Gizli Üye(36-45)1 ayEvet, elbette evlenilir. Bir ilişkinin sürdürülebilirliğini belirleyen şey yalnızca kişinin çalışıp çalışmaması değildir. Daha önemli olanlar genelde şunlardır:
Hayata bakışınızın uyumu
Sorumluluk paylaşımı
Maddi beklentiler
İletişim biçimi
Güven ve saygı
Gelecek planları
“Çalışmıyor” çok farklı anlamlara gelebilir:Şu an iş arıyordur
Eğitimine devam ediyordur
Ev içi düzeni üstlenmek istiyordur
Kariyer hedefi olmayabilir
Geçici bir dönemdedir
Asıl kritik soru şu olur:
Bu durum sizin beklentilerinizle uyumlu mu?Örneğin:
Tek maaşla yaşam fikri seni rahatsız ediyor mu?
Gelecekte maddi yük paylaşımı senin için önemli mi?
O çalışmak istemiyor mu, yoksa şartlar mı uygun değil?
Evlilikten beklentileriniz aynı mı?
Bazı insanlar için tek gelirli düzen gayet uygundur; bazıları içinse iki tarafın da ekonomik olarak aktif olması önemlidir. Burada “doğru/yanlış”tan çok “uyumlu/uyumsuz” meselesi var.Evlilik kararını sadece “çalışıyor mu?” sorusuna indirgememek genelde daha sağlıklı olur. Karakter, sorumluluk alma biçimi ve birlikte kuracağınız hayat daha belirleyici olur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
hayır, ben baş cavuşun eşşeği değilim kimseye bakamam eli kolu tutan herkes çalışacak yok öyle ekmek elden su gölden yaşam bakılmak isteyen anasının babasının evinde kalsın ben kimseye anasının babasının sunduğundan daha iyi bi hayat vaad etmiyorum etmem de.
017 Yorumla- 1 ay
Evet karın sana baksın bence bide erkek olacan yazık 🤣
- 1 ay
@betülkübraaa72 bi de erkeklere cinsiyetçi dersiniz? yavrum eğer erkeklikten anladığın para yedirmekse hayhay erkek merkek değilim gerek de yok, siz erkek olmayı ırgatlık diye yutturmaya çalışıyorsunuz her önünüze gelen s. lağa da ben yemem o komediyi ırgat istiyorsan köpek al erkeğim diye işim ömrümü senin saçmalıkların için heder etmek değil, he karım baksın nolmuş? paranın cinsiyeti mi var? ben 200 tl nin üzerinde alet görmedim daha. erkek düşmanlığını az ötede yap hadi evladım
- 1 ay
Deli msin nesin ben evde yatacam mı dedim o evin yerleri silmesi süpürmesi temizlemesi çamaşırları bulaşıkları çocukların eğitimi kadının kendine bakması yemek yapması var çocuğunun eşinin önüne cesit çeşit temiz yemek koyması onlara bakması var ben bunları yapmayacam mı dedim? Ben bunları yapıyorsam adam da bana ve çocuklarına bakacak maddi olarak yüzyıllardır boyle bu duzen
- 1 ay
Ayrıca erkeklere cinsiyetçi demedim cinsiyet konusunda ise kadın erkek eşit değildir iki farklı cinsiyetin farklı yeterlilikleri vardır erkekte güc maddiyat yönetim kadında ise merhamet duygusallık ev cocuk isleri
- 1 ay
@betülkübraaa72 100 yıllardır böyle olmasının bişey mi ifade etmesi gerekiyor? 1000 lerce yıldır insanlar buzağıya da taptı, 1000 lerce yıl erkeklerin birden çok eşi oldu. tamam madem uzun zaman boyu yapılmış her şey doğru düzeni bozmaya ne gerek var tamam sar bana ordan 4 tane eş (sakın o kadınlara paralı erkekler evleniyodu geyiği de çekme alakası bile yok sıradan halktan insanların da birden fazla eşi vardı yemezler yani) 3 ü çalışsın 1 i evde kalsın ev işi yapsın.
mis gibi hem beleşten zengin oluruz hem ev işlerine kim koşacak çocuk bakacak saçmalığı olmaz.
yahu eğer sadece ev işi yapıp çocuk bakacaksa bu kadın ben ne halt yemeye gidip evlenip dünyanın masrafına gideyim bide bu kadının duygusal saçmalıklarını çekeyim dırdırını çekeyim çok daha az para veririm hem hizmetçi tutarım hem işimi görürüm ama takılmalık manitalarla ama çok yokluktaysak eskortlarla. sakın bana evlilikten anladığın bu mu duygusuz herif falan deme çok duygusal açlık çekersem (ki çekmem benlik değil) manitada sevebiliyo nikah gerekmiyo birilerinin birilerini sevmesi için. - 1 ay
Ayy cidden bu nasıl bi kafa asırı feminen biri oldugun oyle ortada ki kaliteli bi erkek zaten ailesine bakar korur karısına baska erkekler baksın istemez onu çalıştırmaz da çocuklarına iyi annelik yapsın evi çekip cevirsin ister çevremde cogu kaliteli erkekde boyle zaten sen kendi çöplüğünde yaşamaya devam 😂
- 1 ay
@betülkübraaa72 he yavrum he köpeklik etmek istemediğim için feminenim, ya kızım s. lak s. lak konuşup yorma adamı yemiyorum bu erkekliğe saldırma numaralarını, kalite malite değil onun adı enayilik. korur ne seni parasızlıktan korumak benim işim değil, ayrıca eğer mis gibi bol eşli çok paralı planımı feminen bulduysan zaten derdinin erkeklik değil istediğini yaptırabileceğin bi s. lak bulmak olduğu belli sen erkekliği işçi köle zihniyeti diye göstermeye çalışıyorsun da yıl 2026 artık bu komediye kanacak adına da kaliteli erkek diyecek s. lağı zor bulursun kedilerinle mutluluklar.
