadar bir erkegin eline bakmaya muhtac olacak ve ev dışında başka hiç bir iş yapamayacak ev kadını olarak kalicaksin.

Yorumla
    • betülkübraaa72
      betülkübraaa72
      1 ay

maskulen bi erkek ile aldatılacaksın. Boş konusmussun çevremdeki evlilikler bunun boş olduğunun kanıtı sende feminen bi erkeksin zaten. Çocuklarınızı da bakıcı dadılar büyütsün mükemmel aile tablosu 😂

Yorumla
    • Leylişleyliş
      Leylişleyliş
      1 ay

Prensese bak sen😀

Yorumla
    • Leylişleyliş
      Leylişleyliş
      1 ay

@betülkübraaa72 şununla tartışma ya o bir prenses ❤🥰😄

Yorumla
    • Darknesxq
      Darknesxq
      1 ay

@Leylişleyliş aynen prensesiz biz , hadi o tembel dotonu kaldırıp çalış ya da erkeğin eline muhtaç ol git bulaşıkları tıkayıp adamın donunu temizle 😂

Yorumla
    • betülkübraaa72
      betülkübraaa72
      1 ay

@Leylişleyliş ya zaten prensesler eşlerine iyi bi cinsellik yaşatamazlar bu tipler

Yorumla
    • Darknesxq
      Darknesxq
      1 ay

Sanki kendisi cinselliği çok güzel yasatabilecek de , ölü balık gibi yatacak olduğu yerde hahaha herşeyi erkekden bekleyen kafadan ne beklersin ki ağızlarında bı laf prenses diye başka bir şey öğrenememis ergen tipler cinsellikten bahsetmesin siz ne cilve bilirsiniz ne tecrübe senin neyine cinsellik yasatacak erkek anca babanın evinde kalırsın öyle 😂😂

Yorumla
    • Darknesxq
      Darknesxq
      1 ay

Sümeyye bı de cinsellik de bahsediyor hahahahaah

Yorumla
    • Darknesxq
      Darknesxq
      1 ay

@betülkübraaa72 hani güzel bir kadın olsan dicem ki cinselliğin en güzelini yaşamaya hakkı var sen don atletli erkek bu senle cinsellik yaşamak istesin dua et summeyye cinsellik hakkında hiç bir fikrin yok boşa sıkma 😂😂

Yorumla
  • Xhaxx
    Xhaxx Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 63%
    1 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 395 cevap paylaştı.

Allah bile ev geçindirme görevini erkeğe vermişken bu nasıl bir soru. 😂 Erkekler için bu konu kadının kararına kalmalı. İlla çalışsın diyen erkek varsa yarım erkektir.

2
    1 Yorumla
    • Leylişleyliş
      Leylişleyliş
      1 ay

Erkek değildir ne yarımı

Yorumla
  • karpuzlusekerrr
    karpuzlusekerrr Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 ay

Niye evlenmesinler ki kadında çalışsa ev işlerine yetişemez doğru düzgün hele bide çocuk varsa uğraş dur ha eğer şartlar iyiyse düşünülür ama normal bi düzeyde zor

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

26

Cevap

107

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.

evlenirim evet

1
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 316 cevap paylaştı.

yani olabilir niye olmasın. kendi adıma co ktakılmam buna. gonlumu hos ediyormu asıl odagım bu. ama tabi cag dısı bişey bu gunumuzde. calısmasını yeglerdim. ama kısmettir bu işler. en guzeli maası cok yüksek olmayan yormayan tatlıs bi işde calısması. orada eylensin kız. işim var desin. takılsın. yeri belli olsun. agır yorucu harap edici zihnen yıpratıcı iş değil tabi

0
    0 Yorumla
  • Bendebirgün
    Bendebirgün Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    1 ay

Cogu istemez cunku karılarına baskasi bakar diye kıskanırlar. Çalışsın diyen de zorundan diyor parası yetmiyor cunku geçinmek icin. Fakat gerçekten çalışmanı destekleyecek senin gelişmeni isteyecek erkek az sayıda. Belli seviyedeki erkekler bunu ister. Örneğin iyi okullarda okumus kendini geliştirmiş erkekler boyle donanımlı kadin isterler. Ataerkil kafa istemez.

3
    11 Yorumla
    • Arvenn2004
      Arvenn2004
      1 ay

Katılıyorum cahil bir toplumuz

Yorumla
    • Bendebirgün
      Bendebirgün
      1 ay

@Arvenn2004 ne yazık ki cahil ve yobaz cogu erkek. Boyle seküler erkek cok az var

Yorumla
    • JulioSezar34
      JulioSezar34
      1 ay

Kadın erkek eşitti ne oldu? Evim ve arabam var. Sene de 2 yurt dışı tatilim var. Neden başkasına sponsor olmak için çalışmayan biri ile evleneyim?

Yorumla
    • Bendebirgün
      Bendebirgün
      1 ay

@JulioSezar34 herkes dengini istesin zaten benim de varsa ben de benim gibisini isterim

Yorumla
    • aceleon
      aceleon
      1 ay

son derece ataerkil bi insanım zengin dahi olsam kadın çalışacak diyorum çalışmayana ekmek yok diyorum.
      genellemeleri bi bıraksak mı artık?

Yorumla
    • Bendebirgün
      Bendebirgün
      1 ay

@aceleon ataerkil erkek kıskançtır net

Yorumla
    • aceleon
      aceleon
      1 ay

hee kıskancım, kıskanç olunca ne oluyor paranoyak mı olmak zorundayım iş yerinde her önüne gelenle beraber olacak diye bi kafaya mı girmeliyim? sen ataerkil ile yobazı karıştırıyorsun birbirine.