- 1 ay
cok erkek gordum canım da değiller isleri güçleri var ailelerini gecindirebiliyolar karılarını calıstırmıyorlar namusa kadın erkek karışık olması durumlarına önem veriyolar bekareti önemli buluyorlar mutlular insallah bende oyle bir beyefendiye denk gelirimm
- 1 ay
@betülkübraaa72 erkek de işten gelince evi temizler gerekirse , yemek de yapabilir eğer bunları yapmıyorsa eve gelip hizmet bekliyorsa dediğinde haklısın ama senin zaten çalışma kapasiten oldugunu tahmin etmiyorum bir isyerinde excell de formül uygula desem onun ne olduunu bile anlamazsın yani herhangi bir vasfin yok büyük ihtmal o yüzden s'lak ve kadın namusuna kafayı takmış keriz ok"zlerden bir tanesi seni bulur çalışır akşam gelir sende onun ayağını yıkarsın , senin hayatta kendine katabilecegin maksimum aktivite bu olur erkek çalışsan eve para getirsin onun yemeğini yapım donunu yikayayim. ne acı verici, avukat , polis , mühendis kadınlar senin gibilere bir yerleriyle gülüyordur, sen sadece hayatının sonuna kadar bir erkegin eline bakmaya muhtac olacak ve ev dışında başka hiç bir iş yapamayacak ev kadını olarak kalicaksin.
- 1 ay
maskulen bi erkek ile aldatılacaksın. Boş konusmussun çevremdeki evlilikler bunun boş olduğunun kanıtı sende feminen bi erkeksin zaten. Çocuklarınızı da bakıcı dadılar büyütsün mükemmel aile tablosu 😂
- 1 ay
Prensese bak sen😀
- 1 ay
@betülkübraaa72 şununla tartışma ya o bir prenses ❤🥰😄
- 1 ay
@Leylişleyliş aynen prensesiz biz , hadi o tembel dotonu kaldırıp çalış ya da erkeğin eline muhtaç ol git bulaşıkları tıkayıp adamın donunu temizle 😂
- 1 ay
@Leylişleyliş ya zaten prensesler eşlerine iyi bi cinsellik yaşatamazlar bu tipler
- 1 ay
Sanki kendisi cinselliği çok güzel yasatabilecek de , ölü balık gibi yatacak olduğu yerde hahaha herşeyi erkekden bekleyen kafadan ne beklersin ki ağızlarında bı laf prenses diye başka bir şey öğrenememis ergen tipler cinsellikten bahsetmesin siz ne cilve bilirsiniz ne tecrübe senin neyine cinsellik yasatacak erkek anca babanın evinde kalırsın öyle 😂😂
Eğitim & Kariyer konusunda 395 cevap paylaştı. Allah bile ev geçindirme görevini erkeğe vermişken bu nasıl bir soru. 😂 Erkekler için bu konu kadının kararına kalmalı. İlla çalışsın diyen erkek varsa yarım erkektir.
21 Yorumla- 1 ay
Erkek değildir ne yarımı
1 ayNiye evlenmesinler ki kadında çalışsa ev işlerine yetişemez doğru düzgün hele bide çocuk varsa uğraş dur ha eğer şartlar iyiyse düşünülür ama normal bi düzeyde zor
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u 1 ayevlenirim evet
10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 316 cevap paylaştı. yani olabilir niye olmasın. kendi adıma co ktakılmam buna. gonlumu hos ediyormu asıl odagım bu. ama tabi cag dısı bişey bu gunumuzde. calısmasını yeglerdim. ama kısmettir bu işler. en guzeli maası cok yüksek olmayan yormayan tatlıs bi işde calısması. orada eylensin kız. işim var desin. takılsın. yeri belli olsun. agır yorucu harap edici zihnen yıpratıcı iş değil tabi
00 Yorumla
1 ayCogu istemez cunku karılarına baskasi bakar diye kıskanırlar. Çalışsın diyen de zorundan diyor parası yetmiyor cunku geçinmek icin. Fakat gerçekten çalışmanı destekleyecek senin gelişmeni isteyecek erkek az sayıda. Belli seviyedeki erkekler bunu ister. Örneğin iyi okullarda okumus kendini geliştirmiş erkekler boyle donanımlı kadin isterler. Ataerkil kafa istemez.