Yorumla
    • Arvenn2004
      Arvenn2004
      1 ay

Seküler değilim ben sadece insanım çok fazla cahil zihniyetli sekülerde var onlardan tiksiniyorum

Yorumla
    • Bendebirgün
      Bendebirgün
      1 ay

@Arvenn2004 sizin gibiler uçan kuştan kıskanır kadini mali gibi görür

Yorumla
    • Arvenn2004
      Arvenn2004
      1 ay

Müslüman bile değilim embesil neyi sakıncam bana kalırsa çıplak gezsinler banane

Yorumla
    • 20-GhosTRiĐeR-20
      20-GhosTRiĐeR-20
      1 ay

Bendebirgün çalışan kadını başka erkekten kıskanıyorsa çalışmayan kadın kocasının erkek arkadaşlarıyla neden kıskanmıyor acaba bir de o yönden baksınlar çalışmayan kadın yaptığı hatayı çalışan da yapar bunun çalışıp çalışmama alakası yok insanın kendi iradesi sahip çıkması gerekli kadının çalışması zarar değil ama çalışan kadına erkeğin yardımcı olmaması zarar verir kadına bu ayrı sorun zaten

Yorumla
  • Titizzz
    Titizzz Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 ay

Çalişan bir kizla niye evlenelim calismayan kiz lazim meslek geregi okumustur o ayri birsey sen simdi ogretmen doktor muhendis vs bunlara calisma diyemessin cunku senden oncede calisiyordur.

2
    0 Yorumla
  • hacı_bumbala
    hacı_bumbala Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    1 ay

Çalışmayan biriyle değil de hayatına amaç vermeyen biriyle olmak istemedim ve bundan sonra da istemem

30 yaşından sonra okula gittim ben sen ne yaptın oturdun kahve içtin TikTok kaydırdın?

Şimdi senin bana katabileceğin ne var?
    Senin daha hayata karşı bir mücadelen bir çaban yok ki yuvana olsun değil mi?

2
    0 Yorumla
  • ElSoloLobo07
    ElSoloLobo07 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 ay

Çalışsın kendi ayakları üzerinde dursun. Para için değil de bu kız beni sevdiği için mi yoksa muhtaç olduğu için mi yanımda duruyor diye düşünmeyeyim. Maddi durumumuz iyiyse çalışmak istemiyorsa çalışmasın.

0
    0 Yorumla
  • SessizHatun6134
    SessizHatun6134 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 98%
    1 ay

Çalışan bir kadin için Ekonomok özgürlük ve yaşam hak ve hürriyeti elinde olmadi demektir Erkeğin sırtından geçinmek ona yük olmak herseyi kocasından bekleyen kadın bence acizdir destek olmak ayrı bir şey tabi erkekte esine destek olmalı her konuda

0
    23 Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Her şeyi kocasından bekleyen kadın kraliçenin çalışan kadın kendinden maaşlı köle ve hizmetcidir. Kadinliginin kıymetini bilmeyen böyle enayilere aciyorum. Niye evleniyorsun ki çalışıyorsan kendinden maaşlı hizmetçi olup kocana kendini maddi manevi kullandırmak için mi. Ne hakla aciz diyorsun çalışmak istemeyen kadınlara? Çalışmak, emir altında olmak övünülecek bir sey degil. Kimse isteyerek çalışmaz sonuçta. O yüzden kendi sefilliginizin acısını çalışmak istemeyen kadınlardan çıkarmayın.

Yorumla
    • SessizHatun6134
      SessizHatun6134
      1 ay

Ekonomik anlamda soylemistim bir erkeğin eline bakmak bence acizlik tir kadın üretkendir çoğu erkek çalışkan ve üreten kadını sever taktir eder bu senin tercihin tabi evde eşinin hizmetkarı olmayı tercih etmek de senin terihin

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Senin gibi kendinden maaşlı hizmetçi olmak daha iyi tabi haklısın. Üstüne para verip hizmet etmek ve erkekler böyle kadın seviyor demek. Tamam kanka bu çok gerekli bilgiyle naparsam yaparım artik🚮 Erkeklere göre yaşamak asıl acizlik ve kisiliksizliktir bu arada. Sana iyi erkeğe hizmet etmeler. Ben hizmet ettirmeyi tercih ederim. Say kocanın ine maaşını hadi iyi çalışmalar sana. Çalış köleee çalış da kocanın arabasını yükselt.

Yorumla
    • SessizHatun6134
      SessizHatun6134
      1 ay

Evlenince bunu daha iyi anlarsın ezberei konuşmak tabiki yanlış olur simdi

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Dediklerimin doğruluğunu inkar edemezsin. Kocaya hizmet diyorsan evlenme zaten sonuçta üstüne para vererek kocaya hizmet etmek daha akıllıca değil.

Yorumla
    • 20-GhosTRiĐeR-20
      20-GhosTRiĐeR-20
      1 ay

dbdbdhddh ben hizmet ettirmeyi severim mi çalışmayan kadına erkek hizmet etmez hizmet eder kadın yemeğini aşını bulaşığını çamaşırını yıkamak zorundadır çalışan bir kadına erkek hizmet etmek zorundadır bu böyledir çalışmayan bir kadına erkek hiç bir zaman hizmet etmez eline baktığın erkek bir kadına hizmet etmez eline bakmayan kadına hizmet edilir kısacası sen evlendiğinde erkekten hizmet bekleme gider bosar en fazla bir erkeğe hizmet etmeyen kadın kusurlu bulunduğu için artık senin öyle ben erkeğe hizmet ettiririm lafı boşanma sebebi olarak görülüyor babasına 1 bardak su vermeyen kız kocadan hizmet bekliyor sanırım seninki masal sadece erkeği köle olarak görüyorsan hiç evlenme çalışıyorsan erkeğe hizmet etme zorunluluğun vardır hiç bir erkek vasıfsız kadına bakmaz

Yorumla
    • 20-GhosTRiĐeR-20
      20-GhosTRiĐeR-20
      1 ay

Sen kocanı beslemezsen oda sana bakmaz sen kocanın dediğini yerine getirmezsen oda senin dediğini yerine getirmez erkek ne isterse kadın onu yerine getirmek zorundadır kadın bişey isteyip de erkeğin yerine getirmesi için aksine çalışmayan kadın her zaman erkeğe muhtaçtır kimse kimsenin hizmetçi değil babasının besleyemedigi kadını erkek neden beslesin sen ister istemez her işi yapmak zorunda kalacaksın çünkü bu devir böyle