311 Yorumla- 1 ay
Katılıyorum cahil bir toplumuz
- 1 ay
@Arvenn2004 ne yazık ki cahil ve yobaz cogu erkek. Boyle seküler erkek cok az var
- 1 ay
Kadın erkek eşitti ne oldu? Evim ve arabam var. Sene de 2 yurt dışı tatilim var. Neden başkasına sponsor olmak için çalışmayan biri ile evleneyim?
- 1 ay
@JulioSezar34 herkes dengini istesin zaten benim de varsa ben de benim gibisini isterim
- 1 ay
- 1 ay
Seküler değilim ben sadece insanım çok fazla cahil zihniyetli sekülerde var onlardan tiksiniyorum
- 1 ay
@Arvenn2004 sizin gibiler uçan kuştan kıskanır kadini mali gibi görür
- 1 ay
Müslüman bile değilim embesil neyi sakıncam bana kalırsa çıplak gezsinler banane
- 1 ay
Bendebirgün çalışan kadını başka erkekten kıskanıyorsa çalışmayan kadın kocasının erkek arkadaşlarıyla neden kıskanmıyor acaba bir de o yönden baksınlar çalışmayan kadın yaptığı hatayı çalışan da yapar bunun çalışıp çalışmama alakası yok insanın kendi iradesi sahip çıkması gerekli kadının çalışması zarar değil ama çalışan kadına erkeğin yardımcı olmaması zarar verir kadına bu ayrı sorun zaten
Çalişan bir kizla niye evlenelim calismayan kiz lazim meslek geregi okumustur o ayri birsey sen simdi ogretmen doktor muhendis vs bunlara calisma diyemessin cunku senden oncede calisiyordur.
20 Yorumla
1 ayÇalışmayan biriyle değil de hayatına amaç vermeyen biriyle olmak istemedim ve bundan sonra da istemem
30 yaşından sonra okula gittim ben sen ne yaptın oturdun kahve içtin TikTok kaydırdın?
Şimdi senin bana katabileceğin ne var?
Senin daha hayata karşı bir mücadelen bir çaban yok ki yuvana olsun değil mi?20 Yorumla
1 ayÇalışsın kendi ayakları üzerinde dursun. Para için değil de bu kız beni sevdiği için mi yoksa muhtaç olduğu için mi yanımda duruyor diye düşünmeyeyim. Maddi durumumuz iyiyse çalışmak istemiyorsa çalışmasın.
00 Yorumla
1 ayÇalışan bir kadin için Ekonomok özgürlük ve yaşam hak ve hürriyeti elinde olmadi demektir Erkeğin sırtından geçinmek ona yük olmak herseyi kocasından bekleyen kadın bence acizdir destek olmak ayrı bir şey tabi erkekte esine destek olmalı her konuda
023 Yorumla- 1 ay
Her şeyi kocasından bekleyen kadın kraliçenin çalışan kadın kendinden maaşlı köle ve hizmetcidir. Kadinliginin kıymetini bilmeyen böyle enayilere aciyorum. Niye evleniyorsun ki çalışıyorsan kendinden maaşlı hizmetçi olup kocana kendini maddi manevi kullandırmak için mi. Ne hakla aciz diyorsun çalışmak istemeyen kadınlara? Çalışmak, emir altında olmak övünülecek bir sey degil. Kimse isteyerek çalışmaz sonuçta. O yüzden kendi sefilliginizin acısını çalışmak istemeyen kadınlardan çıkarmayın.
- 1 ay
Ekonomik anlamda soylemistim bir erkeğin eline bakmak bence acizlik tir kadın üretkendir çoğu erkek çalışkan ve üreten kadını sever taktir eder bu senin tercihin tabi evde eşinin hizmetkarı olmayı tercih etmek de senin terihin
- 1 ay
Senin gibi kendinden maaşlı hizmetçi olmak daha iyi tabi haklısın. Üstüne para verip hizmet etmek ve erkekler böyle kadın seviyor demek. Tamam kanka bu çok gerekli bilgiyle naparsam yaparım artik🚮 Erkeklere göre yaşamak asıl acizlik ve kisiliksizliktir bu arada. Sana iyi erkeğe hizmet etmeler. Ben hizmet ettirmeyi tercih ederim. Say kocanın ine maaşını hadi iyi çalışmalar sana. Çalış köleee çalış da kocanın arabasını yükselt.