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Beslemeyecekse evlenmeyecek o zaman. Ayrıca ne demek erkek ne isterse jadin onu yerine getirmek zorundadır? Öyle bir zorunluluğumuz yok asıl siz bize uymak zorundasınız çünkü sizin istekleriniz bizim umurumuzda bile değil. Senin gibi biri çalışan kadın övüyorsa zaten kadının çalışması erkeğe yariyordur dedidigime geldik. Çalışmayan kadin evin hizmetçisi değildir hizmetçi istiyorsanız gundelikci tutun yok öyle bedavadan hizmet! Bi de çalışıp üstüne para verip mi "hizmet" edicem oldu enayi değilim ben.

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Asıl güçlü kadın olmak bir erkeğe kendini kullandirmamakla olur hayattaki yikilmaz duruşla ve akılla olur. Sadece çalışmak güçlü olmak demek olsaydı kölelik diye bir durum olmazdı. Akil ve kişilik olacak insanda yoksa kazandığın çalışmanın da paranın da hayrını görmezsin. Erkekler çalışıp bize para yedirecek biz onlara değil ancak öyle ev ve gönül işlerini yapamaya değer yoksa bunun adı kölelik ve hatta kendinden maaşlı hizmetciliktir. Kadınlar naş bu kadar tutarsız olabiliyor anlamıyorum. Birilerinin gütmesiyle hareket etmeyin biraz düşünün. En başta kendinizi düşünün bakın erkeklere, onlar bize hiç acımıyor olabildiğince kadını kullanmaya çalışıyor , siz hiç acımayın.

Yorumla
    • 20-GhosTRiĐeR-20
      20-GhosTRiĐeR-20
      1 ay

Ben hizmet ettirmeyi tercih ederim diyorsun farkında isen ama bu erkek bir kadına bu şekilde hizmet edemez çalışmayan kadın mecburdur bulaşık çamaşır yemek gibi şeyleri yapmakta yapılmazsa zaten boşanma sebebi olarak görülüyor erkeğin istedikleri kadının umrumda bile değilse o kadın karnını nasıl doyurmak zorunda acaba hiç bir de onu düşündün mü düşün istersen adam gelip benim canım baklava istedi diyorsa kadın kalkıp onu yapmak zorunda yapmıyorsa erkek de kadının istediğini yerine getirmez sen herhalde erkekler ben ne istersem onu yapar mi sanıyorsunuz hizmet görmediği kadından hizmet etmez erkek çalışan bir kadına desteği yoksa bir erkeğin sesini çıkarabilir ama çalışmayan bir kadın erkeğe ses çıkaramaz yemeğini aşını işini yapmak zorunda ondan sonra yok benim istediğimi almıyor etmiyor diyorlar sen evin olması gereken herşeyi yerine getirmezsen tabi olmaz bunlar erkeği ölümsüz filan sanıyorsanız sanmayın erkek öldüğünde eve para gelmiyor maalesef ya ailesi varsa ailesi bakar ya da yoksa mecbur çocuğa bakmak için çalışmak zorunda kalıyor o yüzden hizmet bekliyorsa kadın erkeğin de hizmeti yapılacak

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Ya yürü git parasını ver kendine hizmetçi tut çalışmayan kadın yapmak zorundaymış yok öyle bir şey. O kadın kendine her türlü bakar bosanirsan bosan en azından kadin evde bir öküzle yaşamaz. Bize muhtaç olan sizsiniz biz değiliz. Hizmetçi arıyorsanız hizmetçi tutun gidin haftada 20 bin verip seks işçisi tutun kadınların size hiçbir şey yapma zorunluluğu yok. Sizin istekleriniz zerre umurumuzda değil siz bize uymayacaksaniz evlenmeyin de partner de edinmeyin. Ananız yapsın size baklavanizi. Adama bak evlendiği kadından KARIN TOKLUĞUNA full artı full paket hizmet bekliyor yok öyle yağma. Kadinin parası kadınındır kendiniz yspin baklavanızi sizin gibilerle evlenen yok.

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Ha ayrıca bosanirsan nafaka vermek zorundasın o zaman hiçbir hakkın olmaz yok yere para verirsin bi de

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Adam gelip benim canım baklava istedi diyecekmiş de kadin da mecbur yapacakmış hadi ordan sen kimsin la kadına buyruk veriyorsun? O kadın calismiyor diye hizmetçi değil haddinizi bileceksiniz Sonra vay efendim kadınlar neden paraya bakıyor siz kadına hizmetçi olarak bakarken iyi ama

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Kadın annesinin babasinin evine giderse o zaman görürsün kim kime muhtaç. Evlendigin kadına çalışmıyor diye saygısızlık edemezsin emir veremezsin onu aşağı göremezsin onu ezemezsin ve ona vicdansızlık edemezsin. Sonra vay efendim niye uzaklaştırma aldık diye ağlar işte böyleleri ama kadına neler cektirdiklerini söylemezler ve onu kolundan tutup sokağa atmayı kendilerine hak görürler. Uzaklaştırma alınca da kendilerini acindirirlar işte millete.

Yorumla
    • 20-GhosTRiĐeR-20
      20-GhosTRiĐeR-20
      1 ay

Senin bu yazdığınla benim yazdığım yazının alakası ne yemek yapmayan kadını çamaşır yıkamayan evi temizlenmeyen kadını erkek tutmaz kadından da önce bosar erkek hem çalışıp hem ev işi yapacak kadın da yan gelip yatayacak öyle bir dünya varsa zaten kadınları bir zahmet evermesinler

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Kaşın hem çalışıp hem ev işi yapınca gıkınız bile çıkmıyor ama? Evlenmeyin hizmetçi tutun sizjn gibilerle zaten evlenilmez evlenen de bosanir. Ohhhh çalışmayan kadın hizmetçi, çalışan kadın da kendinden maaşlı hizmetçi ballı kadayıf resmen tabi çalışan kadın istersiniz ama kendinize gelince çalışıyorum bahanesiyle işlere elinizi surmezsiniz. Sizin hem çalışıp hem ev işi yapamayacak kadar malsaniz PARAYI BASIP HIZMETCI TUTUN. Kimse sizin hizmetiniz değil hele ki evlendiğini kaşın hiç değil. Ya ayağınızın üstünde durun kendi yemeginizi temizliğinizi ya da evinkini yapin ya da para verip hizmetçi tutun kimseye buyurmayin.

Yorumla
    • 20-GhosTRiĐeR-20
      20-GhosTRiĐeR-20
      1 ay

Sen diyorsun erkek çalışıp yemeği evini yapacak sen yan gel yat yapacaksın öyle bir hayatı babana bile yapamazsın baban su getir dedi mi kalkıp getiriyorsunuz kendsi yapacaksa sana ne ihtiyaç var bu kafaya sahip kadınla evlenmiyorlar zaten diğerleri ile evleniyorlar sen çalışmiyorsan yapacaksın her şey ben yemek yapmam dersen adam gider seni bosar atar gelir çöplüğe seni besleyecek hali yok o erkeğin hiç bir halta yaramayan vasıfsız kadını ayrıca çalışan kadına yardımcı oluyor erkekler çalışmayan kadına da erkek yardımcı oluyorsa zaten o kadın vasıfsız bir kadındır sen kendine hizmetçi arıyorsan hem çalışıp hem ev işi yapacak erkek sen yan gel yat istiyorsan babanı kullanacaksın o konu da ister anla ister anlama kadın çalışmıyorsa bütün ev işleri kadına aittir bunu yapmayan kadın kusurlu bir kadındır ve boşanmaya kadar yolu vardır

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Sensin kusurlu sen kadının şu istediği anda getirmek zorundasın asıl. Kimse senin hizmetçi değil gideceksin suyunu yemeğini kendin alıp zikkimlanacaksin kimseden istemeyeceksin sen aciz misin ki elin ayağın tutarken suyunu isteyecek kadar da utanmadan suyunu ayağına istiyorsun yok ya az ye de hizmetçi tut mala bak. Böyle bir hödükle zaten aklı olan bosanir alır nafakasini oturur. Ben kendime hizmet ederim ancak kraliçeler böyledir babamın evinde de prensesim zaten kimseye bir şey götürmem.

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Erkek çalışıp bana hizmetçi tutacak ya da yemegi ya da temizligi o yapacak ben de yan gelip yaticam çocuklara da dadı bakacak yoksa yok boşarım o dakika. Çalışmayan kadın köleyim yok ya evlenme sen git ayda en az 30 bin verip hizmetlerini öyle karsilat karına hizmetçi muamelesi yaptıramazsın sen hizmet edeceksin.

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Erkeksen essekler gibi karına hizmet etmek zorundasın karına hizmet edip değerini bilmek ve bir dediğini ikiletmemek zorundasın yoksa kadın niye evlensin mal mi kimse evlenmiyor zaten bu devirde bu yüzden çünkü evlilik kadinlar için bu şekilde hiç cazip değil. Sapik herif seni.

Yorumla
    • 20-GhosTRiĐeR-20
      20-GhosTRiĐeR-20
      1 ay

😁😁 gerçekler acıdır ya sen bu kafayla hayatta evli olamazsın benim eşim çalışıyor %30 kendi parasıyla %70 benim paramla 10 milyonluk araca biniyor çalışmamış olsaydı bu lüks hayatı göremezdi o yüzden bu kadar kafası rahat onun senin gidemeyecegin yerlere elini kolunu sallayarak gidiyor 😀😀 prensesmiş 😁😁 hayaller seninki sen bana para verecek diye bakarken başkaları kendine yapabileceği kocasından hariçi lüks hayatı yaşayabiliyor sen sadece sürünürsün o yüzden hayatını yaşayan kadınlar tercih ediliyor yiyici ya da sömürücü değil 😀

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Ya yürü git dağ ayısı

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Bilip bilmeden konuşuyor sürünüyor olduğumu nerden çıkardın a sersem seni. Karında fındık kadar akil olsa zaten seninle evli kalmaz kendi imkanlarıyla çok güzel yaşar senin gibi biri milyarder olsa da değmez. Rezil birisin

Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    1 ay

Alırım onu evimin kadını çocuklarımın anası yaparım 😅 ama bir de şu var hayat müşterek hele bu zamanda kaliteli bir hayat standartlarında yaşam sürmek ve iyi bir gelecek sağlamak için ortak çaba şart

0
    0 Yorumla
  • 66Oguz66
    66Oguz66 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 ay

Evlenilir tabi ki. Ev kendimize aitse Gereksiz harcamalar ve lüzumsuz şeylerden uzak durarak çok rahat geçinilir.

2
    0 Yorumla
  • Taickoovsky
    Taickoovsky Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 ay

O başımın tacı, gönlümün sultanı, yuvamın sıcacık kadını olsun da ben ekstra çalışır bakarım ailemize.

2
    3 Yorumla
    • guzelbirkızzz___
      guzelbirkızzz___
      1 ay

Wayy tanışmak istedim sizinle

Yorumla
    • Taickoovsky
      Taickoovsky
      1 ay

Teşekkürler hanımefendi lakin şu an bir ilişki vs düşünmüyorum.

Yorumla
    • günesiisevenkızzzz
      günesiisevenkızzzz
      1 ay

QĞWŞDDLALSOXLSŞAŞSZŞZŞPXLCSKW

Yorumla
  • ErdemK38
    ErdemK38 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay

Benim inancımda geçim sorumluluğu erkeğin üzerinedir. O yüzden çalışma işi kriter değil hatta çalışmaması daha iyi gibi benim için

2
    0 Yorumla
  • SorunGiderme
    SorunGiderme Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    1 ay

Hayatın müşterek olduğu bu devirde her iki tarafın da üretken olması ve kendi ayakları üzerinde durması ilişkiyi daha sağlıklı bir zemine oturtur.