- 1 ay
Evlenince bunu daha iyi anlarsın ezberei konuşmak tabiki yanlış olur simdi
- 1 ay
dbdbdhddh ben hizmet ettirmeyi severim mi çalışmayan kadına erkek hizmet etmez hizmet eder kadın yemeğini aşını bulaşığını çamaşırını yıkamak zorundadır çalışan bir kadına erkek hizmet etmek zorundadır bu böyledir çalışmayan bir kadına erkek hiç bir zaman hizmet etmez eline baktığın erkek bir kadına hizmet etmez eline bakmayan kadına hizmet edilir kısacası sen evlendiğinde erkekten hizmet bekleme gider bosar en fazla bir erkeğe hizmet etmeyen kadın kusurlu bulunduğu için artık senin öyle ben erkeğe hizmet ettiririm lafı boşanma sebebi olarak görülüyor babasına 1 bardak su vermeyen kız kocadan hizmet bekliyor sanırım seninki masal sadece erkeği köle olarak görüyorsan hiç evlenme çalışıyorsan erkeğe hizmet etme zorunluluğun vardır hiç bir erkek vasıfsız kadına bakmaz
- 1 ay
Sen kocanı beslemezsen oda sana bakmaz sen kocanın dediğini yerine getirmezsen oda senin dediğini yerine getirmez erkek ne isterse kadın onu yerine getirmek zorundadır kadın bişey isteyip de erkeğin yerine getirmesi için aksine çalışmayan kadın her zaman erkeğe muhtaçtır kimse kimsenin hizmetçi değil babasının besleyemedigi kadını erkek neden beslesin sen ister istemez her işi yapmak zorunda kalacaksın çünkü bu devir böyle
- 1 ay
Beslemeyecekse evlenmeyecek o zaman. Ayrıca ne demek erkek ne isterse jadin onu yerine getirmek zorundadır? Öyle bir zorunluluğumuz yok asıl siz bize uymak zorundasınız çünkü sizin istekleriniz bizim umurumuzda bile değil. Senin gibi biri çalışan kadın övüyorsa zaten kadının çalışması erkeğe yariyordur dedidigime geldik. Çalışmayan kadin evin hizmetçisi değildir hizmetçi istiyorsanız gundelikci tutun yok öyle bedavadan hizmet! Bi de çalışıp üstüne para verip mi "hizmet" edicem oldu enayi değilim ben.
- 1 ay
Asıl güçlü kadın olmak bir erkeğe kendini kullandirmamakla olur hayattaki yikilmaz duruşla ve akılla olur. Sadece çalışmak güçlü olmak demek olsaydı kölelik diye bir durum olmazdı. Akil ve kişilik olacak insanda yoksa kazandığın çalışmanın da paranın da hayrını görmezsin. Erkekler çalışıp bize para yedirecek biz onlara değil ancak öyle ev ve gönül işlerini yapamaya değer yoksa bunun adı kölelik ve hatta kendinden maaşlı hizmetciliktir. Kadınlar naş bu kadar tutarsız olabiliyor anlamıyorum. Birilerinin gütmesiyle hareket etmeyin biraz düşünün. En başta kendinizi düşünün bakın erkeklere, onlar bize hiç acımıyor olabildiğince kadını kullanmaya çalışıyor , siz hiç acımayın.
- 1 ay
Ben hizmet ettirmeyi tercih ederim diyorsun farkında isen ama bu erkek bir kadına bu şekilde hizmet edemez çalışmayan kadın mecburdur bulaşık çamaşır yemek gibi şeyleri yapmakta yapılmazsa zaten boşanma sebebi olarak görülüyor erkeğin istedikleri kadının umrumda bile değilse o kadın karnını nasıl doyurmak zorunda acaba hiç bir de onu düşündün mü düşün istersen adam gelip benim canım baklava istedi diyorsa kadın kalkıp onu yapmak zorunda yapmıyorsa erkek de kadının istediğini yerine getirmez sen herhalde erkekler ben ne istersem onu yapar mi sanıyorsunuz hizmet görmediği kadından hizmet etmez erkek çalışan bir kadına desteği yoksa bir erkeğin sesini çıkarabilir ama çalışmayan bir kadın erkeğe ses çıkaramaz yemeğini aşını işini yapmak zorunda ondan sonra yok benim istediğimi almıyor etmiyor diyorlar sen evin olması gereken herşeyi yerine getirmezsen tabi olmaz bunlar erkeği ölümsüz filan sanıyorsanız sanmayın erkek öldüğünde eve para gelmiyor maalesef ya ailesi varsa ailesi bakar ya da yoksa mecbur çocuğa bakmak için çalışmak zorunda kalıyor o yüzden hizmet bekliyorsa kadın erkeğin de hizmeti yapılacak
- 1 ay
Ya yürü git parasını ver kendine hizmetçi tut çalışmayan kadın yapmak zorundaymış yok öyle bir şey. O kadın kendine her türlü bakar bosanirsan bosan en azından kadin evde bir öküzle yaşamaz. Bize muhtaç olan sizsiniz biz değiliz. Hizmetçi arıyorsanız hizmetçi tutun gidin haftada 20 bin verip seks işçisi tutun kadınların size hiçbir şey yapma zorunluluğu yok. Sizin istekleriniz zerre umurumuzda değil siz bize uymayacaksaniz evlenmeyin de partner de edinmeyin. Ananız yapsın size baklavanizi. Adama bak evlendiği kadından KARIN TOKLUĞUNA full artı full paket hizmet bekliyor yok öyle yağma. Kadinin parası kadınındır kendiniz yspin baklavanızi sizin gibilerle evlenen yok.
- 1 ay
Adam gelip benim canım baklava istedi diyecekmiş de kadin da mecbur yapacakmış hadi ordan sen kimsin la kadına buyruk veriyorsun? O kadın calismiyor diye hizmetçi değil haddinizi bileceksiniz Sonra vay efendim kadınlar neden paraya bakıyor siz kadına hizmetçi olarak bakarken iyi ama
- 1 ay
Kadın annesinin babasinin evine giderse o zaman görürsün kim kime muhtaç. Evlendigin kadına çalışmıyor diye saygısızlık edemezsin emir veremezsin onu aşağı göremezsin onu ezemezsin ve ona vicdansızlık edemezsin. Sonra vay efendim niye uzaklaştırma aldık diye ağlar işte böyleleri ama kadına neler cektirdiklerini söylemezler ve onu kolundan tutup sokağa atmayı kendilerine hak görürler. Uzaklaştırma alınca da kendilerini acindirirlar işte millete.