2
    0 Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    1 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 395 cevap paylaştı.

Çalışan kadın istemem zaten.
    Ben çocuk istiyorum. Evi ben geçindiririm. Gelecekteki eşimle beraber çocuğumuzu büyütmeliyiz. Hiç bir patron üç kuruşa benim çocuğumun annesini satın alamaz.

0
    0 Yorumla
  • mertaslan06
    mertaslan06 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20
    1 ay

Yani evlenirdim düzgün ahlaklı edepli iyi biri olursa elbette en başında ama herkesin bence çalışıp kendi ayakları üstünde durması gerektiğini düşünüyorum çünkü çalışmazsan birinin eline bakarsın kadın da olsan erkekte olsan yani senin sahibin gibi davranabilir sana bu çok kötü bir şey bence yani kısaca kendi ekonomik özgürlüğünü herkesin sağlaması gerektiğini düşünüyorum o yüzden

0
    11 Yorumla
    • mertaslan06
      mertaslan06
      1 ay

Ve tamamen benim param için evlendiğini hissedersem evlilik sözleşmesi falan yapardım beni ilgilendirmez abi çalışmasın kadın sonra zengin bir erkeğe çöksün süresiz nafaka alsın boşandığında sonra yok öyle dünya ha ama gerçekten seviyordur paramla alakası yoktur iyi günde kötü günde yanımda olacağını hissettirirse farklı tabii

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Senin paran mı var la

Yorumla
    • mertaslan06
      mertaslan06
      1 ay

Benim paramdan sana ne konuyu nereye çekmişsin

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Yok zaten ne bu tripler

Yorumla
    • mertaslan06
      mertaslan06
      1 ay

Varsa da sana mı var

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Yok zaten o yüzden kasma

Yorumla
    • mertaslan06
      mertaslan06
      1 ay

Yo var ama sana yok

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Ben ne alaka ya uza fakir

Yorumla
    • mertaslan06
      mertaslan06
      1 ay

Sen de uza fakir git sosyal medyada lüks zengin insanların hayatına bak

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Senin gibi mi yani hahaha

Yorumla
    • mertaslan06
      mertaslan06
      1 ay

Ne kudurdun be engel atmışsın bir de

Yorumla
  • Yarlıdavsan
    Yarlıdavsan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay

Evet evlenirdim ama seni gibi ilişkisi bozuk bile ile imkankansız 🙄

0
    0 Yorumla
  • bysinnner
    bysinnner Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 ay

İyi bir maaşı olan bir yerde çalışmıyorsa az maaşla bir işte çalışmasını istemem.

Evde otursun beraber kendi işimizi kuracak fikirlere kafayı yorsun. Ben parayı kazanırım.

0
    0 Yorumla
  • DedeSalih
    DedeSalih Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 371 cevap paylaştı.

Erkek eve ekmek getirdiği sürece kadın çalışamaz. Öyle yok istersem çalışayım filan geçin bu ayakları.

1
    0 Yorumla
  • ezoolsaydım_30
    ezoolsaydım_30 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 ay

yeni nesil erkekler istemez eski adamlardan kalmışsa kadınını sakınır yorumuma sataşanı engellerim...

1
    0 Yorumla
  • İnTikam_Vakti__
    İnTikam_Vakti__ Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    1 ay

Bide böyle bir algı mı oluşturacaksiniz slk slk sorular sonra kadına saygı yok
    Niye olsun...

2
    14 Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Ne alaka

Yorumla
    • İnTikam_Vakti__
      İnTikam_Vakti__
      1 ay

Anlamazsın sen

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Alaka yok zaten anlamayan sensin

Yorumla
    • İnTikam_Vakti__
      İnTikam_Vakti__
      1 ay

Beynin olsa anlarsın

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Bir soru sormusum anlamadığımı düşünüyorsan insan gibi soruma cevap verebilirdin değil mi

Yorumla
    • İnTikam_Vakti__
      İnTikam_Vakti__
      1 ay

Soru senin mi mal

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Ben sana ne alaka diye sormuşum ya mal

Yorumla
    • İnTikam_Vakti__
      İnTikam_Vakti__
      1 ay

Burnunu seni ilgilendirmeyen yerlere sokma ha çok it gibi çalışıp kendini bı bk zannediyorsan da erkeklere paranı bol bol harca tutan yok.

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

İnsan gibi sormuştum insan olsan insan gibi cevap verirdin zaten en başta ve böylece ayni fikirde olduğumuz da anlatılırdı

Yorumla
    • İnTikam_Vakti__
      İnTikam_Vakti__
      1 ay

Yazdığım şeye " ne alâka" diyip küçümseyen birine hiç bir şey zaten anlatılmaz

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Altı üstü bir soru sormuşum bikbiklenecegine aciklasaysin mal karı seni

Yorumla
    • İnTikam_Vakti__
      İnTikam_Vakti__
      1 ay

Mal sensin karı da sensin işine bak

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Normal bir soruya normal bir cevap vermek yerine bikbiklenen ben değilim sensin

Yorumla
    • İnTikam_Vakti__
      İnTikam_Vakti__
      1 ay

Defolup gidecek misin artık

Yorumla
  • Oktay3474
    Oktay3474 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 100%
    1 ay

Ben kızların evde bizden daha çok çalıştığını düşünüyorum m ev hanımligi kolay değil

2
    0 Yorumla
  • qüneşinsahibi
    qüneşinsahibi Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 ay

Güzel bı kadın olsun yeterki çöpte yaşasa gene bakar bunlar

2
    3 Yorumla
    • Darknesxq
      Darknesxq
      1 ay

Bir erkek olarak sonuna kadar katılıyorum ve gerçekten ama gerçekten hemcinslerim apt'al geriz'kalirin önde gideni, köpek olmaya öyle hazırlar ki yeter ki kadın olsun köpek olurum diyorlar. niye böyle bu erkekler inan anlamiyorum..

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      1 ay

@mslak die bı tabr var mı desem kadn paraya erkek @ma doyamazmis mı desem ne desem bilemedm ama toplumn gerçekleri bunlar

Yorumla
    • Darknesxq
      Darknesxq
      1 ay

İkiside aynı b'k biri ziki için köle oluyor digeride para için f'hise oluyor rezil hayatlar 3 gün sonra ölecekler ama dünyaya bir şey birakamadsn gidecekler, he ben böyle konuşuyorum da istemiyor muyum hayır tabiki benimde isteklerim var ama bu şekilde değil, saygı sevgi ve iki kişinin hoslanmasi ile olacak şeyler bunlar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 ay

Neden olmasın her şey para değil takva sahibi efendi düzgün ahlaklı biriyse eyvallah başım gözüm üstüne

3
    2 Yorumla
    • mtld7788
      mtld7788
      1 ay

En güzeli senın olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Azıcık zor

Yorumla
  • atanamadımçoksıcaktı
    atanamadımçoksıcaktı Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 101%
    1 ay

Demek atanamadığımdan evlenemedim pü fkfkkf

1
    3 Yorumla
    • kardanadam96
      kardanadam96
      1 ay

ben alırım seni hdhs

Yorumla
    • atanamadımçoksıcaktı
      atanamadımçoksıcaktı
      1 ay

Sağol ya çok iyisin dkffkkf

Yorumla
    • kardanadam96
      kardanadam96
      1 ay

❤️

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 ay

Hayır evlenmem. Çok güzel biriyle tanıştım, çok da uyumlu olacak gibiyiz ama mesleği yok ve iş tecrübesi yok. Yaşı da var. Olmaz, gitmez bu şekilde evlilik.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

@mtld7788 Sen git ötedeki kemiklerinle oyna

Yorumla
  • Kombatyeah
    Kombatyeah Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay

Çalışan bir kız tercih etmiyorum zaten çalışan eş istemem

1
    2 Yorumla
    • betülkübraaa72
      betülkübraaa72
      1 ay

Neden

Yorumla
    • Kombatyeah
      Kombatyeah
      1 ay

Gerek duymuyorum calismasına ihtiyacım yok

Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    1 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Neden çalışmadığına ve ev işlerinde ne kadar çalışkan ve hamarat olduğuna göre değişir.

0
    0 Yorumla
  • Agorson
    Agorson Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay

aynı soruyu birde kadınlara sorun (çalışmayan bir erkekle evlenirmiydin)

0
    0 Yorumla
  • Omer2730
    Omer2730 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    1 ay

Elbette evlenirim benim için aradığım kızın çok istekli sınırsız ve doyumsuz olması yeterlidir.

0
    0 Yorumla
  • As_liiiii
    As_liiiii Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    1 ay

Tabii ki evlenirler. Kadının ev bakma sorumluluğu yok. Kendi isteği ile çalışırsa olabilir.

0
    1 Yorumla
    • DedeSalih
      DedeSalih
      1 ay

Kocası izin vermezse kendi isteği ile de çalışamaz.

Yorumla
  • Fuska61
    Fuska61 Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 101%
    1 ay

Ev görevlerini yerine getirmeyi biliyor ise sanırım evet

0
    0 Yorumla
  • ModernScientist
    ModernScientist Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay

Evlilik öncesi ve sonrası çok fazla masraf çıkmayacaksa evlenirim

0
    0 Yorumla
  • MortyR25
    MortyR25 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    1 ay

Evlenırım ne varki kadınların çalışması için zorunlu bir kural mı var sanki

0
    0 Yorumla
  • mtld7788
    mtld7788 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    1 ay

Yok almazlar hepsi para peşinde almayın böylelerini

0
    0 Yorumla
  • JulioSezar34
    JulioSezar34 Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    1 ay

Hayır evlenmezdim. Kadın ve erkek eşittir. Mecburi çalışacak. Yatmayacak

0
    11 Yorumla
    • betülkübraaa72
      betülkübraaa72
      1 ay

Ev işleri yatmak mı oluyor o zaman ev işlerini kim yapacak ortaklaşa diyorsan karın seni senden daha maskulen biriyle aldattıgında ağlama tamam mı😂

Yorumla
    • öylesinebirseyistee
      öylesinebirseyistee
      1 ay

Sizin zeka nereden işliyor ev işi yapmanın maskülen olup olmamakla ne ilgisi var kadın işi mi bu?

Yorumla
    • JulioSezar34
      JulioSezar34
      1 ay

@betülkübraa72 Ev işleri vs her şey ortaklaşa olmalı. Erkek de eşşek gibi yardım edip beraber yapacak. Ayrıca evli filan değilim. Kendi işimi kendim görüyorum. Evlilik heveslisi biri hiç değilim. Şimdi ki Türk kadınlarına asla güvenmiyorum. Evli olup da ne mal olduklarını görüyoruz. (Şimdi ki zaman da)

Yorumla
    • JulioSezar34
      JulioSezar34
      1 ay

@öylesinebiseyistee Sen de zeka olsaydı, önce bunu sorma yeteneğin olurdu bacım. Ev işleri ve çocuk bakma işi dahil her şey ortaklaşa beraber yapılır. Erkek de eşşek gibi yardım edip bu işleri yapacak. Umarım anlamışsındır..

Yorumla
    • öylesinebirseyistee
      öylesinebirseyistee
      1 ay

E tamam ben de aynısını savundum zaten, yukarıda erkek ev işi yaptığı için kadın seni aldatırsa dedi ben de bunun kadını erkeği mi var anlamında söyledim, yazdığımı düzgünce okursanız anlarsınız.