- 1 ay
Senin bu yazdığınla benim yazdığım yazının alakası ne yemek yapmayan kadını çamaşır yıkamayan evi temizlenmeyen kadını erkek tutmaz kadından da önce bosar erkek hem çalışıp hem ev işi yapacak kadın da yan gelip yatayacak öyle bir dünya varsa zaten kadınları bir zahmet evermesinler
- 1 ay
Kaşın hem çalışıp hem ev işi yapınca gıkınız bile çıkmıyor ama? Evlenmeyin hizmetçi tutun sizjn gibilerle zaten evlenilmez evlenen de bosanir. Ohhhh çalışmayan kadın hizmetçi, çalışan kadın da kendinden maaşlı hizmetçi ballı kadayıf resmen tabi çalışan kadın istersiniz ama kendinize gelince çalışıyorum bahanesiyle işlere elinizi surmezsiniz. Sizin hem çalışıp hem ev işi yapamayacak kadar malsaniz PARAYI BASIP HIZMETCI TUTUN. Kimse sizin hizmetiniz değil hele ki evlendiğini kaşın hiç değil. Ya ayağınızın üstünde durun kendi yemeginizi temizliğinizi ya da evinkini yapin ya da para verip hizmetçi tutun kimseye buyurmayin.
- 1 ay
Sen diyorsun erkek çalışıp yemeği evini yapacak sen yan gel yat yapacaksın öyle bir hayatı babana bile yapamazsın baban su getir dedi mi kalkıp getiriyorsunuz kendsi yapacaksa sana ne ihtiyaç var bu kafaya sahip kadınla evlenmiyorlar zaten diğerleri ile evleniyorlar sen çalışmiyorsan yapacaksın her şey ben yemek yapmam dersen adam gider seni bosar atar gelir çöplüğe seni besleyecek hali yok o erkeğin hiç bir halta yaramayan vasıfsız kadını ayrıca çalışan kadına yardımcı oluyor erkekler çalışmayan kadına da erkek yardımcı oluyorsa zaten o kadın vasıfsız bir kadındır sen kendine hizmetçi arıyorsan hem çalışıp hem ev işi yapacak erkek sen yan gel yat istiyorsan babanı kullanacaksın o konu da ister anla ister anlama kadın çalışmıyorsa bütün ev işleri kadına aittir bunu yapmayan kadın kusurlu bir kadındır ve boşanmaya kadar yolu vardır
- 1 ay
Sensin kusurlu sen kadının şu istediği anda getirmek zorundasın asıl. Kimse senin hizmetçi değil gideceksin suyunu yemeğini kendin alıp zikkimlanacaksin kimseden istemeyeceksin sen aciz misin ki elin ayağın tutarken suyunu isteyecek kadar da utanmadan suyunu ayağına istiyorsun yok ya az ye de hizmetçi tut mala bak. Böyle bir hödükle zaten aklı olan bosanir alır nafakasini oturur. Ben kendime hizmet ederim ancak kraliçeler böyledir babamın evinde de prensesim zaten kimseye bir şey götürmem.
- 1 ay
Erkek çalışıp bana hizmetçi tutacak ya da yemegi ya da temizligi o yapacak ben de yan gelip yaticam çocuklara da dadı bakacak yoksa yok boşarım o dakika. Çalışmayan kadın köleyim yok ya evlenme sen git ayda en az 30 bin verip hizmetlerini öyle karsilat karına hizmetçi muamelesi yaptıramazsın sen hizmet edeceksin.
- 1 ay
Erkeksen essekler gibi karına hizmet etmek zorundasın karına hizmet edip değerini bilmek ve bir dediğini ikiletmemek zorundasın yoksa kadın niye evlensin mal mi kimse evlenmiyor zaten bu devirde bu yüzden çünkü evlilik kadinlar için bu şekilde hiç cazip değil. Sapik herif seni.
- 1 ay
😁😁 gerçekler acıdır ya sen bu kafayla hayatta evli olamazsın benim eşim çalışıyor %30 kendi parasıyla %70 benim paramla 10 milyonluk araca biniyor çalışmamış olsaydı bu lüks hayatı göremezdi o yüzden bu kadar kafası rahat onun senin gidemeyecegin yerlere elini kolunu sallayarak gidiyor 😀😀 prensesmiş 😁😁 hayaller seninki sen bana para verecek diye bakarken başkaları kendine yapabileceği kocasından hariçi lüks hayatı yaşayabiliyor sen sadece sürünürsün o yüzden hayatını yaşayan kadınlar tercih ediliyor yiyici ya da sömürücü değil 😀
Alırım onu evimin kadını çocuklarımın anası yaparım 😅 ama bir de şu var hayat müşterek hele bu zamanda kaliteli bir hayat standartlarında yaşam sürmek ve iyi bir gelecek sağlamak için ortak çaba şart
00 YorumlaEvlenilir tabi ki. Ev kendimize aitse Gereksiz harcamalar ve lüzumsuz şeylerden uzak durarak çok rahat geçinilir.