Yorumla
    • JulioSezar34
      JulioSezar34
      1 ay

@betülkübraa72 Senin gibileri kocaları benimle çok aldatıyor evet. Çok denk geldim. O yüzden ne mal ve iğrenç biri olduğunuzu gördüğüm için Türk kadınları ile evlilik konusunda uzak duruyorum. İşimi görüyorum şutluyorum. Evim var, arabam var, sene de 2 yurt dışı tatilim var. Eşşek ve enayi olup birine sponsor olacak kadar, sefil ve dilenci olan, işi olmayan bomboş bir Türk kadını ile evlenecek kadar beyinsiz olmadım hiç şu ana kadar. Kadın - Erkek eşit olmalı yıllarca diyen sizler, icraata gelince salya sümük ağlayıp dilenci moduna geçiyorsunuz. Çünkü siz eşitlik değil, ayrıcalık istiyorsunuz. Böyle bir dünyada yok.

Yorumla
    • JulioSezar34
      JulioSezar34
      1 ay

@öylesinebirseyistee Bacım sen önce zekadan girdin laf sokmaya kalktın. Önce bir sor. Ev işlerini kim nasıl yapmalı diye ki, ben de sana izah edeyim. Kal sağlıcakla 🤚

Yorumla
    • JulioSezar34
      JulioSezar34
      1 ay

@öylesinebirseytee Pardon. Ben sizde zeka nerden işliyor derken, bana yazdığını düşündüm. Hatlar karıştı 😂😂

Yorumla
    • öylesinebirseyistee
      öylesinebirseyistee
      1 ay

Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum🤦🏻‍♀️

Yorumla
    • betülkübraaa72
      betülkübraaa72
      1 ay

Sezar sen ev işi yap yerleri falan sil karında para getirsin kendi aileni gecindiremiyorsun sonucta abla dkmdmdmdm

Yorumla
    • JulioSezar34
      JulioSezar34
      1 ay

@betülkübraaa72 Zekan kıt anlaşıldı. Her işimi kendim yapıyorum. Evli değilim diyorum. Aç kafanı da biraz oksijen gitsin beyin damarlarına 😂😂. Hayal ettiğin herşeye sahibim. Sen dilenci olmaya devam et 😂😂

Yorumla
  • KingNothing01
    KingNothing01 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    1 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 470 cevap paylaştı.

Evde beni kral gibi hissettirecekse çalışmasın tabi 😍

0
    0 Yorumla
  • SoaringDragon
    SoaringDragon Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay

Hayır eger ihtiyaclarımız ortaksa hepimiz calısmak birbirimize destek gostermek zorundayız

0
    0 Yorumla
  • Papagandukkani
    Papagandukkani Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 44%
    1 ay

Evlenirim gelir sorunum yok şükür ama para harcama makinesi de olmaması lazım 😅

0
    0 Yorumla
  • Legend_Man_24
    Legend_Man_24 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 78%
    1 ay

Neden evlenmeyeyim ki. ben çalışıyorum benim gelirim ikimizede yeter

0
    0 Yorumla
  • CaptainVenture
    CaptainVenture Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 97%
    1 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 431 cevap paylaştı.

Evlenirdim yani evim var arabam var ee maaşta var artık o maaşa göre yaşamaya çalışırdık

0
    0 Yorumla
  • mesut_boztas
    mesut_boztas Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Evlenirim benim için önemli olan maddiyat değil onun bana hissettirdiği şeyler

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 ay

Bence en güzeli çalışmayan evine çocuğuna daha iyi bakar ha maddi yönden artisi olur o başka

2
    0 Yorumla
  • dbdbdhddh
    dbdbdhddh Takip Et
    Xper 3 Yaş: 18
    1 ay

Karısının parasına el açan erkekle evlenilmez. Evi tamamen erkek gecindirmeli çünkü evde erkek beslemenin başka hiçbir anlami yok

3
    10 Yorumla
    • mertaslan06
      mertaslan06
      1 ay

Kadın güzelse evlenirim yoksa paramı boşa harcamam o halde kadın hem çalışmayacak hem çirkin olacak hem de zengin isteyecek 😂

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Banane ayrıca çirkin kadınların bokunu ye sana mi soracaklar kriter oluştururken

Yorumla
    • mertaslan06
      mertaslan06
      1 ay

Ben bana soracaklar demedim ki ama zengin erkek isterlerse evde kalırlar tüm zengin yakışıklı erkekler güzel kızlara bakıyor çünkü çirkin zengin erkekleri bile alamazlar bence erkek para gücünü elde ettiğinde çünkü tüm güzel kızlara ulaşabiliyor çirkin kızlar da evde kalıyor zengin erkek istiyoruuum diye ağlıyor sonra

Yorumla
    • mertaslan06
      mertaslan06
      1 ay

Şimdi zenginim yakışıklıyım yurtdışında bir avrupa ülkesinde üniversite okuyorum boyum 190 neden çirkin çalışmamış kız alayım ki mesela bana geçerli bir neden söyle hadi

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Umrumda değilsin ve benim gözümde 5 para etmezsin kimse seni istemez zaten ki yalan söylediğine eminim. Hiçbir çulsuz yoktur ki ben fakirim desin tsm aksine hepsi hayallerde yaşayıp kızları aşağılar ve kızların onu istemeyislerinin acısını böyle çıkarır. O yüzden hadi selametle. Umrumda değilsin.
      Çirkin kızların da her şeyin en iyisini istemeye hakki var isteyecekler tabiki olacaksa en iyisi olsun sen kimsin ki çirkin kızları asagiliyorsun.

Yorumla
    • mertaslan06
      mertaslan06
      1 ay

İsterler zaten istemek bedava ama alamıyorlar ki sonra da mutsuz bir hayat yaşıyorlar kaldı ki 4 tane sevgilim oldu ve flörtleştiğim bir kız var ister inan ister inanma sen de umrumda değilsin selametle

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Sana mi düştü tasası ayrıca ne biliyorsun mutsuz olduklarını asıl siz mutsuzsunuz paranız yok hayallerde yaşıyorsunuz. Çirkinler bile sizi begenmiyor diye kuduruyorsunuz işte.