20 Yorumla
1 ayO başımın tacı, gönlümün sultanı, yuvamın sıcacık kadını olsun da ben ekstra çalışır bakarım ailemize.
23 Yorumla- 1 ay
Wayy tanışmak istedim sizinle
- 1 ay
Teşekkürler hanımefendi lakin şu an bir ilişki vs düşünmüyorum.
- 1 ay
QĞWŞDDLALSOXLSŞAŞSZŞZŞPXLCSKW
Benim inancımda geçim sorumluluğu erkeğin üzerinedir. O yüzden çalışma işi kriter değil hatta çalışmaması daha iyi gibi benim için
20 Yorumla
1 ayHayatın müşterek olduğu bu devirde her iki tarafın da üretken olması ve kendi ayakları üzerinde durması ilişkiyi daha sağlıklı bir zemine oturtur.
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 395 cevap paylaştı. Çalışan kadın istemem zaten.
Ben çocuk istiyorum. Evi ben geçindiririm. Gelecekteki eşimle beraber çocuğumuzu büyütmeliyiz. Hiç bir patron üç kuruşa benim çocuğumun annesini satın alamaz.00 Yorumla
1 ayYani evlenirdim düzgün ahlaklı edepli iyi biri olursa elbette en başında ama herkesin bence çalışıp kendi ayakları üstünde durması gerektiğini düşünüyorum çünkü çalışmazsan birinin eline bakarsın kadın da olsan erkekte olsan yani senin sahibin gibi davranabilir sana bu çok kötü bir şey bence yani kısaca kendi ekonomik özgürlüğünü herkesin sağlaması gerektiğini düşünüyorum o yüzden
011 Yorumla- 1 ay
Ve tamamen benim param için evlendiğini hissedersem evlilik sözleşmesi falan yapardım beni ilgilendirmez abi çalışmasın kadın sonra zengin bir erkeğe çöksün süresiz nafaka alsın boşandığında sonra yok öyle dünya ha ama gerçekten seviyordur paramla alakası yoktur iyi günde kötü günde yanımda olacağını hissettirirse farklı tabii
- 1 ay
Benim paramdan sana ne konuyu nereye çekmişsin
- 1 ay
Varsa da sana mı var
- 1 ay
Yo var ama sana yok
- 1 ay
Sen de uza fakir git sosyal medyada lüks zengin insanların hayatına bak
- 1 ay
Ne kudurdun be engel atmışsın bir de
1 ayEvet evlenirdim ama seni gibi ilişkisi bozuk bile ile imkankansız 🙄
00 Yorumlaİyi bir maaşı olan bir yerde çalışmıyorsa az maaşla bir işte çalışmasını istemem.
Evde otursun beraber kendi işimizi kuracak fikirlere kafayı yorsun. Ben parayı kazanırım.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 371 cevap paylaştı. Erkek eve ekmek getirdiği sürece kadın çalışamaz. Öyle yok istersem çalışayım filan geçin bu ayakları.
10 Yorumla
1 ayyeni nesil erkekler istemez eski adamlardan kalmışsa kadınını sakınır yorumuma sataşanı engellerim...
10 Yorumla
1 ayBide böyle bir algı mı oluşturacaksiniz slk slk sorular sonra kadına saygı yok
Niye olsun...214 Yorumla- 1 ay
Anlamazsın sen
- 1 ay
Beynin olsa anlarsın
- 1 ay
Soru senin mi mal
- 1 ay
Burnunu seni ilgilendirmeyen yerlere sokma ha çok it gibi çalışıp kendini bı bk zannediyorsan da erkeklere paranı bol bol harca tutan yok.
- 1 ay
Yazdığım şeye " ne alâka" diyip küçümseyen birine hiç bir şey zaten anlatılmaz
- 1 ay
Mal sensin karı da sensin işine bak
- 1 ay
Defolup gidecek misin artık
Ben kızların evde bizden daha çok çalıştığını düşünüyorum m ev hanımligi kolay değil
20 Yorumla
1 ayGüzel bı kadın olsun yeterki çöpte yaşasa gene bakar bunlar
23 Yorumla- 1 ay
@mslak die bı tabr var mı desem kadn paraya erkek @ma doyamazmis mı desem ne desem bilemedm ama toplumn gerçekleri bunlar
- 1 ay
İkiside aynı b'k biri ziki için köle oluyor digeride para için f'hise oluyor rezil hayatlar 3 gün sonra ölecekler ama dünyaya bir şey birakamadsn gidecekler, he ben böyle konuşuyorum da istemiyor muyum hayır tabiki benimde isteklerim var ama bu şekilde değil, saygı sevgi ve iki kişinin hoslanmasi ile olacak şeyler bunlar
Gizli Üye(18-24)1 ayNeden olmasın her şey para değil takva sahibi efendi düzgün ahlaklı biriyse eyvallah başım gözüm üstüne
32 Yorumla
Cevap sahibi1 ayAzıcık zor
1 ayDemek atanamadığımdan evlenemedim pü fkfkkf
13 Yorumla- 1 ay
ben alırım seni hdhs
- 1 ay
Sağol ya çok iyisin dkffkkf
- 1 ay
❤️
Gizli Üye(30-35)1 ayHayır evlenmem. Çok güzel biriyle tanıştım, çok da uyumlu olacak gibiyiz ama mesleği yok ve iş tecrübesi yok. Yaşı da var. Olmaz, gitmez bu şekilde evlilik.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 ay@mtld7788 Sen git ötedeki kemiklerinle oyna
1 ayÇalışan bir kız tercih etmiyorum zaten çalışan eş istemem
12 Yorumla- 1 ay
Neden
- 1 ay
Gerek duymuyorum calismasına ihtiyacım yok
Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Neden çalışmadığına ve ev işlerinde ne kadar çalışkan ve hamarat olduğuna göre değişir.
00 Yorumlaaynı soruyu birde kadınlara sorun (çalışmayan bir erkekle evlenirmiydin)
00 YorumlaElbette evlenirim benim için aradığım kızın çok istekli sınırsız ve doyumsuz olması yeterlidir.
00 YorumlaTabii ki evlenirler. Kadının ev bakma sorumluluğu yok. Kendi isteği ile çalışırsa olabilir.
01 YorumlaEv görevlerini yerine getirmeyi biliyor ise sanırım evet
00 Yorumla
1 ayEvlilik öncesi ve sonrası çok fazla masraf çıkmayacaksa evlenirim
00 YorumlaEvlenırım ne varki kadınların çalışması için zorunlu bir kural mı var sanki
00 YorumlaYok almazlar hepsi para peşinde almayın böylelerini
00 Yorumla
1 ayHayır evlenmezdim. Kadın ve erkek eşittir. Mecburi çalışacak. Yatmayacak
011 Yorumla- 1 ay
Ev işleri yatmak mı oluyor o zaman ev işlerini kim yapacak ortaklaşa diyorsan karın seni senden daha maskulen biriyle aldattıgında ağlama tamam mı😂
- 1 ay
Sizin zeka nereden işliyor ev işi yapmanın maskülen olup olmamakla ne ilgisi var kadın işi mi bu?
- 1 ay
@betülkübraa72 Ev işleri vs her şey ortaklaşa olmalı. Erkek de eşşek gibi yardım edip beraber yapacak. Ayrıca evli filan değilim. Kendi işimi kendim görüyorum. Evlilik heveslisi biri hiç değilim. Şimdi ki Türk kadınlarına asla güvenmiyorum. Evli olup da ne mal olduklarını görüyoruz. (Şimdi ki zaman da)
- 1 ay
@öylesinebiseyistee Sen de zeka olsaydı, önce bunu sorma yeteneğin olurdu bacım. Ev işleri ve çocuk bakma işi dahil her şey ortaklaşa beraber yapılır. Erkek de eşşek gibi yardım edip bu işleri yapacak. Umarım anlamışsındır..
- 1 ay
E tamam ben de aynısını savundum zaten, yukarıda erkek ev işi yaptığı için kadın seni aldatırsa dedi ben de bunun kadını erkeği mi var anlamında söyledim, yazdığımı düzgünce okursanız anlarsınız.
- 1 ay
@betülkübraa72 Senin gibileri kocaları benimle çok aldatıyor evet. Çok denk geldim. O yüzden ne mal ve iğrenç biri olduğunuzu gördüğüm için Türk kadınları ile evlilik konusunda uzak duruyorum. İşimi görüyorum şutluyorum. Evim var, arabam var, sene de 2 yurt dışı tatilim var. Eşşek ve enayi olup birine sponsor olacak kadar, sefil ve dilenci olan, işi olmayan bomboş bir Türk kadını ile evlenecek kadar beyinsiz olmadım hiç şu ana kadar. Kadın - Erkek eşit olmalı yıllarca diyen sizler, icraata gelince salya sümük ağlayıp dilenci moduna geçiyorsunuz. Çünkü siz eşitlik değil, ayrıcalık istiyorsunuz. Böyle bir dünyada yok.
- 1 ay
@öylesinebirseyistee Bacım sen önce zekadan girdin laf sokmaya kalktın. Önce bir sor. Ev işlerini kim nasıl yapmalı diye ki, ben de sana izah edeyim. Kal sağlıcakla 🤚
- 1 ay
@öylesinebirseytee Pardon. Ben sizde zeka nerden işliyor derken, bana yazdığını düşündüm. Hatlar karıştı 😂😂
- 1 ay
Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum🤦🏻♀️
- 1 ay
Sezar sen ev işi yap yerleri falan sil karında para getirsin kendi aileni gecindiremiyorsun sonucta abla dkmdmdmdm
- 1 ay
@betülkübraaa72 Zekan kıt anlaşıldı. Her işimi kendim yapıyorum. Evli değilim diyorum. Aç kafanı da biraz oksijen gitsin beyin damarlarına 😂😂. Hayal ettiğin herşeye sahibim. Sen dilenci olmaya devam et 😂😂
- Eğitim & Kariyer konusunda 470 cevap paylaştı.