Yorumla
    • mertaslan06
      mertaslan06
      1 ay

Paramızın olmadığını nereden biliyorsun olan var olmayan var ayrıca bu kadar para düşkünüysen git çalış kazan hayatını ama zengine çökmek kolay tabii

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Sanane ben zengine çökmek istiyorum işine bak hadi burada bana paranın olduğunu inandırmaya çalışmazdin zatrn paran olsa velet seni

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Ve ayrıca çirkin şansı diye bir şey var. Çirkin kadınları aşağılamak sizin ne haddinize zaten sanki onlar insan değil.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 ay

İsterler çünkü kadını o şekilde e. erler. Bana muhtaçsın mantığı. Örneği çok

1
    0 Yorumla
  • AlperÖtüken
    AlperÖtüken Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    1 ay

Erkek eşine bakmakla yükümlüdür

Fakat kadında *okunu çıkarmamalı.

Eşini çalıştırıp parasını yiyen erkek, adam değildir.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 ay

Benimle evlenme amacı niyeti önemli olan. Evlenip kapak atayım kafasında ise evlenmem

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 ay

Çalışmaman kendine vurduğun ket insanın kafası dağılıyor iyi geliyor

0
    0 Yorumla
  • sagirutuss
    sagirutuss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    1 ay

çalışması neden kriter ki yatırım mı yapıyoruz

2
    0 Yorumla
  • 34KₐₗᵢbᵣₑEᵣₖₒ
    34KₐₗᵢbᵣₑEᵣₖₒ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    1 ay

Hayır ne münasebet evi, arabası olacak bikere. Güzelde maaşı olacak. Parasız kızı annesi sevsin. Benim ihtiyaçlarıma yetebilmeli

0
    0 Yorumla
  • Heuss48
    Heuss48 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 19
    1 ay

Eskiden olsa evet ama şuanki şartlarda hayır çünkü asgari ücretli birisi bırak çocuk yetiştirmeyi, evlenmeyi evinin kirasını anca ödüyor

0
    4 Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Evlenmeyin kadın parasına muhtaçsanız zaten. Ne olursa olsun kadının parasına göz diken erkeğin şerefi yoktur.

Yorumla
    • Heuss48
      Heuss48
      1 ay

@dbdbdhddh hangi erkek hangi kadının parasına göz dikmiş 3-5 tane böyle tipler gördünüz diye genelleme yapmayın aq

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Bulgaristan artık ben ortaya soyledim illa öylesindir demedim

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      1 ay

Bilemem artık

Yorumla
  • sorgulaya-n
    sorgulaya-n Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 ay

Adam var evlenip nişanlısının çalışmasını istemez tutar kolundan evde oturturur

1
    0 Yorumla
  • PırılPırılPırıltı
    PırılPırılPırıltı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    1 ay

Hiç sanmam para seviyorlar en az bizim kadar ve cimriler :D

1
    0 Yorumla
  • mızıkacı83
    mızıkacı83 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    1 ay

Çalışmayan bir erkekle evlenirmiydiniz maddi durumunuzda iyi örneğin...

1
    0 Yorumla
  • Kayseriliburkay
    Kayseriliburkay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    1 ay

Ben şahsen evlenmezdim. Cünkü maddi anlamda yükümlüğünü hesaplayamıyorlar

1
    0 Yorumla
  • TOKAREVİÇ
    TOKAREVİÇ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 42
    1 ay

Durumu iyi olan bir erkek eşini yormayı istemez. Yani mantıklı olanda bu sanırım

0
    0 Yorumla
  • sendekiben123
    sendekiben123 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46
    1 ay

Erkek evını aılesıni gecimdirmek zorunda kadın degıl, o yüzden tabikii

0
    0 Yorumla
  • Ayşegül3131
    Ayşegül3131 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    1 ay

Kadın kendi isterse çalışır ama erkek çalışmak zorunda diye düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • gokhan50cc
    gokhan50cc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    1 ay

bende çalışmam iddaa ile aylık rahat 40k kazanırız 😈

0
    0 Yorumla
  • uygunsuzüye
    uygunsuzüye Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    1 ay

nasil calismiyor yani bozuk mi tamir ettirsek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 ay

Kız çalışmak zorunda değil erkek çalışmak zorunda. Biz eğer istersek calisiriz buna kimse karışamaz

1
    0 Yorumla
  • RajaAmbat
    RajaAmbat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 64 , eic 100%
    1 ay

30 yıldır çalışmayan kızla evliyim çokta mutluyum

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Çalışmayan bir kızla evlenir miydiniz beyler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler, Çalışmayan bir kızla evlenir misiniz? 38 cevap verildi
Siz olsanız çalışmayan bir kızla evlenir miydiniz? 14 cevap verildi
Çalışmayan biriyle evlenir miydiniz beyler? 6 cevap verildi
Çalışmayan bir kız ile evlenmeyi düşünür müydünüz? 12 cevap verildi
Çalışmayan bir kızla evlenir misiniz? 33 cevap verildi
Çalışmayan yan gelip yatan bir kızla evlenir misiniz? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Pekmez mi bal mı?
  • Günlük E vitamini ihtiyacınınızı hangi besinlerden karşılarsınız?
  • Sizce kadınlar asla yapamaz sanılan meslekler nelerdir?
  • Bu gün Diğer konu etiketinde kızlarda ilk 10 sıralamasına girdim ilk 10 sıralamasına girmek sizce ne anlam ifade ediyor?
  • Bir küpe yüzünden sınava alınmayan genç kız mı suçlu, yoksa gençlerin geleceğini saniyelere bağlayan sistem mi?
  • Dereotlu poğaça sever misiniz, en çok neli poğaça yapıp yemeyi tercih ediyorsunuz?
  • Evlenince balayı yapmayı düşünüyor musunuz ve nereye?
  • Denizleri aşıp gelmesini istediğin biri var mı?
  • Olduğundan genç mi gösteriyorsun yoksa olgun mu?
  • Izgara sever misiniz KS üyeleri?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