1 ayEvde beni kral gibi hissettirecekse çalışmasın tabi 😍
00 Yorumla
1 ayHayır eger ihtiyaclarımız ortaksa hepimiz calısmak birbirimize destek gostermek zorundayız
00 Yorumla
1 ayEvlenirim gelir sorunum yok şükür ama para harcama makinesi de olmaması lazım 😅
00 Yorumla
1 ayNeden evlenmeyeyim ki. ben çalışıyorum benim gelirim ikimizede yeter
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 431 cevap paylaştı.
1 ayEvlenirdim yani evim var arabam var ee maaşta var artık o maaşa göre yaşamaya çalışırdık
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayEvlenirim benim için önemli olan maddiyat değil onun bana hissettirdiği şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBence en güzeli çalışmayan evine çocuğuna daha iyi bakar ha maddi yönden artisi olur o başka
20 YorumlaKarısının parasına el açan erkekle evlenilmez. Evi tamamen erkek gecindirmeli çünkü evde erkek beslemenin başka hiçbir anlami yok
310 Yorumla- 1 ay
Kadın güzelse evlenirim yoksa paramı boşa harcamam o halde kadın hem çalışmayacak hem çirkin olacak hem de zengin isteyecek 😂
- 1 ay
Ben bana soracaklar demedim ki ama zengin erkek isterlerse evde kalırlar tüm zengin yakışıklı erkekler güzel kızlara bakıyor çünkü çirkin zengin erkekleri bile alamazlar bence erkek para gücünü elde ettiğinde çünkü tüm güzel kızlara ulaşabiliyor çirkin kızlar da evde kalıyor zengin erkek istiyoruuum diye ağlıyor sonra
- 1 ay
Şimdi zenginim yakışıklıyım yurtdışında bir avrupa ülkesinde üniversite okuyorum boyum 190 neden çirkin çalışmamış kız alayım ki mesela bana geçerli bir neden söyle hadi
- 1 ay
Umrumda değilsin ve benim gözümde 5 para etmezsin kimse seni istemez zaten ki yalan söylediğine eminim. Hiçbir çulsuz yoktur ki ben fakirim desin tsm aksine hepsi hayallerde yaşayıp kızları aşağılar ve kızların onu istemeyislerinin acısını böyle çıkarır. O yüzden hadi selametle. Umrumda değilsin.
Çirkin kızların da her şeyin en iyisini istemeye hakki var isteyecekler tabiki olacaksa en iyisi olsun sen kimsin ki çirkin kızları asagiliyorsun. - 1 ay
İsterler zaten istemek bedava ama alamıyorlar ki sonra da mutsuz bir hayat yaşıyorlar kaldı ki 4 tane sevgilim oldu ve flörtleştiğim bir kız var ister inan ister inanma sen de umrumda değilsin selametle
- 1 ay
Paramızın olmadığını nereden biliyorsun olan var olmayan var ayrıca bu kadar para düşkünüysen git çalış kazan hayatını ama zengine çökmek kolay tabii
Gizli Üye(30-35)1 ayİsterler çünkü kadını o şekilde e. erler. Bana muhtaçsın mantığı. Örneği çok
10 Yorumla
1 ayErkek eşine bakmakla yükümlüdür
Fakat kadında *okunu çıkarmamalı.
Eşini çalıştırıp parasını yiyen erkek, adam değildir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayBenimle evlenme amacı niyeti önemli olan. Evlenip kapak atayım kafasında ise evlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayÇalışmaman kendine vurduğun ket insanın kafası dağılıyor iyi geliyor
00 Yorumla
1 ayçalışması neden kriter ki yatırım mı yapıyoruz
20 Yorumla
1 ayHayır ne münasebet evi, arabası olacak bikere. Güzelde maaşı olacak. Parasız kızı annesi sevsin. Benim ihtiyaçlarıma yetebilmeli
00 YorumlaEskiden olsa evet ama şuanki şartlarda hayır çünkü asgari ücretli birisi bırak çocuk yetiştirmeyi, evlenmeyi evinin kirasını anca ödüyor
04 Yorumla
1 ayAdam var evlenip nişanlısının çalışmasını istemez tutar kolundan evde oturturur
10 Yorumla
1 ayHiç sanmam para seviyorlar en az bizim kadar ve cimriler :D
10 Yorumla
1 ayÇalışmayan bir erkekle evlenirmiydiniz maddi durumunuzda iyi örneğin...
10 Yorumla
1 ayBen şahsen evlenmezdim. Cünkü maddi anlamda yükümlüğünü hesaplayamıyorlar
10 YorumlaDurumu iyi olan bir erkek eşini yormayı istemez. Yani mantıklı olanda bu sanırım
00 Yorumla
1 ayErkek evını aılesıni gecimdirmek zorunda kadın degıl, o yüzden tabikii
00 Yorumla
1 ayKadın kendi isterse çalışır ama erkek çalışmak zorunda diye düşünüyorum.
00 Yorumla
1 aybende çalışmam iddaa ile aylık rahat 40k kazanırız 😈
00 Yorumla
1 aynasil calismiyor yani bozuk mi tamir ettirsek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayKız çalışmak zorunda değil erkek çalışmak zorunda. Biz eğer istersek calisiriz buna kimse karışamaz
10 Yorumla30 yıldır çalışmayan kızla evliyim çokta mutluyum
20 Yorumla- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne